canlar ben netten baktım fiyatlarına 17-18 lira arası diyor şase bi ilaçmış 30 adetmi çıkıyor...
ayrıca sgk karşılamıyor galiba dimi bilgilerini biliyosanız yazamırsınız:44::44:
ayyy sincan mı ben yakınım sincana hangi eczaneden aldın çabık de bana çabıkkkkk
aktif olarak başladın demek çok sevindim canım
e o zaman tedavin hayırlı sonu bebekli olsun diyelim
kaç donmuşun vardı peki
ayyy sincan mı ben yakınım sincana hangi eczaneden aldın çabık de bana çabıkkkkk
Ay hadi hayırlısı yıldızcım çok sevindim... Allah yardımcın olsun.
canlar ben netten baktım fiyatlarına 17-18 lira arası diyor şase bi ilaçmış 30 adetmi çıkıyor...
Ayrıca sgk karşılamıyor galiba dimi bilgilerini biliyosanız yazamırsınız:44::44:
bercestecim seni recai hocanin topinde gormustum ona gittin mi bende dusunuyorum da orayi
Teşekkür ederim canım evet basladik artik 11 dondurulmuşum vardi.
emme açmı içcez dediydim dememişiniz bişi
midem ağrıo hep benim tok içiom ondan
3 hafta oldu zaarı ama kilo veremiim
ah ah keşke gitseydim
ben daha sonra burdaki dr um timur gürganı önerdi
neyse gidemedim yani
ama keşke ona gitseydim
kızcağız bi sordu bin ahhh işitti
Gülden de oyun oynamasaymış demi keşke
cvp verseymiş bize
Canım ben tedaviye başlamadan Dr Ocean plus balık yagı ve solar coenzyme verdi onları kullanıyorum yazın gittiğim başka bir Dr glifor vermişti rejimle beraber 1ayda 6 kilo verdim suan gliforu içmiyorum kilo verince ilacı rafa kaldırdımKızlaarrrr sizden ricam herkes tedavi öncesinde,tedaviyi beklerken neler yaptığını hangi vitaminler kullandığını hangi kürleri yaptığını bizimle paylaşsın (eşleri içinde yazılacak)...Birbirimize bir faydamız dokunur belki...Tabii kullanılan her neyse ne için kullandığınıda yazarsa sevinirim...
öğrendim canımaynen öyle
eczaneyi aradım öğrendim canım bana getirrtecekler..evet canım ne yazıkki ödemio günde 4 tanede hemen bitio 30 poşet var her hafta 18 tl ohh herşey para yaa battık wallahi
Gunaydin kizlar. Bgn soguklardanmi ne cok depresifim.bir yandan isin stresi.
Biran once bu tedavimiz olsun sonuclansin bebegime kavusayim istiyorum. Tereddutlerle yasamak cok zor . Aklimdan atamiyorum . Siz nasil sabrediyosunuz ? Bzm daha 4 ay oldu esimin tedavisi baslayali. Zaman gecmek bilmiyor.
Gunaydin kizlar. Bgn soguklardanmi ne cok depresifim.bir yandan isin stresi.
Biran once bu tedavimiz olsun sonuclansin bebegime kavusayim istiyorum. Tereddutlerle yasamak cok zor . Aklimdan atamiyorum . Siz nasil sabrediyosunuz ? Bzm daha 4 ay oldu esimin tedavisi baslayali. Zaman gecmek bilmiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?