- 22 Ocak 2012
- 5.885
- 3.889
- 198
ayy bi sürü bebek koysunlar göbişimize inşallah çok heyecanlanıom bak gene
Aaay evet bence de ne var ne yok hepsini istiyorum :) Ama biliyor musun eğer 2'den fazla tutarsa almak istiyorlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ayy bi sürü bebek koysunlar göbişimize inşallah çok heyecanlanıom bak gene
Aaay evet bence de ne var ne yok hepsini istiyorum :) Ama biliyor musun eğer 2'den fazla tutarsa almak istiyorlar
aç karnına içilirse etkisi daha çok artarmış ama tokta içilebilir dedi benim doktorumpeki canlarım aç karna mı içilcek bu bende midede baya problem var hatta tedavi görüorum şu an glukofenden midem mahvoldu bıraktım inofolic verdi doktorum eczacım tok iç diyo ama içinde aç yazıo aç içincede midem mahvoluo 1 aya yakındır içiom kilo aynı sabit
etkisini glifor gibi 3 ayda gösteririmiş bence başla geç kalmacanlar su infolic i benm dr umda söyledi ama daha deneme asamasındayız istersen kullanabilrsin demişti..
bende başlasammı acaba:44::44:
sgk karşılamıyor malesef 18 lira .şubat ayında çıktı piyasaya o yüzden çok yaygın değil.evet canım sende haklısın zor tabii
bende az önce bişey sormustum canım sende bi cevap verirsen sevinirim..
benm dr da inofolicten bahsetmşti yeni yeni kullanılıyo pko da daha sonra sanada başlarız diye bende alıp başlasammı acaba..
bi dr un yazması gerekiyormu yoksa eczaneden kendimiz alabilirmiyiz canım
mutlu olmadığın işte çalışmakta zordur bilirimCanım haberlere çıktık :) Başkent doğalgaz sağolsun. Alt yapı yetersiz kaldı, çok düşük basınçta veriyorlar o da kombiyi yakmıyor. Ev 7 derece, yani buz dolabından hallice
Bu halde bir de tüp bebek yapacağız.
Zaten bugün yine bir iş yeri krizine girdim. Ben bu kadar kendimi paralıyor ama kıymetim de bilinmiyor
Canım benim ki Acıbadem'den Rana Karayalçın. Seninki kim? Ne zaman başlıyorsun?
Aaah canımmm ya inşallah, olsun bu defa. Kısmetse sonra da buluruz iş tabii. Zor ama. Ankarada çok kısıtlı iş imkanları. Benim de işim gerçekten çok iyi. Fakat çok stresli ve iş yerinde mutlu değilim. Böyle olunca insanın gözü aldığı parayı bile görmüyor. Beni umursamayan bir yer için de çocuklarımın yanında olamamayı doğru bulmuyorum. Allah mecbur etmezse büyük ihtimalle bırakacağım.
aç karnına içilirse etkisi daha çok artarmış ama tokta içilebilir dedi benim doktorum
etkisini glifor gibi 3 ayda gösteririmiş bence başla geç kalma
sgk karşılamıyor malesef 18 lira .şubat ayında çıktı piyasaya o yüzden çok yaygın değil.
ben günde dört tane içiyorum sabah 2 akşam 2 .içinde 30 tane var toplamda 7.5 gün gidiyor.
başka bir topicte içenlerin 2 ay doğal yolla hamileliği oldu hayırlısı bize diyorum.
ben hep reçetesiz alıyorum ama
yılbaşından sonra eczaneler basit bir ağrı kesiciyi bile devlet ödesin ödemesin elden veremeyecekler.
reçetesiz ilaç yasaklanacak
merhaba arkadaşlar;
bu ay sonuna yada ocak ayı başına benimde transferim olacak. şimdi regl olmayı bekliyorum. sormak istediğim benim operasyon biraz farklı olacak ilaçsız tüp bebek dediklerinden yapacaklar. bu uygulamadan bilgisi olan var mı?
herkese iyi akşamlaarr..
nabıonuz bakeemm
güldenim kursumu sormuşsun balım fotoğraf kursuna gidiorum..
baktım bebe doğuramıyom bende bi işe yarayım dedim..
üle işte..koskocaaaman bi tabak yumurtalı ıspanak veee yanınada yine koskocamaaan bi tabak spagetti makarnanın
üzerine ton balığı döktüm birazdan afiyetlen yiyceemm.
yanında da bi kase yoğurt
kocişimde yok zaten ist dışında
tek takılıyom bu akşam
vayy bekar takılıosun yanii.ne güzelll
aaaaaaaaaaaaaaaaaa inanamıyorum sana ben bir dilim çavdarla yaşamaya çalışırken bunlar yazılırmı hiçherkese iyi akşamlaarr..
Nabıonuz bakeemm
Güldenim kursumu sormuşsun balım fotoğraf kursuna gidiorum..
Baktım bebe doğuramıyom bende bi işe yarayım dedim..
üle işte..koskocaaaman bi tabak yumurtalı ıspanak veee yanınada yine koskocamaaan bi tabak spagetti makarnanın
üzerine ton balığı döktüm birazdan afiyetlen yiyceemm.
Yanında da bi kase yoğurt
Kocişimde yok zaten ist dışında
Tek takılıyom bu akşam
bu arada kızlar kendimi tanıtayım..
Yarışmaya istanbuldan katılıyorum.anlaşıldığı üzzere koyu fenerbahçeliyim
Istanbul memorialde bi negatif birde iptal olan tedavim var..
Sorun tüplerim yok rezerv az aynı zamanda sperm sayı morf hızı problemleride mevcut..
Yarışmacı arkadaşlara bol bebişler dilerim
hee julii bebekiimm sorma bu güne kadar bacım yanımdaydı
bu gün oda nöbetçi bekar takılıom işte..
ayyy yetercim kusura bakma yoluuyyy
Abarttığımın farkındayım birazdan yediklerimin hepsini eritmek için yürüyüş yapıcam
bu tarafa doğru gel de sana çay ikram edeyim
canımm tşk ederim içerim valla
toplamda kaçıncı denemendi peki canım
merhaba arkadaşlar;
bu ay sonuna yada ocak ayı başına benimde transferim olacak. şimdi regl olmayı bekliyorum. sormak istediğim benim operasyon biraz farklı olacak ilaçsız tüp bebek dediklerinden yapacaklar. bu uygulamadan bilgisi olan var mı?
mutlu olmadığın işte çalışmakta zordur bilirim
bencede para sorun değilse bırak bebeklerinin tadını çıkart
keşke benimde böyle bir imkanım olsa ama para lazım
biz geçen sene ev aldık borç ödüyoruz tabii birde tüp parası
imkanlarımızı iyice zorluyoruz anlayacan
ücretsiz izin bile zor bir durum bizim için
bebeklerimiz gelsinsde düşünürüz bişeyler şimdilik önemli olan hamiş kalmak
demek ünlü olduunuz
şuanda nasıl ev hala soğukmu
gelin bana çok şükür bizim ev sıcak