• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Aaay evet bence de ne var ne yok hepsini istiyorum :) Ama biliyor musun eğer 2'den fazla tutarsa almak istiyorlar :50:

ayy canım allah korusun bu kadar evlat peşinde koşupta aldırmak allah korusun ama birini sonlardırmak istiorlarmış du bakalım hayırlısı :52:

merhaba arkadaşlar;

bu ay sonuna yada ocak ayı başına benimde transferim olacak. şimdi regl olmayı bekliyorum. sormak istediğim benim operasyon biraz farklı olacak ilaçsız tüp bebek dediklerinden yapacaklar. bu uygulamadan bilgisi olan var mı?

peki canlarım aç karna mı içilcek bu bende midede baya problem var hatta tedavi görüorum şu an glukofenden midem mahvoldu bıraktım inofolic verdi doktorum eczacım tok iç diyo ama içinde aç yazıo aç içincede midem mahvoluo :( 1 aya yakındır içiom kilo aynı sabit :43:
aç karnına içilirse etkisi daha çok artarmış ama tokta içilebilir dedi benim doktorum
canlar su infolic i benm dr umda söyledi ama daha deneme asamasındayız istersen kullanabilrsin demişti..
bende başlasammı acaba:44::44:
etkisini glifor gibi 3 ayda gösteririmiş bence başla geç kalma

evet canım sende haklısın zor tabii:31::31:
bende az önce bişey sormustum canım sende bi cevap verirsen sevinirim..
benm dr da inofolicten bahsetmşti yeni yeni kullanılıyo pko da daha sonra sanada başlarız diye bende alıp başlasammı acaba..
bi dr un yazması gerekiyormu yoksa eczaneden kendimiz alabilirmiyiz canım
sgk karşılamıyor malesef 18 lira .şubat ayında çıktı piyasaya o yüzden çok yaygın değil.
ben günde dört tane içiyorum sabah 2 akşam 2 .içinde 30 tane var toplamda 7.5 gün gidiyor.
başka bir topicte içenlerin 2 ay doğal yolla hamileliği oldu hayırlısı bize diyorum.
ben hep reçetesiz alıyorum ama
yılbaşından sonra eczaneler basit bir ağrı kesiciyi bile devlet ödesin ödemesin elden veremeyecekler.
reçetesiz ilaç yasaklanacak

Canım haberlere çıktık :) Başkent doğalgaz sağolsun. Alt yapı yetersiz kaldı, çok düşük basınçta veriyorlar o da kombiyi yakmıyor. Ev 7 derece, yani buz dolabından hallice :53:

Bu halde bir de tüp bebek yapacağız.

Zaten bugün yine bir iş yeri krizine girdim. Ben bu kadar kendimi paralıyor ama kıymetim de bilinmiyor :43:

Canım benim ki Acıbadem'den Rana Karayalçın. Seninki kim? Ne zaman başlıyorsun?

Aaah canımmm ya inşallah, olsun bu defa. Kısmetse sonra da buluruz iş tabii. Zor ama. Ankarada çok kısıtlı iş imkanları. Benim de işim gerçekten çok iyi. Fakat çok stresli ve iş yerinde mutlu değilim. Böyle olunca insanın gözü aldığı parayı bile görmüyor. Beni umursamayan bir yer için de çocuklarımın yanında olamamayı doğru bulmuyorum. Allah mecbur etmezse büyük ihtimalle bırakacağım.
mutlu olmadığın işte çalışmakta zordur bilirim
bencede para sorun değilse bırak bebeklerinin tadını çıkart:16::16:
keşke benimde böyle bir imkanım olsa:50: ama para lazım
biz geçen sene ev aldık borç ödüyoruz tabii birde tüp parası
imkanlarımızı iyice zorluyoruz anlayacan
ücretsiz izin bile zor bir durum bizim için:37:
bebeklerimiz gelsinsde düşünürüz bişeyler şimdilik önemli olan hamiş kalmak

demek ünlü olduunuz :1:
şuanda nasıl ev hala soğukmu
gelin bana çok şükür bizim ev sıcak:16::16:

aç karnına içilirse etkisi daha çok artarmış ama tokta içilebilir dedi benim doktorum

etkisini glifor gibi 3 ayda gösteririmiş bence başla geç kalma

sgk karşılamıyor malesef 18 lira .şubat ayında çıktı piyasaya o yüzden çok yaygın değil.
ben günde dört tane içiyorum sabah 2 akşam 2 .içinde 30 tane var toplamda 7.5 gün gidiyor.
başka bir topicte içenlerin 2 ay doğal yolla hamileliği oldu hayırlısı bize diyorum.
ben hep reçetesiz alıyorum ama
yılbaşından sonra eczaneler basit bir ağrı kesiciyi bile devlet ödesin ödemesin elden veremeyecekler.
reçetesiz ilaç yasaklanacak

saol canım aç karınla ben bi zorlıyım kendimi yaa bidaha

merhaba arkadaşlar;

bu ay sonuna yada ocak ayı başına benimde transferim olacak. şimdi regl olmayı bekliyorum. sormak istediğim benim operasyon biraz farklı olacak ilaçsız tüp bebek dediklerinden yapacaklar. bu uygulamadan bilgisi olan var mı?

ilaçsız derken bir sebebi var mı
rezerv azlığında az ilaç kullanılıyor diye biliyorum ama ilaçsızı duymadım
nerede yaptırıyorsun

herkese iyi akşamlaarr..:3::3:
nabıonuz bakeemm:40::40::40:
güldenim kursumu sormuşsun balım fotoğraf kursuna gidiorum..
baktım bebe doğuramıyom bende bi işe yarayım dedim..
üle işte..koskocaaaman bi tabak yumurtalı ıspanak veee yanınada yine koskocamaaan bi tabak spagetti makarnanın
üzerine ton balığı döktüm birazdan afiyetlen yiyceemm.
yanında da bi kase yoğurt:56::56::56:
kocişimde yok zaten ist dışında:5::5:
tek takılıyom bu akşam:27::27:

bu arada kızlar kendimi tanıtayım..
yarışmaya istanbuldan katılıyorum.anlaşıldığı üzzere koyu fenerbahçeliyim:8::8:
istanbul memorialde bi negatif birde iptal olan tedavim var..
sorun tüplerim yok rezerv az aynı zamanda sperm sayı morf hızı problemleride mevcut..:31:
yarışmacı arkadaşlara bol bebişler dilerim:9::9::9:

nabıonuz bakeemm:40::40::40:
güldenim kursumu sormuşsun balım fotoğraf kursuna gidiorum..
baktım bebe doğuramıyom bende bi işe yarayım dedim..
üle işte..koskocaaaman bi tabak yumurtalı ıspanak veee yanınada yine koskocamaaan bi tabak spagetti makarnanın
yanında da bi kase yoğurt:56::56::56:
kocişimde yok zaten ist dışında:5::5:
tek takılıyom bu akşam:27::27:

vayy bekar takılıosun yanii.ne güzelll

Nabıonuz bakeemm:40::40::40:
Güldenim kursumu sormuşsun balım fotoğraf kursuna gidiorum..
Baktım bebe doğuramıyom bende bi işe yarayım dedim..
Yanında da bi kase yoğurt:56::56::56:
Kocişimde yok zaten ist dışında:5::5:
Tek takılıyom bu akşam:27::27:
aaaaaaaaaaaaaaaaaa inanamıyorum sana :47::47::47::47::47::47::47::47::47::47:ben bir dilim çavdarla yaşamaya çalışırken bunlar yazılırmı hiç:60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60:

ayyy yetercim kusura bakma yoluuyyy:16::16::16:
abarttığımın farkındayım birazdan yediklerimin hepsini eritmek için yürüyüş yapıcam:8::8::8::8:

bu arada kızlar kendimi tanıtayım..
Yarışmaya istanbuldan katılıyorum.anlaşıldığı üzzere koyu fenerbahçeliyim:8::8:
Istanbul memorialde bi negatif birde iptal olan tedavim var..
Sorun tüplerim yok rezerv az aynı zamanda sperm sayı morf hızı problemleride mevcut..:31:
Yarışmacı arkadaşlara bol bebişler dilerim:9::9::9:

aynı bizzzzz:70::70::70::70::70::70::70::70::70::70::70::70::70::70::70::70::70::70::70::70::70::70::70::70::70::70::70:

İki gündür topikimize bi türlü gelemiyorum yaaaa birazdan mutfağa geçicem herifim gelir yedirir içirir o kurtlar vadisinde her zamanki gibi polatla takılırken bende sizinle takılacam özledim yaw:16:

toplamda kaçıncı denemendi peki canım

Daha önceden bir taze bir de dondurulmuş denemem vardı. Dondurulmuşu saymıyorlar. Öyle bakınca ikinciydi. İlk kez bu sefer pozitif gördüm ama kimyasalmış. Bu da bir şeydir. 3. ye başlıyoruz şimdi, dondurulmuşu sayarsan 4. Senin de 4 yazıyor? Hepsi taze mi?

merhaba arkadaşlar;

Merhaba, hoşgeldin. Bana yapılmadı ama çok araştırmıştım. Hangi merkezde yaptırıyorsun ve neden ialçsıza karar verdiler?

mutlu olmadığın işte çalışmakta zordur bilirim
bencede para sorun değilse bırak bebeklerinin tadını çıkart:16::16:
keşke benimde böyle bir imkanım olsa:50: ama para lazım
biz geçen sene ev aldık borç ödüyoruz tabii birde tüp parası
imkanlarımızı iyice zorluyoruz anlayacan
ücretsiz izin bile zor bir durum bizim için:37:
bebeklerimiz gelsinsde düşünürüz bişeyler şimdilik önemli olan hamiş kalmak

demek ünlü olduunuz :1:
şuanda nasıl ev hala soğukmu
gelin bana çok şükür bizim ev sıcak:16::16:

Aaah canım ya inşallah bir an evvel biter borcunuz, bebekler kısmetleriyle gelir. Ama çok büyük bir adım atmışsın. Eviniz oldu mu korkacak pek bir şey kalmıyor inşallah. Özel sektördemiydin sen canım? Zaten ücretsiz izin vermezler ki özeldeysen! Ölene kadar çalıştırırlar ellerinden gelse!

Eğer gözümüz yükseklerde olmazsa eşimin parası yeter. Tabii insan belli şeylere alışıyor. Ben işi sevmiyorum ama iyi maaşım var, mutfak masrafım, evimdeki internetim, cep telefonum, benzin masrafım her şeyim ödeniyor. Olursa cocukların bile tedavi masrafları ödenecek. Benim adıma bireysel emeklilik hesabı açmışlar, orada para birikiyor. Şimdi bu iş bırakılır mı hiç? Ama çok mutsuzum. Sürekli hmmm bu neden böyle oldu, höööm bundan sonra daha çok dikkat edelim, heeeeee şunu neden atlamışsın, huuu senin hakkında söyle dedi, hüüüü hoo haaa hiii hııı ... anlatabildim mi? sürekli bir toplantılar, bire bir görüşmeler, telefonlar, maillar... bıktım. beni eski müdür getirmişti. o gittiğinden beri durum böyle. Bir de çok seyehatim var benim. Sabah erken çıkıp geç geliyorum. Sürekli uçaklardayım. Yurt içi yurt dışı. 2 hafta oturuyorsam sonraki iki hafta 2-3 gün geziyorum. Bakalım bir çocuk olsun, hele ikiz olursa el kadar bebekleri bunca imkana rağmen evde bırakıp işe gidemem gibi geliyor. Bir de ben çok takıyorum. Neden şöyle dedi, neden böyle bir haksızlık oluyor vs diye... Kendimi üzmeye değer mi?

Back