- 20 Haziran 2014
- 5.598
- 7.536
- 198
tebrikler bence sonucun kimyasal değil canım 12. gün 27 olanlarıda gördüm ve yükseldi değerleri rabbim kucağına almayıda nasip etsin inşSonucu 28.17 asıl test tarihim pazartesi ama sanırsam gene kimyasal
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tebrikler bence sonucun kimyasal değil canım 12. gün 27 olanlarıda gördüm ve yükseldi değerleri rabbim kucağına almayıda nasip etsin inşSonucu 28.17 asıl test tarihim pazartesi ama sanırsam gene kimyasal
İnşallah canım ama moralim çok bozuktebrikler bence sonucun kimyasal değil canım 12. gün 27 olanlarıda gördüm ve yükseldi değerleri rabbim kucağına almayıda nasip etsin inş
Bu durumda değerin düşük evet test günün 10 kasım deyince bende nedense 10.günün sandım 10 kasımı...transferimi salı günü oldum canım
Hayır asıl test günüm pazar günü hatta bana pazartesi yap dediler yani asıl test günüm 10 kasım ben 3 gün önce yaptırdımBu durumda değerin düşük evet test günün 10 kasım deyince bende nedense 10.günün sandım 10 kasımı...
Asıl test günün bugünmüş yani...
O zaman dua edelim düşük değerle başlayıp gebe kalanlardan ol sende...
dur bi hesaplama yapcamHayır asıl test günüm pazar günü hatta bana pazartesi yap dediler yani asıl test günüm 10 kasım ben 3 gün önce yaptırdım
Hııım anladım, ben ozaman hastaneyi arayayım 3. denemeye ne kadar indirim yapıyorlarmış öğreneyimdur bi hesaplama yapcam
TATLIŞIM 5.gun transferlerine 10.gunde test verıyorlar genelde ama sahın hoca senın kı garantı olsun dıye 12.gun gel demiş sanırım.Hayır asıl test günüm pazar günü hatta bana pazartesi yap dediler yani asıl test günüm 10 kasım ben 3 gün önce yaptırdım
kızımmm ya dur bakalım ne acelen var aramak ıcın değerın mı duştu kanaman mı oldu ne yanı..Hııım anladım, ben ozaman hastaneyi arayayım 3. denemeye ne kadar indirim yapıyorlarmış öğreneyim
Hııım anladım, ben ozaman hastaneyi arayayım 3. denemeye ne kadar indirim yapıyorlarmış öğreneyim
Tamam canım merak etme sendaha geçen gün değeri 7 ile başlayan birinin hamile olduğunu söyledi yeni merkezden biri bana buna örneklerde çok daha önce kimyasal gebelik oluştuğu için haklısın bu kez de öyle oldu endişen var ama bekle biraz madem asıl test günün pazartesi o günü bekleyelim ben sadece genel bilgi verdim test günleri hakkında
7 ile başlayıp hamıs kaldıysaaaa bızım phalamız da oyle işte...Tamam canım merak etme sen
Hııım anladım, ben ozaman hastaneyi arayayım 3. denemeye ne kadar indirim yapıyorlarmış öğreneyim
daha geçen gün değeri 7 ile başlayan birinin hamile olduğunu söyledi yeni merkezden biri bana buna örneklerde çok daha önce kimyasal gebelik oluştuğu için haklısın bu kez de öyle oldu endişen var ama bekle biraz madem asıl test günün pazartesi o günü bekleyelim ben sadece genel bilgi verdim test günleri hakkında
kızımmm ya dur bakalım ne acelen var aramak ıcın değerın mı duştu kanaman mı oldu ne yanı..
ala alaa..
bak bebişi üzmeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
dimi yaaaaaaaaaaaaaaaaa...haklısınHayır şimdi her nerdeyse bulup poposuna poposuna vurucam..
Cnm kimyasal deme uzme minik bebisini insl pazartesi super katlanmis olucak degerin...Sonucu 28.17 asıl test tarihim pazartesi ama sanırsam gene kimyasal
arkadaşlar adet bittikten bir hafta sonra rahim filmi çekilirmi?bana o trihte numara verdiler
ya bende kuşku duydum okuduğum kadarıylada hemen adet bitimi olması şart diolar kafam karıştı benimdeverdiklerine göre çekiliyor herhal de canım. Hiç bi fikrim yok ben hiç çektirmedim çünkü...
canım ben tüp bebek tedavisiyle hamile kaldıgımda sonuç 12. Gün 35 ti bence seninki gayet güzel 2 gün sonra 2 ye katlar inşallahTamam canım merak etme sen