2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .

Allah yardımcısı olsun ailesinin ((

Ayy canimm hayirli olsunnn cok mutlu oldum mesajini okuyunca...bende senin gibi düşünüyorum tatlım onemli olan sadece sicakkanli olmasi yada güleryüzlü olmasi degil kesinlikle..bakalim bi bu hafta gidelim de kesinlesir artik..sende ilac kullandiinmi tedavi oncesi canim?cok fazla vitamin var bi yan etkisi falan oldumu??benim tedavi tarihi kesin degil o da kafama takilio ben ise basladim bu hafta eger denk getirebilirsem 15 tatilde istiorum transferi senin transfere kadar ne kadar surdu?bi de sorun neydi sizin?cokkk oldu sorular sanki dimi:)))rabbimm emeklerini bos cikarmasinn insallah bebesinle sonuclanir tedavin..

yok yok sorular çok oldu diye düşünme ben seve seve cevaplarım baylıyorum bu konularda konuşmaya eşim okuma yazma dedikçe daha cazip geliyor
evet canım bende kullandım bir sürü ilaç bir günde 9 ilaç içiyordum karnım ilaçla doyuyordu vitaminlerin yan etkisi olmamıştı ama biesteron kullanmıştım onlarla birlikte yüzüm allerji olmuşum gibi kırmızı kırmızı kabarıklıklarla dolmuştu e tabi sivilcelerde cabası.. şuan vitaminlere arada bi devam ediyorum artık her gün içmiyorum çok sıkıldım
ama onların herhangi bir etkisi yok. şöyle söyelemeliyim ki ben ilk haziranın başında gittim 1.5 ay vitamin kullandım sonra yumurtalar geliştirildi temmuzun 14-15 gibi opu oldu embriyolarım donduruldu. bende endometriyozis var o yüzden şuan suni menopozdayım ayda bir olmak üzere devapeptyl depot vuruluyorum ekimin ikisine randevu aldım kontrole gideceğim eğer aksilik olmazsa histeroskopi için gün verir diye düşünüyorum zaten kaan bey ekim sonu kasım başı gibi transfer olur demişti o tarihlere denk gelecektir. sizde ki sorun neydi? şuana kadar tam 4 ay oldu seninkide hemen hemen o kadar sürer olmadı kaancığıma söyle o zaman denk getirsin

ilgin icin cook tesekkur ederim.nasipse bende kaanhocayla yola cikmak istiyorum.ayin 1de adet gorucem buyuk olasilikla daha oncesinde gorusmwye gitsemmi.icmem geeeken vitamin vs varmi.yoksabeklwsemmi.birde muayene ne kadar.kusura bakma cok sordum

Koydeydim size bakayim dedim telden girdim uyuz oldum

ya ben de aynen bir cevap yazicam deli oluyirum kycucuk ekran

Ekin ayi izmirden kaan bozkurt hocanin hastalari ne cok .birbirimizi bulmamiz cok guzel.cok sevindim.belki karsilasir tanisirizda.Rabbim insallahtopugimizdeki herkes ekim ayinda mucizeletine kavusur.amin

Kizlar, bu ay yumurta takibi yaptirdim, duramadim yine kan verdim, adetime 5 gun var, hcg 2.20 cikti.. :) hemen hayallere kapildim gunler nasi gecicek :)

Gunaydin bayanlarbenim transferimin 10. Gunu bende akintimi var bilemedim gunde iki kere ic camasir degistirir oldum .arada bir camasirim o kadar islaniyorki sanki altima kacirmisim gibi bilemedim neden olur acaba

Gunaydin bayanlarbenim transferimin 10. Gunu bende akintimi var bilemedim gunde iki kere ic camasir degistirir oldum .arada bir camasirim o kadar islaniyorki sanki altima kacirmisim gibi bilemedim neden olur acaba
Bu her şeyin yolunda olduğunu gösteriyor tatlım

Sen nerelerdesin yahu, neler yaptın neden bu kadar ara verdin?

Canim tatile gittim, geldim, bi daa gittim, eşim de kiziodu buraya girmeme :)
Bi sure ara verdim iste.. Biosterona devam ettim..
Bu ay yumurta takibi yaptirdim, sonucu bekliom, sen naptin? Ne durumdasin? Nasi gecti yaz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…