• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
narkoz etkisi tüm karizmamızı çiziyor:KK48:
ilk opumda zaten yarı ayıktım ben herşeyi yaşadım ayılmam sorun olmadı.
ikinci opum olaylıydı 2 kez opuya girip 2 kez narkoz aldım 2 kez de uyanma hikayem oldu tabii ama sadece ilk ayılmamda ağlamak istiyorum dediğimi biliyorum ve ağladım tabii ağlarken uyumuşum:KK48:
3.opumda da gayet güzel ayıldım ben kendimi kaybetmiyorum çok şükür:KK48:

valla neden bilmiyorum bende hep sol tüp sıkıntısı duyuyorum..
embriyo sol taraftaydı ben hissetmiştim o dönem ağrılarım hep soldaydı çünkü sonunda da hasar bırakmış işte..
sen yumilemeye devam et canım tüp dili diye bir şey var tabii:KK48:

narkoz bana yaramıyor ben onu anladım
laporoskopiden çıkınca da zor ayılmıştım
dozunu fazla mı veriyorlar nedir :KK48:
halbuki etim ne budum ne dimi ama okdr vericek :KK48:
ama o kameraya çekme işini eşim nasıl akıl ettiyse:KK53:
''bana tekrar narkoz versinler çağır hemşireyiiiiiii çağırrrr benim agrımı dindirmeden neden uyandırdılar
çağır gelsinnnnn'' diyorum eşimde 5 dk sonra geçicek diyor teselii ediyor
bende diyorum yine ( narkozluyum ama bilinçaltım cin gibi) :KK48: '' anca 5 dk sonra geçer dersin ztn benim ağrımı dindiremezsin'' diye atarlanıyorum hehhehehe:KK70:
hemşirede gelip doktor bey seni böyle görürse transfer yapmaz dedi
sonra çıt çıkarmadım uslu uslu geçmesini bekledim sancının :oops:
ne uzun uzun anlattım
meğer anlatasım varmış benim o günleri anlatmamışmıydım ki :KK64: ahahhahhahahahah:p
yumilemeye devam :KK55:

ayyy saçmalama yaa ne 3. tüpü.. Sanki her şey kötüye gidiyormuş gibi davran ma aksine her şey iyi ye gidiyor.
Eğer pazartesi yapmış olup değerin 100 çıksaydı da sana gene pozitif demeyeceklerdi ki. 2 gün sonra tekrar yapın diyecekler. O yuzden her şey bitmiş değil.
Geçmiş geçmişte kaldı. Önümüze bakalım canım..
Ayyy fena kızmışsın tamam tamam pazartesi gene yaptıracağım

Yok canım ya buram buram kimyasal kokuyor
ama lütfen böyle diyip kendini ve bizi üzme:KK12:
asıl test tarihini bekleyip göreceğiz kim haklı kim haksız
ve içimden bir ses senin haksız oldugunu söylüyor bu sefer
yani değeri 2 çıkıp artan hamileler var kk da topiği bulayım atıcam sana linkini
lütfen biraz umutlu ol bebişin içerde ve sana sımsıkı tutunuyor Allah ın izniyle

ama lütfen böyle diyip kendini ve bizi üzme:KK12:
asıl test tarihini bekleyip göreceğiz kim haklı kim haksız
ve içimden bir ses senin haksız oldugunu söylüyor bu sefer
yani değeri 2 çıkıp artan hamileler var kk da topiği bulayım atıcam sana linkini
lütfen biraz umutlu ol bebişin içerde ve sana sımsıkı tutunuyor Allah ın izniyle
Amin inşallah canım benim

ne güzel sevabada girmişsin canım
benim aldıgım eczanecide baya güzel indirimler yapmıştı ilaçlarda
bide sen üstüne dua etmişsin daha ne olsun valla ilaçları almaya sana gelmek lazım :KK55:

:) :) :) evet, genelde indirim yapiyorlar, pahali olunca, kiyamioz hastalara :)
+ dua = bonus :)

Amin :) elimizden geleni yapip rabbime siginmaktan baska napabiliriz ki?
Kul dedigin caresiz.. Para pul ilaclar.. Hepsi nur yuzlu bi evlat icin..
Rabbim mukafatimizi bu dunyada da ahirette de versin insallah...[/QUOTE
amin inşallah kuzum ne güzel yazmışsın:KK36::KK36:

E egunal canim nasilsin en son 2011 kasim beraberdik yil olmus 2014 kasim eski msj lara baktimda seni de cok merak ettim hala yilmadik neazimli insanlarmisiz.ilk tupte pozitiflendim 30 haftalik kaybettim meleklerimizi ben 4.denemedeyim teste 3 gun kaldi sen neler yaptin bu arada...diger tedavide olan arkadaslarda hepimizin hakkinda hayirlliisi olur insaallah...

E egunal canim nasilsin en son 2011 kasim beraberdik yil olmus 2014 kasim eski msj lara baktimda seni de cok merak ettim hala yilmadik neazimli insanlarmisiz.ilk tupte pozitiflendim 30 haftalik kaybettim meleklerimizi ben 4.denemedeyim teste 3 gun kaldi sen neler yaptin bu arada...diger tedavide olan arkadaslarda hepimizin hakkinda hayirlliisi olur insaallah...

İyiyim tatlım..
Bıraktığın gibiyim hala bebeksiz...
En son bebeklerini kaybettiğini öğrendiğimde çok üzülmüştüm bir daha da haber alamadık senden..
Demek 4.denemede test günü bekliyorsun ben de 4.denemeye başladım gibi bir şey..
Eski tüpçüleriz biz pes edermiyiz :KK48:

Back