selam canım...
maşallah sen bişeyler yapıyorsun birileride bana kalk gülden bekleme artık bişiler yap dese belki gaza gelicem...
teşekkür ediyorum ayrıca paylaştığın için...
Arkadaşlar ben bu kür olaylarına fazla girmeme taraftarıyım. Herhangi bir bitkiyi - meyveyi vs. abarttığımızda faydasından çok zararı olabiliyor. Ben bu tedaviye başladığımdan beri sabahları bir çorba kaşığı keçiboynuzu pekmezi içiyorum, eşime de içiriyorum. Sperm kalitesi için ürolog tavsiye etti bunu. Ben de şifalı bir şey olduğuna inanıyorum çünkü ağzımın içindeki aftları bile çabucak iyileştirdiğini gördüm. Bunun dışında ne kadar istesem de haftada 3 kere balık yeme imkanım olmuyor, omega 3 için geceden bir bardak suya 2 tam ceviz atıyorum sabah cevizleri yiyorum. (Suyu acılaştığından suyunu içemiyorum ama içerseniz daha iyi). 10 gün süreyle eşimle birlikte her gün bir tüp arı sütü tükettik, işe yaradı mı bilmem. Son 1 haftadır falan kabak çekirdeği ve ananas yiyorum her gün, tutunmaya yardımcı olabilir düşüncesiyle. Bunlar dışında tek yaptığım düzgün beslenmeye çalışmak oldu. Salata, meyve çok tüketmezdim, makarna düşkünü karbonhidratçının tekiydim. :) Şimdi üşenmeyip salatamı yiyorum, protein ağırlıklı beslenmeye, abur cubur yerine meyve tüketmeye dikkat ediyorum.
Merhaba bende Bahçecide tedavi görüyorum doktorum Mustafa bey ama yoğun olduğu için Aytun hanım ilgileniyo kafam karıştı ben Mustafa beye diye gidip Aytun hanımın ilgilenmesi açıkçası tedirgin oldum siz Aytun hanmda tüp bebek denediniz mi nasıl memnun musunuz
ben kendime bişey yapmıyorum yalnız canım bol bol kocaya yaptırıyorumbide ben trioid ilacı kullanıyorum ters teper diye yapmıyorum hiç bişey korkuma:18:
en çokta bizim iş psikolojik ben 2gebeliğimde de çok kötü griptim bi kere mi ne olmuştu mik mikama Allah verince veriyo işte şimdi uğraş takip et yum yum günlerini yok kafayı boşaltmak lazım ilk önce
monicagaller canım senin yazdıklarını okuyunca aklıma şey geldi bende bahçeciye gidiyorum histereskopi olmaya gitmiştim yanımdaki
bayanada transfer yapılmış hatta almanyadan gelmişler kız yabancıydı tabi aramızda perde var ama konuşulanları duyuyorum
senin yazdıklarının aynısını hemşiresi kıza okumuştu o aklıma geldi
selam canım...
maşallah sen bişeyler yapıyorsun birileride bana kalk gülden bekleme artık bişiler yap dese belki gaza gelicem...
teşekkür ediyorum ayrıca paylaştığın için...
oyyyy kimler gelmiş fenerli kişi gelmiş
hep beraber olsun hayırlı hamişli inşallah...
senide bu topikte gebe bırakayım diyorum yeni topik yeni sinerji
Kalk Gülden bekleme artık bişiler yap aaaaaaa
Merhabalar kizlar dun doktora gittim reglimi bekliyodum geldi sonunda muayene oldum ve progesteronumun dusup dusmedigine bakildi ve dusmustu cok sukur yoksa buay da transfer olmicaktisuan hersey guzel bana estrofem 2mg verdi Bunu gunde 1 tane 3 gun daha sonra gunde 2 tane 3 gun kullanicam ve kontrole gidicem kismetse 28 nde transferim olucak :)
ağzından bal damlıyo kuzum..
inşallah isteyen dileyen herkese nasip etsin rabbim...
hazırlanıp kursa gidicem birazdan..
gelince devam ederizinşallah muhabbete..
Merhabalar kizlar dun doktora gittim reglimi bekliyodum geldi sonunda muayene oldum ve progesteronumun dusup dusmedigine bakildi ve dusmustu cok sukur yoksa buay da transfer olmicaktisuan hersey guzel bana estrofem 2mg verdi Bunu gunde 1 tane 3 gun daha sonra gunde 2 tane 3 gun kullanicam ve kontrole gidicem kismetse 28 nde transferim olucak :)
tedavi olmamız lazım o zaman iyiye gitmiyor bu bağımlılık bi tedavide bunun için olalım hatta ben oyuncuların tedavi listeside yapayım kim nerde tedavi oluyor paylaşımlarda bulunalım
sendemi yaaa neden böyle anlamıyorum bulunca koli ile almak lazım tabii bulabilirsek
Sen bi de sabah akşam 2 şer tane olarak alıyorsun e haliyle dayanmaz hiç...
Birgün bende kocamı ayarlayıp o eczane senin bu eczane benim nöbetçiside dahil gezmem lazım
gunaydinlar
guldencim pc varken oyunlarin basindan kalkmiyordum burda
artik esim gelip kaldiriyodu pc gonderdim bagimlilimdab kurtuldum:18:
kızlar ben çok kolay buldum allah allah ilkini medicana nın yanındaki eczaneden aldım sonrakini sincandan aldım hiç yok demediler
oyy kızlar ben bu soğukta nasıl gidecem okula yaa
dışarda kar yağıyo
acep niye tatil olmadıki okullar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?