• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
narkoz bana yaramıyor ben onu anladım
laporoskopiden çıkınca da zor ayılmıştım
dozunu fazla mı veriyorlar nedir :KK48:
halbuki etim ne budum ne dimi ama okdr vericek :KK48:
ama o kameraya çekme işini eşim nasıl akıl ettiyse:KK53:
''bana tekrar narkoz versinler çağır hemşireyiiiiiii çağırrrr benim agrımı dindirmeden neden uyandırdılar
çağır gelsinnnnn'' diyorum eşimde 5 dk sonra geçicek diyor teselii ediyor
bende diyorum yine ( narkozluyum ama bilinçaltım cin gibi) :KK48: '' anca 5 dk sonra geçer dersin ztn benim ağrımı dindiremezsin'' diye atarlanıyorum hehhehehe:KK70:
hemşirede gelip doktor bey seni böyle görürse transfer yapmaz dedi
sonra çıt çıkarmadım uslu uslu geçmesini bekledim sancının :oops:
ne uzun uzun anlattım
meğer anlatasım varmış benim o günleri anlatmamışmıydım ki :KK64: ahahhahhahahahah:p
yumilemeye devam :KK55:

Az mı fazlamı veriyorlar bilmiyorum ama bünyeyle ilgisi var bence bakalım ben bu tedavimde kendimi kaybedecekmiyim:KK48:
seni kandırmışlar ne demek böyle hastaya doktor transfer yapmaz:KK48:

İyiyim tatlım..
Bıraktığın gibiyim hala bebeksiz...
En son bebeklerini kaybettiğini öğrendiğimde çok üzülmüştüm bir daha da haber alamadık senden..
Demek 4.denemede test günü bekliyorsun ben de 4.denemeye başladım gibi bir şey..
Eski tüpçüleriz biz pes edermiyiz :KK48:

30 haftalik mi??? :( :(
Allahim nasi bi yikim :( insalllah bu sefer guzel olur hersey..

GÜNAYDINLARRR
10710776_10152756802444660_752305074602923549_n.jpg

canım bende hamile olma riski olmadıgı zamanda yapıldıgını biliyorum. aslında kötü bi tarih vermemişler ama sen gene de ilişkiye girmemeye çalış :)
yok girmem korunurum yeterki başka sorun olmaasında hani uzun süre sonra olucak die ne bileyim...rahimlr alakalı falan korkuyorum zaten :(

evet canım ama 3 buçuk aylıkken suyum geldigi için kürtaj oldum ama şu anda tedavisiz hamile kaldm ve dogum yaptım geceleri saat 5 lere kadar uymayan bir kızım var
Saglikla buyut canim darisi bizlere olsun ins bizlerde sabahlara kadar uykusuz kaliriz raziyiz burdaki herkes kizin seni cok sevicek demekki gece uyumayan cocuk anneyi gun icinde uyumayanda babayi sever derler bizim oralarda saglikla huzurla buyut canim

Herkese merhaba,
biraz okuyayım dedim ama haliyla çok uzun hepsini okuyamadım. :)
Ben tüp bebek denemelerimin ilkini Erzurum Araştırma da, ikincisini Bursa ART de yaptırdım. Sonuç ikisinde de nagatif.
Bizim sorunumuz iki taraflı. Ben de yumurta sayısı azmış, erken menopoz olabilirmişim(28yaşındayım), eşimde azospermi var.
Bülent Tıraş Hoca nın adını duydum. Bir de Şişli Memorial'in. Bu konuda fikirleriniz neler? Benimle aynı sorunu yaşayan tecrübeli hanımlar var mı? Soğan kürü, incir kürü, hayit tohumunu duydum. Faydası olur mu ki?
Çok mu soru sordum?
Galiba ikinci hüsranı hala atlatamadım :(

Herkese merhaba,
biraz okuyayım dedim ama haliyla çok uzun hepsini okuyamadım. :)
Ben tüp bebek denemelerimin ilkini Erzurum Araştırma da, ikincisini Bursa ART de yaptırdım. Sonuç ikisinde de nagatif.
Bizim sorunumuz iki taraflı. Ben de yumurta sayısı azmış, erken menopoz olabilirmişim(28yaşındayım), eşimde azospermi var.
Bülent Tıraş Hoca nın adını duydum. Bir de Şişli Memorial'in. Bu konuda fikirleriniz neler? Benimle aynı sorunu yaşayan tecrübeli hanımlar var mı? Soğan kürü, incir kürü, hayit tohumunu duydum. Faydası olur mu ki?
Çok mu soru sordum?
Galiba ikinci hüsranı hala atlatamadım :KK43:

Merhaba tatlim hosgeldin.
Oncelikle geçmişi geride birak tatlim ve hiç dusunme. Bu is nasil işi gerisi sadece vesile. Yumurtalik kistleri isin sogan kurü cok faydali. Erkekler icin de keciboynuzu kurü. Bu ise baslarken ortalama 3 ay guzel bi bakima girin derim.Erkek problemi icin onceligin IMSI cihazi kullanan merkezler olmali. Sana doktor istersen özelden oneririm burda reklam olmasin ama kendini bu ise adamis uzmanlar cok var oyuzden sansliyiz canim. Yolun acık olsun allaha emanet ol.

Ayyy fena kızmışsın tamam tamam pazartesi gene yaptıracağım

Ahahahqh canim benim seni cok iyi anliyorum olmamasindan korkuyorsun, olursa da kaybetmekten ama boyle endiseyle gecmez gunler. Her halimiz allaha emanet olsun dilerim bu sefer olmustur. Umudumuz bitmesin insallah

Hamileliğin devam etti mi
Canım merhaba bukonuyu ara ara okuyorum benimde iki sene önceki hergunum tüp topıklerındeydı lütfen kendini böle bırakma nedemek olmadı şuan pozıtıf sonucun dua et bol bol miniğin sana sıkı sıkı tutunsun sen ona hosgeldin deki oda orayı benimsesin ben 12.gün degeri 19.17 olan bir anneyim şükürler olsun kızım suan 14 aylık lütfen ımutlu ol ben hep inandım doktorların butun olumsuz konusmalarına ragmen tup bebek dok 10.haftamda bana hayırlı olsun hamilesin dedi ogune kadar cok olumsuz yorumlar duydum yılmadım Rabbim cok buyuk ol desin yeterki inş seninde yuzunu guldursun yazmadan gecemedim insan o durumda olumlu hıkaye duymaya cok ihtıyacı oluyo ıkı sene oldu hala dun gıbı aklımda ogunlerim Allah buyolda olan herkezin yar ve yardımcısı olsun inş

Canım merhaba bukonuyu ara ara okuyorum benimde iki sene önceki hergunum tüp topıklerındeydı lütfen kendini böle bırakma nedemek olmadı şuan pozıtıf sonucun dua et bol bol miniğin sana sıkı sıkı tutunsun sen ona hosgeldin deki oda orayı benimsesin ben 12.gün degeri 19.17 olan bir anneyim şükürler olsun kızım suan 14 aylık lütfen ımutlu ol ben hep inandım doktorların butun olumsuz konusmalarına ragmen tup bebek dok 10.haftamda bana hayırlı olsun hamilesin dedi ogune kadar cok olumsuz yorumlar duydum yılmadım Rabbim cok buyuk ol desin yeterki inş seninde yuzunu guldursun yazmadan gecemedim insan o durumda olumlu hıkaye duymaya cok ihtıyacı oluyo ıkı sene oldu hala dun gıbı aklımda ogunlerim Allah buyolda olan herkezin yar ve yardımcısı olsun inş
Canım senden Allah razı olsun, o kadar sevindim ki bu örneğe inşallah benimde değerim iyi olur ve bende senin gibi sevinirim.

evet canım ama 3 buçuk aylıkken suyum geldigi için kürtaj oldum ama şu anda tedavisiz hamile kaldm ve dogum yaptım geceleri saat 5 lere kadar uymayan bir kızım var
Süper harika canım

Ahahahqh canim benim seni cok iyi anliyorum olmamasindan korkuyorsun, olursa da kaybetmekten ama boyle endiseyle gecmez gunler. Her halimiz allaha emanet olsun dilerim bu sefer olmustur. Umudumuz bitmesin insallah
Inşallah canım artsın umudumuz tükenmesin

Back