• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
selam canım...
maşallah sen bişeyler yapıyorsun birileride bana kalk gülden bekleme artık bişiler yap dese belki gaza gelicem...
teşekkür ediyorum ayrıca paylaştığın için...

ben kendime bişey yapmıyorum yalnız canım bol bol kocaya yaptırıyorum :9: bide ben trioid ilacı kullanıyorum ters teper diye yapmıyorum hiç bişey korkuma:18:

en çokta bizim iş psikolojik ben 2gebeliğimde de çok kötü griptim bi kere mi ne olmuştu mik mik :17:ama Allah verince veriyo işte şimdi uğraş takip et yum yum günlerini yok kafayı boşaltmak lazım ilk önce

Arkadaşlar ben bu kür olaylarına fazla girmeme taraftarıyım. Herhangi bir bitkiyi - meyveyi vs. abarttığımızda faydasından çok zararı olabiliyor. Ben bu tedaviye başladığımdan beri sabahları bir çorba kaşığı keçiboynuzu pekmezi içiyorum, eşime de içiriyorum. Sperm kalitesi için ürolog tavsiye etti bunu. Ben de şifalı bir şey olduğuna inanıyorum çünkü ağzımın içindeki aftları bile çabucak iyileştirdiğini gördüm. Bunun dışında ne kadar istesem de haftada 3 kere balık yeme imkanım olmuyor, omega 3 için geceden bir bardak suya 2 tam ceviz atıyorum sabah cevizleri yiyorum. (Suyu acılaştığından suyunu içemiyorum ama içerseniz daha iyi). 10 gün süreyle eşimle birlikte her gün bir tüp arı sütü tükettik, işe yaradı mı bilmem. Son 1 haftadır falan kabak çekirdeği ve ananas yiyorum her gün, tutunmaya yardımcı olabilir düşüncesiyle. Bunlar dışında tek yaptığım düzgün beslenmeye çalışmak oldu. Salata, meyve çok tüketmezdim, makarna düşkünü karbonhidratçının tekiydim. :) Şimdi üşenmeyip salatamı yiyorum, protein ağırlıklı beslenmeye, abur cubur yerine meyve tüketmeye dikkat ediyorum.

bunların üzerine bi de gebe kalırsan bu yapılanlar top 10 da birinci sıraya çıkar :1:
bence çok mantıklı yaptıkların:16:

Merhaba bende Bahçecide tedavi görüyorum doktorum Mustafa bey ama yoğun olduğu için Aytun hanım ilgileniyo kafam karıştı ben Mustafa beye diye gidip Aytun hanımın ilgilenmesi açıkçası tedirgin oldum siz Aytun hanmda tüp bebek denediniz mi nasıl memnun musunuz

Lütfen rahat olun, onlar ekip olarak konularına hakim, iyi niyetli ve güler yüzlü insanlar. Bahçeci'de doktorundan memnun kalmayan görmedim. Mustafa Bey mutlaka çok iyi bir doktordur ama hem profesör olması hem de kliniğin sahibi olması nedeniyle herkes onun hastası olmak istediğinden yetişmesi çok zor. Yurt dışı seyahatleri, tv çekimleri falan da oluyor sıksık. Bu yüzden tedirgin olmayın, ben tesadüfen buldum Aytun Hanım'ı ve çok memnun kaldım. İlk tüp bebek denememi onunla yapıyorum ve test tarihimi bekliyorum.
Bu insanlar her gün bizimle aynı durumda onlarca hastayla ilgileniyorlar, deneyimleri çok. Birinin gördüğünü diğeri de gözden kaçırmaz diye düşünüyorum bu yüzden çok da fark etmez kime gittiğiniz. Allah yardımcınız olsun.

ben kendime bişey yapmıyorum yalnız canım bol bol kocaya yaptırıyorum :9: bide ben trioid ilacı kullanıyorum ters teper diye yapmıyorum hiç bişey korkuma:18:

en çokta bizim iş psikolojik ben 2gebeliğimde de çok kötü griptim bi kere mi ne olmuştu mik mik :17:ama Allah verince veriyo işte şimdi uğraş takip et yum yum günlerini yok kafayı boşaltmak lazım ilk önce

önce psikolojik açıdan rahat olmak önemli zaten çoooook bilirim bilmem kaç kez denemiş kişilerin bu kez bir rahatlık var artık hiç bişeyi takmıyorum deyip o tedavi sonunda gebe kaldığını gördüm sordum elbet nasıl rahat olabiliyorsun o kadar iğne vururken tedavinin aktif içindeyken diye aldığım cevaplar hep benzerdi ya merkezin terapistinden destek almışlardı ya da ruhani bir şekilde sebebini bilmiyorum ama rahatım bu kez deniyordu..bizede o rahatlama gelsede bizde gebe kalsak bari:1: benim tedavilerim hep gerilim dolu olur tedavimin iptal olma riski var her daim o sebepten bir gün gerilmesem diğer gün takılıyorum işte...eşinde iyi adammış demek bazı arkadaşların eşleri inatçı içmeme yememe konusunda hemen bi nazarlık kondurayım:nazar:

Son düzenleme:
monicagaller canım senin yazdıklarını okuyunca aklıma şey geldi bende bahçeciye gidiyorum histereskopi olmaya gitmiştim yanımdaki

bayanada transfer yapılmış hatta almanyadan gelmişler kız yabancıydı tabi aramızda perde var ama konuşulanları duyuyorum

senin yazdıklarının aynısını hemşiresi kıza okumuştu o aklıma geldi:16:

Aynen canım yazılı olarak da veriyorlar zaten. :3:

oyyyy kimler gelmiş fenerli kişi gelmiş:1:
hep beraber olsun hayırlı hamişli inşallah...
senide bu topikte gebe bırakayım diyorum yeni topik yeni sinerji :1:

ağzından bal damlıyo kuzum..
inşallah isteyen dileyen herkese nasip etsin rabbim...
hazırlanıp kursa gidicem birazdan..
gelince devam ederizinşallah muhabbete..:54::54::54:

Merhabalar kizlar dun doktora gittim reglimi bekliyodum geldi sonunda muayene oldum ve progesteronumun dusup dusmedigine bakildi ve dusmustu cok sukur yoksa buay da transfer olmicakti :( suan hersey guzel bana estrofem 2mg verdi Bunu gunde 1 tane 3 gun daha sonra gunde 2 tane 3 gun kullanicam ve kontrole gidicem kismetse 28 nde transferim olucak :)

Kalk Gülden bekleme artık bişiler yap aaaaaaa :1::1::1:

işteee buuuu...
bir yıldır bu gazı almayı bekliyordum daha da kimse tutmasın beni:1:
yok itiraf ediyorum bende enerji yok henüz... dün bildiğim yerlerden arı sütü alayım dedim bi yerde kalmamış diğer yerdekide alıcı gözüyle bakınca uyduruk geldi almadım kaldı işte...benim yapacaklarım henüz fikir aşamasında önemli olan niyet dimi yaparım bigün nasıl olsa:1:

Son düzenleme:
Merhabalar kizlar dun doktora gittim reglimi bekliyodum geldi sonunda muayene oldum ve progesteronumun dusup dusmedigine bakildi ve dusmustu cok sukur yoksa buay da transfer olmicakti :( suan hersey guzel bana estrofem 2mg verdi Bunu gunde 1 tane 3 gun daha sonra gunde 2 tane 3 gun kullanicam ve kontrole gidicem kismetse 28 nde transferim olucak :)

Ay hadi hayırlısı yıldızcım çok sevindim... Allah yardımcın olsun.

ağzından bal damlıyo kuzum..
inşallah isteyen dileyen herkese nasip etsin rabbim...
hazırlanıp kursa gidicem birazdan..
gelince devam ederizinşallah muhabbete..:54::54::54:

bal çörek otu tarçının balıdır o damlayan:1::1::1:
ben kaçırmışım demek ne kursu ooooo noluyooooo neden nasıllll :26::26:

Son düzenleme:

aktif olarak başladın demek çok sevindim canım:46::46::46:
e o zaman tedavin hayırlı sonu bebekli olsun diyelim:16:
kaç donmuşun vardı peki:40:

tedavi olmamız lazım o zaman iyiye gitmiyor bu bağımlılık bi tedavide bunun için olalım hatta ben oyuncuların tedavi listeside yapayım kim nerde tedavi oluyor paylaşımlarda bulunalım:52::52::52::1:

gunaydinlar
guldencim pc varken oyunlarin basindan kalkmiyordum burda
artik esim gelip kaldiriyodu pc gonderdim bagimlilimdab kurtuldum:18::5:

sendemi yaaa neden böyle anlamıyorum bulunca koli ile almak lazım tabii bulabilirsek:1:
Sen bi de sabah akşam 2 şer tane olarak alıyorsun e haliyle dayanmaz hiç...
Birgün bende kocamı ayarlayıp o eczane senin bu eczane benim nöbetçiside dahil gezmem lazım:10::10:

kızlar ben çok kolay buldum allah allah ilkini medicana nın yanındaki eczaneden aldım sonrakini sincandan aldım hiç yok demediler:53:

kızlar ben çok kolay buldum allah allah ilkini medicana nın yanındaki eczaneden aldım sonrakini sincandan aldım hiç yok demediler:53:

ayyy sincan mı ben yakınım sincana hangi eczaneden aldın çabık de bana çabıkkkkk:52::52::52:

oyy kızlar ben bu soğukta nasıl gidecem okula yaa
dışarda kar yağıyo :19:
acep niye tatil olmadıki okullar :52:

canlar ben netten baktım fiyatlarına 17-18 lira arası diyor şase bi ilaçmış 30 adetmi çıkıyor...

ayrıca sgk karşılamıyor galiba dimi bilgilerini biliyosanız yazamırsınız:44::44:

oyy kızlar ben bu soğukta nasıl gidecem okula yaa
dışarda kar yağıyo :19:
acep niye tatil olmadıki okullar :52:

unut şekerim tatili haberlere bakıyorum bende tatil söylentisi bile yok..
Ankarada yalandan 2 gün yağdı sonra buz oldu çok fenada soğuk var dün dışarda öyle bir esinti vardıki kesin yel girdi :1:

bercestecim seni recai hocanin topinde gormustum ona gittin mi bende dusunuyorum da orayi

Back