2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
canım atasu eczanesi ben herşeyimi onlardan alıom çok şekerler

yaaa biliyorum ben orayııııı süpperrrr aldırayım hemen
dün ordan geçtim hatta aklıma gelmediki sormak...
bende heryere sordum olan yere sormamışmıyım şaka gibi yani
sağol canım..
nerde oturuyosun sennnn
içimden bir ses yakınız diyoooo

Teşekkür ederim canım evet basladik artik 11 dondurulmuşum vardi.

maşallahhhh

emme açmı içcez dediydim dememişiniz bişi
midem ağrıo hep benim tok içiom ondan
3 hafta oldu zaarı ama kilo veremiim

ama bende o kısmını bilmiyorumkiiii hiç içmedim henüz içenler söylesinler bize...

merhaba hanımlar geldim hemen çıkıcam..bugün cildiye randevum var bakalım ne diycek doktor sivilceler bastı yüzmü birkaç aydır kocaman kocaman çıkıyor..saç diplerim de bile çıkar oldu bir de çok dökülüyor kepek falan oluşmaya başlamıştı..2 hafat önce randevu aldık şansa kar yağdı..inşaalah trafik yoktur...en yakın hastaneye bile 2 vasıta ile gidiliyor nasıl bir yerde yaşıyorum ben yaaa

Gülden de oyun oynamasaymış demi keşke
cvp verseymiş bize

düşmanıma vermesin Allah bağımlılık çok feci bişi
kendime acil şifalar diliyorum

gunaydın kızlar nasılsınızzzz

nasılsın canım göbüşte hareket varmı

ben susayım o zaman en son geçntiğimiz ocak sonu negatifi aldım o zamandan beri ne doktora gidiyorum ne başka birşey yapıyorum bekliyorum öylece doğal yolla gelsin diye sanki 8 yıldır geldide bu ara gelcekno şitres yes bebek:13:

Tesekkur ederim arkadaslar dogru soyluyorsunuz allah hepimize yardimci olsun .

Benimde esimde sperm cokaz ve kalitesiz. Bu sebeple dr tribestan diye bi ilac verdi sabah aksam 1 er adet. Demir dikeni bitkisiymis icerigi. Ben ek olarak coq10 200 mg, proxeed 2 sase, multivit. , folik asit 5 mg, l-arginin 500 mg veriodum 1000 e cikardim .multivit ve proxeedin icinde yeterli cinko varmis baktim . Ayrica cinko vermiyorum. ( gunluk 15mgcinko= 66mg cinko sulfat yeterlimis arastirdim .) Bir de ari sutu 3er sise(her sise 500 mg ari sutu varmis:) proxeedin icine koyuyorum caktirmadan . Druna sordum zarari yok dedi hicbirini bende yukluyorum elimden geldigi kadar. Keciboynuzunu vermiyorum bilerek fsh i yukseltiyomus bzm hormonlar daha yeni dengeye girdi . Onumuzdeki aylarda olmadi ona ve caksir suyuna da baslayacagim .

öğle namazım geçiyo kılayım sonra inşallah gelirim işim olabülüüüüü

Canım benim eşimde proxeed plus kullandı fakat hiç işe yaramadı boşa giden paralar ve ümitler oldu bu ilaç bazı bünyelere etki etmiyormuş malesef bize etki etmedi bazı bünyelerde de cok etkisi oluyormuş inş size etki eder

hanimlar yeni gelen arkadaslarimizdan gormemis olalnlar olabilir esimin kullanip spermiyograminda ise yaradigini gordugum birtakim seylet var 21. ve22. sayfalarda uzun uzun bahsetticm

Son düzenleme:

elvankentte oturuom ben canım sen nerdesin

sabah 2 akşam 2 canım bende diyabet direnci var ondan fazla veriolar sanırım
benimde insülin direnci var canım glukkofen kullanıyodum en yiyisi inofolici sorayım kullanım seklini o yüzden belki ikisiyle birlikte olunca 2 adet kullanırım

canım ben uludağ üniv. tedavi görüyorum nasipse adetimle başlıycaz. tedavi önceside daha önce yazdığım gibi beslenmemize dikkat ediyoruz. Günlük; ceviz, k.incir, k.kaysı, bol su, yeşillik, haftada veya iki haftada bir balık, haftalık k. et tüketmeye çalışıyoruz canım. Aklımada olan bunlar ama aklıma geldikçe yazarım.. Ha bide her gün sıcak suya ayaklarımı koyuyorum bana bi ebe söylemişti...

Noldu yaa herkes nereye gitti bi anda anlamadım

arkadaşlarım inofolic i kullanan kilo veren canlar

açmı içersiniz bu mereti bi deyiverin hele yaa ww

Canım haberlere çıktık :) Başkent doğalgaz sağolsun. Alt yapı yetersiz kaldı, çok düşük basınçta veriyorlar o da kombiyi yakmıyor. Ev 7 derece, yani buz dolabından hallice

Bu halde bir de tüp bebek yapacağız.

Zaten bugün yine bir iş yeri krizine girdim. Ben bu kadar kendimi paralıyor ama kıymetim de bilinmiyor

canım selam gen artta devam edicem bende doktorun kim

Canım benim ki Acıbadem'den Rana Karayalçın. Seninki kim? Ne zaman başlıyorsun?

bencede en güzeli canım
bu sefer olacak inşallah bu arada ne güzel gezip dolaş göbüşünü ittire ittire
sonra yine bulursun iş
sana iş mi yok

Aaah canımmm ya inşallah, olsun bu defa. Kısmetse sonra da buluruz iş tabii. Zor ama. Ankarada çok kısıtlı iş imkanları. Benim de işim gerçekten çok iyi. Fakat çok stresli ve iş yerinde mutlu değilim. Böyle olunca insanın gözü aldığı parayı bile görmüyor. Beni umursamayan bir yer için de çocuklarımın yanında olamamayı doğru bulmuyorum. Allah mecbur etmezse büyük ihtimalle bırakacağım.

ayy gerçekten mi benimde sarp özcan hadi bakalım iki doktorda aynı yerden diye biliyorum galiba ikiside gen artta birlikte çalışmışlar geçmişte

hadi bakalım hayırlısı

canım ben bu cumartesi acıobadem e gelicem konuşucaz doktorumla 21 inde baskılayıcılarla başlıyoruz

seninde 14 nüydü sanırım diimi

Son düzenleme:
ayy gerçekten mi benimde sarp özcan hadi bakalım iki doktorda aynı yerden diye biliyorum galiba ikiside gen artta birlikte çalışmışlar geçmişte

hadi bakalım hayırlısı

Aaa benim transferime o da gelmişti Rana Hoca ile. Zaten dediğin gibi hep beraber gelip gidiyorlar. Bana Sarp Özcan'ı öneren çok olmuştu. O da çok iyi bir doktormuş. Tam ona gidecekken başka bir tanıdığımız Rana Hoca'yı önerdi, kısmet ona oldu. Bakalım bu 2. denememiz olacak onunla.

ayy bi sürü bebek koysunlar göbişimize inşallah çok heyecanlanıom bak gene

toplamda kaçıncı denemendi peki canım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…