hamilesinnnn çok güzel niye kimyasal diyosn pazartesine değerin artar inş canım gelicenmi şahin beyeSonucu 28.17 asıl test tarihim pazartesi ama sanırsam gene kimyasal
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hamilesinnnn çok güzel niye kimyasal diyosn pazartesine değerin artar inş canım gelicenmi şahin beyeSonucu 28.17 asıl test tarihim pazartesi ama sanırsam gene kimyasal
Hepsi aynı desene utanmadan bize geliyo...maasını aliyo iki gun sonra oglundan onu bunu istiyo...bunaldım kizlar aglama krizlerime giriyorum..bazen diyorum ben bir yandan evlat hasreti hem böyle seyler yasiyorum allahim kaldiramayacagim yük verme diyorum sanki heryerde fazlalikmisim gibi sarilip derdimi atacak unutacak bir evladim bile yok onda unutayim derdimi...bazen kücükken erkek kardesim ölmüs benim onun yerime ben ölseymisim diyorum...
Burda etrafımda gidip geleceğim arkadaşimda yok uzağa evlendiler..bi sizler varsiniz dertleştiğim iyi ki de varsınız kızlar allah hepinizden razı olsun...cnm Allah aşkına öyle kötü şeyler düşünme.. herşeyin hayırlısı gerçektende bazen hayatta..
olacak cnm tez zamanda bebişin olacak Allahın izniyle.. herşeyi kafana takma boşver annesi işte de geç hayatım..
birşeyleri içinde çok büyütürsen içinden çıkamaz hale gelirsin.. Allah evlat vereceksede hayırlı evlatlar versin, neler neler var tv lerde görüyoruz o yüzden zamanı gelince olacak canım üzülme..
oyy kuzum çok teşekkür ederim amin inşallahcanım opun hayırlı olsun.. bugün inşallah güzel haberlerin gelecek hepsi döllenmiş olacak.
bebişleri alıp geleceksin cnm kendin gibi güzell maviş kızların olsun..
Değerim artarsa geleceğim tabi ama artmazsa gelmemhamilesinnnn çok güzel niye kimyasal diyosn pazartesine değerin artar inş canım gelicenmi şahin beye
İnşallah canım tek teselli bu zatenkimyasal değil cnm 3 gün erken yaptın, pazartesi test yapmış olsaydın sonucun 70 civarı bir rakam çıkacaktı.. yani demekki gebesin Allahın izniyle..
İnşallah dediğin gibi olur. Sen gününde mi yaptırmıştın ve kaç çıktı?belki birden yükselir iki günde ne kadar yükseliyor inanıyorum yükselecek ve kimyasal değil bence ay yüpiy sevindim valla ne güzel inşallah hayırla büyür kat kat artar
Ay inşallah öyledir canım tek umudum pazartesi günü yaptıracağım test. Gerçi sen dediysen doğrudur, sevindim inan. Beni kandırmıyorsun değil mi?hayır kimyasal değil bu kez değerin gününe göre çıkmış tek bebek ama
İnşallah canım benim inşallahCanım erken yaptın zaten bence gayet güzel. pazartesi tekrar yaptır eğer değer artmışsa ahahahahha inşallahhhh rabbim...
Ceydammm kuzummm tst gununu bende heyecanla bekledimm..Rabbim sana hayirli saglikli evlatlar nasip etsin..bu tedavin son olsun insaallah..kuzucugun dilerim Allahtan seninledir...kocamannnn sonuclarla yaz buraya insaallahh...[/QUOTE]QUOTE="phala, post: 37653553, member: 516864"]Belirti olabilirde olmaya bilirde canım? Senin vücudun diyelim belirti yaptı o zaman kasıkta batmalar, yoğun akıntı ve halsizlik olabilir.
BENCEDE ERKEN GÖZÜN AYDIN KATLAMAYA DE4VAM EDER İNŞSonucu 28.17 asıl test tarihim pazartesi ama sanırsam gene kimyasal
İnşallah canım benim tek umudum pazartesi günü yaptıracağım testBENCEDE ERKEN GÖZÜN AYDIN KATLAMAYA DE4VAM EDER İNŞ
Hepsi aynı desene utanmadan bize geliyo...maasını aliyo iki gun sonra oglundan onu bunu istiyo...bunaldım kizlar aglama krizlerime giriyorum..bazen diyorum ben bir yandan evlat hasreti hem böyle seyler yasiyorum allahim kaldiramayacagim yük verme diyorum sanki heryerde fazlalikmisim gibi sarilip derdimi atacak unutacak bir evladim bile yok onda unutayim derdimi...bazen kücükken erkek kardesim ölmüs benim onun yerime ben ölseymisim diyorum...
canım ben evde idrarla başladım transferden sonra 4. gün idrarda çıktı ve 9.gün kanda baktırdım ve 144 çıkmıştı ve hiç belirti olmamıştı 8.gün gece bel ve kasık ağrısı çektim sabah kanda pozitiftiİnşallah dediğin gibi olur. Sen gününde mi yaptırmıştın ve kaç çıktı?
Duygularınla oynuyorum ben seninAy inşallah öyledir canım tek umudum pazartesi günü yaptıracağım test. Gerçi sen dediysen doğrudur, sevindim inan. Beni kandırmıyorsun değil mi?
Benim bu gün 10. günüm ama canımDuygularınla oynuyorum ben senin
Bhcg yeni salınmaya başlamış olabilir anca bundan sonra hızlı artar diye düşünüyorum ben bu başlangıç...
Ayrıca erken test bu sebeple yapılmıyor neden 12.ya da 10.güne test günü veriyorlar sebebide bhcg anca o günlerde asıl değerine ulaşıyor öncesinde yapılan testler yanıltıcı olabilir.
Senin değer baya iyiymiş benim ki de baya düşükcanım ben evde idrarla başladım transferden sonra 4. gün idrarda çıktı ve 9.gün kanda baktırdım ve 144 çıkmıştı ve hiç belirti olmamıştı 8.gün gece bel ve kasık ağrısı çektim sabah kanda pozitifti
Benim bu gün 10. günüm ama canım
tatlım şuan üstüne iyi kötü yorum yapmayalım boşver. Çünkü herkesin hikayesi başka. Bence şimdilik değerlerin kötü değil ama tam emin olmak için pazartesiyi beklemek lazım. Keşke pazartesiyi bekleseydin hatta böyle çok zor oluyor işte. Hikayeler karışıyor ama geçecek inşallah ve sen de bunlar güzel bi anı olarak kalacak :)Senin değer baya iyiymiş benim ki de baya düşük
transferimi salı günü oldum canımsen transferi hangi gün oldun
kendi derdime düştüm herşey aklımdan uçup gitti..