• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
eveetttt nerde kalmıştım hemen bi geçmişe bakayım hakkımda ileri geri konuşanlar olduysa hemen cevabını vereyim :1:

herkese iyi akşamlaarr..:3::3:
nabıonuz bakeemm:40::40::40:
güldenim kursumu sormuşsun balım fotoğraf kursuna gidiorum..
baktım bebe doğuramıyom bende bi işe yarayım dedim..
üle işte..koskocaaaman bi tabak yumurtalı ıspanak veee yanınada yine koskocamaaan bi tabak spagetti makarnanın
üzerine ton balığı döktüm birazdan afiyetlen yiyceemm.
yanında da bi kase yoğurt:56::56::56:
kocişimde yok zaten ist dışında:5::5:
tek takılıyom bu akşam:27::27:

aaa valla yeni öğreniyorum yoksa en son benmi öğrendim foto kursunu:1:
doğurcan bebenin fotolarınıda çekip bize göstertcen bi kere..
evrene negatif enerji yayma...
afiyet olmuştur eminim bende az önce menemene ekmek bandım:1::1:

bu arada kızlar kendimi tanıtayım..
yarışmaya istanbuldan katılıyorum.anlaşıldığı üzzere koyu fenerbahçeliyim:8::8:
istanbul memorialde bi negatif birde iptal olan tedavim var..
sorun tüplerim yok rezerv az aynı zamanda sperm sayı morf hızı problemleride mevcut..:31:
yarışmacı arkadaşlara bol bebişler dilerim:9::9::9:

fenerbahçelileri listeye almıyom ben takımı değiştirde gel:1::1::1:
fenerlide olsan seviyorum seni :1:
yaşınıda yazsana nerde tedavi görcen onuda söyle listeye eklicem..

canım ben uludağ üniv. tedavi görüyorum nasipse adetimle başlıycaz. tedavi önceside daha önce yazdığım gibi beslenmemize dikkat ediyoruz. Günlük; ceviz, k.incir, k.kaysı, bol su, yeşillik, haftada veya iki haftada bir balık, haftalık k. et tüketmeye çalışıyoruz canım. Aklımada olan bunlar ama aklıma geldikçe yazarım.. Ha bide her gün sıcak suya ayaklarımı koyuyorum bana bi ebe söylemişti...

tamam canım listedeki eksikleri ekliyorum hemen...
neler yaptığını yazdığın için ayrıca teşekkür ediyorum bu bilgileri daha sonra değerlendirecem...

Canım haberlere çıktık :) Başkent doğalgaz sağolsun. Alt yapı yetersiz kaldı, çok düşük basınçta veriyorlar o da kombiyi yakmıyor. Ev 7 derece, yani buz dolabından hallice :53:

Bu halde bir de tüp bebek yapacağız.

Zaten bugün yine bir iş yeri krizine girdim. Ben bu kadar kendimi paralıyor ama kıymetim de bilinmiyor :43:

heh buldum yazmışsın..
hala aynı haldesin yani soğukta:43::43::43:
hayret bişey yaaa çok sinirlendim şu an:19::19::19:
işyerinede ayrıca sinirliyim geçmişten Allahın izni ile bi gebe kal sen eyvallah der çıkarsın:19:
o hatun mu canını sıktı yine:63:

kızlar çok teşekkür ediyorum hepinize ayrı ayrı...
rica etmiştim tedaviyi beklerken neler yapıyorsunuz yazın demiştim yazmış paylaşmışsınız cansınız sağolun:16::16::16:

eveetttt nerde kalmıştım hemen bi geçmişe bakayım hakkımda ileri geri konuşanlar olduysa hemen cevabını vereyim :1:

neler konuştuk senin hakkında ooooooooooooooooooooooooooooooooooo

geldim canım...
hala soğuktamısın sen gaz ne durumda aklımda kaldın öyle:5::5::5:

Çok şükür canım eve geldiğimizde yanıyordu. Ben de çok mutlu oldum. Gerçekten yemek yemek su içmek gibi bir şeymiş ısınmak.

neler konuştuk senin hakkında ooooooooooooooooooooooooooooooooooo
seversiniz beniiii kötü bişi dememişsinizdir bilirim:16:

Çok şükür canım eve geldiğimizde yanıyordu. Ben de çok mutlu oldum. Gerçekten yemek yemek su içmek gibi bir şeymiş ısınmak.

ohh çok şükür sevindim canım Ankara donuyor resmen evde soğukta olmak çok fena Allah dışarda çalışan ve evsizlere yardım etsin çok zor...

benimde insülin direnci var canım glukkofen kullanıyodum en yiyisi inofolici sorayım kullanım seklini o yüzden belki ikisiyle birlikte olunca 2 adet kullanırım

kızlar benimde insilün direncim var haliyle kilo problemimde var matofin 1000 mg kullanıyorum.diyet yapmıyorum diyetle birlikte yapınca kg vermeye yardımcı imiş bana etkisi olmadı haliylen insilün dirençleriniz kaç onu merak ettim aslında bebek için kullanıyoruz sanırım hepimiz ne zamandır kullanıyorsunuz.

seversiniz beniiii kötü bişi dememişsinizdir bilirim:16:

Ohh çok şükür sevindim canım ankara donuyor resmen evde soğukta olmak çok fena allah dışarda çalışan ve evsizlere yardım etsin çok zor...

sen sevilmeyecek hatunmusun

Eklentiler

• $avatar186262_70.gif
    $avatar186262_70.gif
    10 KB · Görüntüleme: 25
Son düzenleme:
heh buldum yazmışsın..
hala aynı haldesin yani soğukta:43::43::43:
hayret bişey yaaa çok sinirlendim şu an:19::19::19:
işyerinede ayrıca sinirliyim geçmişten Allahın izni ile bi gebe kal sen eyvallah der çıkarsın:19:
o hatun mu canını sıktı yine:63:

Yook yok yandı canım şimdi :) Isınıyor yavaş yavaş.

Canım hala o hatun ile başlayan olaylar silsilesi! Çok adeletsiz bir yöneticim var. Allah'a havale ediyorum artık.

kızlar çok teşekkür ediyorum hepinize ayrı ayrı...
rica etmiştim tedaviyi beklerken neler yapıyorsunuz yazın demiştim yazmış paylaşmışsınız cansınız sağolun:16::16::16:

canım sanırım burada bir kinaye var :34:

iyi geceler kızlarrrr ben kaçtımmmm

Daha önceden bir taze bir de dondurulmuş denemem vardı. Dondurulmuşu saymıyorlar. Öyle bakınca ikinciydi. İlk kez bu sefer pozitif gördüm ama kimyasalmış. Bu da bir şeydir. 3. ye başlıyoruz şimdi, dondurulmuşu sayarsan 4. Senin de 4 yazıyor? Hepsi taze mi?

Merhaba, hoşgeldin. Bana yapılmadı ama çok araştırmıştım. Hangi merkezde yaptırıyorsun ve neden ialçsıza karar verdiler?

Aaah canım ya inşallah bir an evvel biter borcunuz, bebekler kısmetleriyle gelir. Ama çok büyük bir adım atmışsın. Eviniz oldu mu korkacak pek bir şey kalmıyor inşallah. Özel sektördemiydin sen canım? Zaten ücretsiz izin vermezler ki özeldeysen! Ölene kadar çalıştırırlar ellerinden gelse!

Eğer gözümüz yükseklerde olmazsa eşimin parası yeter. Tabii insan belli şeylere alışıyor. Ben işi sevmiyorum ama iyi maaşım var, mutfak masrafım, evimdeki internetim, cep telefonum, benzin masrafım her şeyim ödeniyor. Olursa cocukların bile tedavi masrafları ödenecek. Benim adıma bireysel emeklilik hesabı açmışlar, orada para birikiyor. Şimdi bu iş bırakılır mı hiç? Ama çok mutsuzum. Sürekli hmmm bu neden böyle oldu, höööm bundan sonra daha çok dikkat edelim, heeeeee şunu neden atlamışsın, huuu senin hakkında söyle dedi, hüüüü hoo haaa hiii hııı ... anlatabildim mi? sürekli bir toplantılar, bire bir görüşmeler, telefonlar, maillar... bıktım. beni eski müdür getirmişti. o gittiğinden beri durum böyle. Bir de çok seyehatim var benim. Sabah erken çıkıp geç geliyorum. Sürekli uçaklardayım. Yurt içi yurt dışı. 2 hafta oturuyorsam sonraki iki hafta 2-3 gün geziyorum. Bakalım bir çocuk olsun, hele ikiz olursa el kadar bebekleri bunca imkana rağmen evde bırakıp işe gidemem gibi geliyor. Bir de ben çok takıyorum. Neden şöyle dedi, neden böyle bir haksızlık oluyor vs diye... Kendimi üzmeye değer mi?
6 buçuk yıl kaldı canım daha var yani
ben beden eğt. öğrt. rahatım yani
tabletten yazdığım için demin tüm yazdıklarım gitti
bence bebek olunca gözün yüksekte olmaz tadını çıkart bebişlerinin ohhh misss
özel sektör pistir heran ayak oyunları falan duygusalsan bittin
boşveeerr gerçekten sana iş mi yok
işin en kötü yanı seyehatler valla zor senin nadas zamanın gelmiş :16:

3 Tüp denemesi yaptım 2 si negatif 1 inde kimyasal gebelik yaşadım 4.tüp bebek denemesi için ocak şubat aylarını düşünüyorum.
Katılan arkadaşlarla birlikte durumlarımızı belirten bir liste oluşturacağım...

merhaba egunal bende sizler gibiyim:) 2014 Subat gibi tedavi olacagim. 36 yasindayim sebep erkek infertilesi 6. micro denememi yapacagim Istanbul Tup Bebek Merkezi Aret Kamar'la yeni bir doktor ve yeni bir hastane sayfasi actim hayatima. Yeni doktorum 2014 ugurlu gelsin dedi hepimize ugurlu gelsin arkadaslar.

6 buçuk yıl kaldı canım daha var yani
ben beden eğt. öğrt. rahatım yani
tabletten yazdığım için demin tüm yazdıklarım gitti
bence bebek olunca gözün yüksekte olmaz tadını çıkart bebişlerinin ohhh misss
özel sektör pistir heran ayak oyunları falan duygusalsan bittin
boşveeerr gerçekten sana iş mi yok
işin en kötü yanı seyehatler valla zor senin nadas zamanın gelmiş :16:

Yaa canım ne güzelmiş. öğretmendin sen evet hatırlıyorum. çocuklara bakmana çok mani olmaz. çocukLAR bu arada. hepimizin ikizleri olacak ya :)

merhaba egunal bende sizler gibiyim:) 2014 Subat gibi tedavi olacagim. 36 yasindayim sebep erkek infertilesi 6. micro denememi yapacagim Istanbul Tup Bebek Merkezi Aret Kamar'la yeni bir doktor ve yeni bir hastane sayfasi actim hayatima. Yeni doktorum 2014 ugurlu gelsin dedi hepimize ugurlu gelsin arkadaslar.

hoşgeldin canım :) inşallah 2014 hepimize uğurlu gelir canım
doktorunun ismini çok duydum hayırlı olsun :71::71:

Yaa canım ne güzelmiş. öğretmendin sen evet hatırlıyorum. çocuklara bakmana çok mani olmaz. çocukLAR bu arada. hepimizin ikizleri olacak ya :)

ikizler inşallah hayırlısını versin
orkide02 biliyosun dimi doğumu oldu
bir kız bir erkek kızı kovezde :26::25:
bu aralar topiğimiz üzgün

Back