• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
canlar ben netten baktım fiyatlarına 17-18 lira arası diyor şase bi ilaçmış 30 adetmi çıkıyor...

Ayrıca sgk karşılamıyor galiba dimi bilgilerini biliyosanız yazamırsınız:44::44:

evet canım ne yazıkki ödemio günde 4 tanede hemen bitio 30 poşet var her hafta 18 tl ohh herşey para yaa battık wallahi :53:

bercestecim seni recai hocanin topinde gormustum ona gittin mi bende dusunuyorum da orayi

ah ah keşke gitseydim:ssz::ssz::ssz:
ben daha sonra burdaki dr um timur gürganı önerdi
neyse gidemedim yani
ama keşke ona gitseydim:50::50:
kızcağız bi sordu bin ahhh işitti:1:

hadi hazırlanıp çıkayım ben
gar gış gıyamet var anca giderim okula:30::30::30:

gülden:57:yine gitmişin oyun oynamaya
fark etmedik sanma:52::52:

Teşekkür ederim canım evet basladik artik 11 dondurulmuşum vardi.

ayy maşallah :nazar: dondurulması benim için hayal birde 11 tane olması....:nazar:

Maşallah canım Allah nazarlardan saklasın

RABBİM hakkımızda hayırlısını versin:16:

ah ah keşke gitseydim:ssz::ssz::ssz:
ben daha sonra burdaki dr um timur gürganı önerdi
neyse gidemedim yani
ama keşke ona gitseydim:50::50:
kızcağız bi sordu bin ahhh işitti:1:

canim benim hayirlisi olsun su anda bizim icin fiyatlari yuksek geliyor da belki eski hastaneme devam edicem hayirlisi bakalim insallah hayirli insanlarlarla yerlerle karsilasiriz

Son düzenleme:
Gülden de oyun oynamasaymış demi keşke
cvp verseymiş bize :5:

ehueehheh nerden cenemi actim yok canim oyuna gitmemistir kahvalti yapmaya falan gitmistir mesela ben yapmadim henuz
canim inofolggi bilmiyorum acken mi ama glifor rahatsiz ediyor midemi demissin ben sirf bu rahatsiliktan dolayi gebeligimde birakmak gibi bi hata yaptim sonraki gittigimiz dr gece yatmadan once ic yan etkilerini o zaman atlatirsin dedi simdi cok rahati dr dan dr a fark var

Gunaydin kizlar. Bgn soguklardanmi ne cok depresifim.bir yandan isin stresi.
Biran once bu tedavimiz olsun sonuclansin bebegime kavusayim istiyorum. Tereddutlerle yasamak cok zor . Aklimdan atamiyorum . Siz nasil sabrediyosunuz ? Bzm daha 4 ay oldu esimin tedavisi baslayali. Zaman gecmek bilmiyor.

Kızlaarrrr sizden ricam herkes tedavi öncesinde,tedaviyi beklerken neler yaptığını hangi vitaminler kullandığını hangi kürleri yaptığını bizimle paylaşsın (eşleri içinde yazılacak)...Birbirimize bir faydamız dokunur belki...Tabii kullanılan her neyse ne için kullandığınıda yazarsa sevinirim...
Canım ben tedaviye başlamadan Dr Ocean plus balık yagı ve solar coenzyme verdi onları kullanıyorum yazın gittiğim başka bir Dr glifor vermişti rejimle beraber 1ayda 6 kilo verdim suan gliforu içmiyorum kilo verince ilacı rafa kaldırdım :1::1:Onun dışında bu 6 sene içinde eşime içirmediğim kalmadı ama hiçbiri işe yaramadı bizim spermler inatçı çıktı :41:Doğal yolla gebe kaldığım ay kuru incirin içine hakiki zeytinyağı koyup yedirmiştim sabahları ac karnına 2tane yazık adam kusa kusa yedi :51:Ne kadar işe yaradı onu bilemem tabi Romanya'dan ilaç getirttik Amerika'dan getirttik sonuç mu koca bir SIFır o yüzden artık hiç birşey yapmıyorum sadece keçiboynuzu pekmezi içiyor inş 2.tüp bebişimiz için işe yarar:16:

ben ocean plus balık yağı+folik asit
eşim
*solgar CoQ-10
*solgar advanced antıoxıdant formula
*emodex kullanıyor.(proxeed plus gibi.)
internette çok araştırdım, doktorlara da sordum, ekstra vitaminin hiçbir sakıncasının bulunmadığına emin oldum. eşimin ilaçları aylık yaklaşık 300 TL tuttu.3 ay bu şekilde devam edeceğiz. bide keçiboynuzu kürüne başladım.1 hafta sabah akşam sonrasında sadece akşamları keçiboynuzu suyu.
ben sonuçların olumlu olacağına ve değerleri arttıracağına inanıyorum.gerçi esas olan sigarayı bırakmak. inşallah yeniyılda o da olmayacak.

Biran once bu tedavimiz olsun sonuclansin bebegime kavusayim istiyorum. Tereddutlerle yasamak cok zor . Aklimdan atamiyorum . Siz nasil sabrediyosunuz ? Bzm daha 4 ay oldu esimin tedavisi baslayali. Zaman gecmek bilmiyor.

hosgeldin hepimiz bazen oyle depresif durumlara giriyoruzdur bunu bir imtihan olarak kabul edersen daha kolay atlatirsin
benim gordugum kadariyla ben karamsar bi insan olarak pozitif olup takinti yapmayanlarda sonuclar daha olumlu oluyor

ilk baştan beri tek söylediğim stresin olumsuzluğu.insan beyniyle vücuduna hükmedebiliyor.o yüzden daha şimdiden stres yapma bence, bak senin gibi niceleri var.hem bizler nispeten daha şanslıyız, azospermi sayfasına baksana...hem tıp bu kadar ilerledi, hergeçen gün farklı bişeyler ilave ediliyor. merak etme, bizler de zamanı gelince bebeklerimizi kucağımıza alacağız.içini ferah tutmaya çalış lütfen

Back