• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
sağol canım bir ucundan tuttum tedavinin gerisi gelecek artık sorunsuz ilerlemeyi nasip etsin Rabbim..
demek sende Bülent beyle tanıştın çok pozitif bir insan o güzel enerjisi yansıyor hemen..

canım transfer sırasında tanıştık :) benim durum o an çok müsait değildi bacakları açmış yatıyordum:) çok cana yakın ama :) geldi yanağımı okşadı :)

Hııım anladım, ben ozaman hastaneyi arayayım 3. denemeye ne kadar indirim yapıyorlarmış öğreneyim
canım değerin 28 çıkmış sanırım :) inşallah kat kat artar ptesi :) hemen vazgeçme :) hayırlısı ile olur inşallah :)

ya bende kuşku duydum okuduğum kadarıylada hemen adet bitimi olması şart diolar kafam karıştı benimde :KK43:
canım benim rahim filmi 11. gün olmuştu :)

canım transfer sırasında tanıştık :) benim durum o an çok müsait değildi bacakları açmış yatıyordum:) çok cana yakın ama :) geldi yanağımı okşadı :)

canım değerin 28 çıkmış sanırım :) inşallah kat kat artar ptesi :) hemen vazgeçme :) hayırlısı ile olur inşallah :)

canım benim rahim filmi 11. gün olmuştu :)
yani 11. gün derken adetten 11 gün sonramı

arkadaşlar adet bittikten bir hafta sonra rahim filmi çekilirmi?bana o trihte numara verdiler
zaten öle bi zamana gün veriyolar canım genellikle ama en yakın adet bitimine yakın zamana veriyolar bebiş olmadığından emin olmak için

:KK19::KK74:

Amin inşallah canım benim Seninde hayırlı olsun Rabbim bu sefer yüzümüzü guldursun güzel haberlerini bekliyoruz:KK36::KK74::KK36::KK36:

Amin :) elimizden geleni yapip rabbime siginmaktan baska napabiliriz ki?
Kul dedigin caresiz.. Para pul ilaclar.. Hepsi nur yuzlu bi evlat icin..
Rabbim mukafatimizi bu dunyada da ahirette de versin insallah...

verdiklerine göre çekiliyor herhal de canım. Hiç bi fikrim yok ben hiç çektirmedim çünkü...
arkadaşlar adet bittikten bir hafta sonra rahim filmi çekilirmi?bana o trihte numara verdiler
çekiyorlar bende adetten ten2 hafta sonra çekildim bayrama denk gelmişti ama korunun demişlerdi ne olur ne olmaz gebelik falan oluşmuş olabilir diye

Tesekkur ins olur yeni yila bebeginle girersin canim önceki denemenidemi sahin hocada yapmistin
Çok teşekkür ederim canım, inşallah yaa, dualara çok ihtiyacım var.Öncekileri raporlu fakültede yaptırmıştım. İlk önce Acıbademe gitmiştim ama eşimin gönlü olmadı. Devlet haklarımızı kullanmaktan yanaydı, kullandık baktık elde var sıfır, tekrar Şahin hocaya gittim . Hemen başlatmadı, öncesinde tedavi olmam gerektiğini söyledi, haftaya kontrolüm var, histereskopide olmak istiyorum. Bakalım neye karar verilecek. Sende durumlar nasıl, negatiflerin varmı?

phala phala canım kızlar haklı kendini üzme hemde bebeğini...bak ben düşurdüğüm bebeğimde 137.24 öğrendim araya hafta sonu girdi pazartesi geldiğinde 548 küsürlerde çıkmıştı.bebeğin geç yer bulmuştur annesi kendine rahimde yer bulunca beta hcg salınımı yapıyo cimcimeler...bak pazartesi süper şahane 3 haneli rakamlar karşılıcak seni..

1908010_792325180824082_8313600796339242193_n.jpg

Canimm tedaviye baslaman beni cok heyecanlandirdi..yazmasam da sizleri okuyarak takip ediyorum..bebegimin kalbi durduktan sonra uzun sure kendime gelemedim..bebekte kromozom fazlaligi cikti..o y uzden sagliksizmis..Rabbim ne kadar buyuk ki bana karar verme durumu yasatmadan kendi verdi kendi aldi..yeni yeni kendimize geliyoruz esimle...ben neden sana yazdim..maslak acibadem e bes dk lik bir yerde oturuyorum kuzum..sunu bil her zaman kapim sonuna kadar acik..gelmeni tedavi surecini rahat gecirmen cin elimden geleni yapmayi cok isterim..dilerim Rabbim yuzune guler bebegin seninle olur bu tedavinle..sevgiyle kal guzel yurekli insan..

Ballımm... Şimdi okudum iletini.. Ve okudukça üzüldüm .. Bende çok yazamasamda okuyorum devaml .. Bir ara kızlara soracaktım seni.. Allah yeniden o heyecanı yaşatır inşallah sonuna Kadarda devam eder.. Senle Test Günlerimiz aynıydı sabahın erken saatlerinde gebelik testlerimizi yüklemiştik buraya .. O heyecanlarımızı birlikte yaşamıştık.. Rabbim en kursa zamanda tekrar yüzüne Güler inşallah ..

Evet, orasi oyle :) çok bilmek iyi olmuyor bazen ama..
Bu ay o kadar cok tup bebek ilaci sattim ki, noldu bize boyle, ne kadar cok var cocuk hasreti ceken..
hep de ucuz ucuz verdim, bi de arkalarindan dua ettim :) boyle eczaciyi nerde bulcaklar :)

ne güzel sevabada girmişsin canım
benim aldıgım eczanecide baya güzel indirimler yapmıştı ilaçlarda
bide sen üstüne dua etmişsin daha ne olsun valla ilaçları almaya sana gelmek lazım :KK55:

ne güzel sevabada girmişsin canım
benim aldıgım eczanecide baya güzel indirimler yapmıştı ilaçlarda
bide sen üstüne dua etmişsin daha ne olsun valla ilaçları almaya sana gelmek lazım :KK55:
Bencede adres alalım şekerim..

Sonucu 28.17 asıl test tarihim pazartesi ama sanırsam gene kimyasal
ayyyyyyy :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:
kuzummmmmmmmm bu haberi okuduguma okadar sevindim ki:KK9::KK9::KK9::KK9:
canım inşallah sağlıklı bir gebelik olucak bu sefer asıl test günündeki değerin de inşallah güzel çıkar
Rabbim seni ve bekleyen herkesi sevindirsin inşallah:nazar:
Phala hamilesin :nazar::anneadayı: diyorum ben :anneadayı::nazar:

ayyyyyyy :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:
kuzummmmmmmmm bu haberi okuduguma okadar sevindim ki:KK9::KK9::KK9::KK9:
canım inşallah sağlıklı bir gebelik olucak bu sefer asıl test günündeki değerin de inşallah güzel çıkar
Rabbim seni ve bekleyen herkesi sevindirsin inşallah:nazar:
Phala hamilesin :nazar::anneadayı: diyorum ben :anneadayı::nazar:
Yok canım ya buram buram kimyasal kokuyor

Back