Kızlar ya bugün 13 yaşında ailesinin tek evladı bir çocuğun cenazesi var ilçemizde..okulunda çok başarılı bir çocukmuş 3-4gündür karnı ağrıyomuş acilde falan doktor bişey yok demiş ama perşembe sabahı annesi ölüsünü bulmuş uyandırmak için gittiğinde mosmormuş çocuk ...babası esnaf resimlerini gördüm.otopsiye gitmişti bugünde gömülcekmiş selası verildi...herkes apandisten şüpheleniyo ama bütün ilçe sarsıldı bu kadar küçük bir çocuk olunca...allah kimseye evlat acısı yaşatmasın.
Ayy canimm hayirli olsunnn cok mutlu oldum mesajini okuyunca...bende senin gibi düşünüyorum tatlım onemli olan sadece sicakkanli olmasi yada güleryüzlü olmasi degil kesinlikle..bakalim bi bu hafta gidelim de kesinlesir artik..sende ilac kullandiinmi tedavi oncesi canim?cok fazla vitamin var bi yan etkisi falan oldumu??benim tedavi tarihi kesin degil o da kafama takilio ben ise basladim bu hafta eger denk getirebilirsem 15 tatilde istiorum transferi senin transfere kadar ne kadar surdu?bi de sorun neydi sizin?cokkk oldu sorular sanki dimi:)))rabbimm emeklerini bos cikarmasinn insallah bebesinle sonuclanir tedavin..merhaba canım bende kaan beyin hastasıyım kendisinin uyguladığı tedaviden çok memnunum onu belirtmek isterim. ama aral bey ile bi gün bekleme sürecinde sohbet etmişik kendisi çok sıcak kanlı biri yani kaan bey aral bey kadar sıcak biri değil onu belirteyim. ama önemli olan işini iyi yapması ki benim gördüğüm kadarıyla gayet başarlı bir doktor. ben tedavimin sonuna gelmek üzerim ekim başı gibi histeroskopi olucam daha sonrada transferim olacak Allah ın izni ile.
o resim panosunu görünce çok pişman olmuştum neden aral beyi seçmedim diye ama sonra farkettim ki o sadece aral beye ait sannımca
Ben hala hastayım tatlım burnum 7/24 tıkalı
Gecmis olsunn tatlimmm
Kimseler yok.
yok yok sorular çok oldu diye düşünme ben seve seve cevaplarım baylıyorum bu konularda konuşmaya eşim okuma yazma dedikçe daha cazip geliyorAyy canimm hayirli olsunnn cok mutlu oldum mesajini okuyunca...bende senin gibi düşünüyorum tatlım onemli olan sadece sicakkanli olmasi yada güleryüzlü olmasi degil kesinlikle..bakalim bi bu hafta gidelim de kesinlesir artik..sende ilac kullandiinmi tedavi oncesi canim?cok fazla vitamin var bi yan etkisi falan oldumu??benim tedavi tarihi kesin degil o da kafama takilio ben ise basladim bu hafta eger denk getirebilirsem 15 tatilde istiorum transferi senin transfere kadar ne kadar surdu?bi de sorun neydi sizin?cokkk oldu sorular sanki dimi:)))rabbimm emeklerini bos cikarmasinn insallah bebesinle sonuclanir tedavin..
Tatlım ne zamandir yazicam sana ni firsat bulamadim kusuruma bakmakaan hocayla on gun kadar once görüştük canimcim guzel olumlu bi görüşeme oldu..bissürü ilac verdi tedaviye hazırlık amacli dunde onlari aldik..gecen perşembe gunude istediği tahlilleri yaptirdik bu persembe tahlil sonuclarini da alip tekrar gidicez..esim cok memnun kaldi hocanin tavrindan bende oyle..ama iki gun once bi tanidigimizla konuştuk onlarda 17 yil sonra yanılmıyorsam 8. Deneme de kavustular bebislerine kismet olursa bi iki hafta icinde kucaklarina alacaklar..kaan hocayı ege tup bebekten taniyormus ilgisiz oldugunu hastaya bilgi vermediğini direk hemşire ye yonlendirdigini söyledi..irenbede aral bey var onunla da mutlaka gorusun dedi..esimle de konustuk bu hafta gittigimizde musait olurda aral beyle de görüşelim diyoruz..doktora gittigimiz gun beklerken tup bebislerle doktorlarin cekildigi fotolarin oldugu bi lano gördük hemen hemen hepsinde aral hoca vardi..hatta esim bu doktor hangisi falan dedi..şimdilik durumlar böyle tatlım...gelismelerden haberdar ederim..haa bu arada kaan hoca ozellikle dondurulmuş tedavisi uyguluyor birde transferden once mutlaka histereskopi yapiyormus hem rahmin son halini gormek hemde cizik atmal için..tedavi için en az iki ayini ayirman gerekebilir yani canimcim..cok cok öperim yine görüşürüz
Askimkocam adli arkadasimizda kaan hocayla ilgili bilgi istemis sanirim durumm mybayb ye anlattigim gibidir canimm umarim mesajimi gorursunnn öpüyorum cokk sormak istediğini baska bi sey olursa ozelden msj atabilirsin..sürekli takip edemiorum sayfalari arada kaymasin yazdiklarinn
Koydeydim size bakayim dedim telden girdim uyuz oldum
merhaba canım bende kaan beyin hastasıyım kendisinin uyguladığı
tedaviden çok memnunum onu belirtmek isterim. ama aral bey ile bi gün bekleme sürecinde sohbet etmişik kendisi çok sıcak kanlı biri yani kaan bey aral bey kadar sıcak biri değil onu belirteyim. ama önemli olan işini iyi yapması ki benim gördüğüm kadarıyla gayet başarlı bir doktor. ben tedavimin sonuna gelmek üzerim ekim başı gibi histeroskopi olucam daha sonrada transferim olacak Allah ın izni ile.
o resim panosunu görünce çok pişman olmuştum neden aral beyi seçmedim diye ama sonra farkettim ki o sadece aral beye ait sannımca
Ayy canimm hayirli olsunnn cok mutlu oldum mesajini okuyunca...bende senin gibi düşünüyorum tatlım onemli olan sadece sicakkanli olmasi yada güleryüzlü olmasi degil kesinlikle..bakalim bi bu hafta gidelim de kesinlesir artik..sende ilac kullandiinmi tedavi oncesi canim?cok fazla vitamin var bi yan etkisi falan oldumu??benim tedavi tarihi kesin degil o da kafama takilio ben ise basladim bu hafta eger denk getirebilirsem 15 tatilde istiorum transferi senin transfere kadar ne kadar surdu?bi de sorun neydi sizin?cokkk oldu sorular sanki dimi:)))rabbimm emeklerini bos cikarmasinn insallah bebesinle sonuclanir tedavin..
yok yok sorular çok oldu diye düşünme ben seve seve cevaplarım baylıyorum bu konularda konuşmaya eşim okuma yazma dedikçe daha cazip geliyor
evet canım bende kullandım bir sürü ilaç bir günde 9 ilaç içiyordum karnım ilaçla doyuyorduvitaminlerin yan etkisi olmamıştı ama biesteron kullanmıştım onlarla birlikte yüzüm allerji olmuşum gibi kırmızı kırmızı kabarıklıklarla dolmuştu e tabi sivilcelerde cabası.. şuan vitaminlere arada bi devam ediyorum artık her gün içmiyorum çok sıkıldım
ama onların herhangi bir etkisi yok. şöyle söyelemeliyim ki ben ilk haziranın başında gittim 1.5 ay vitamin kullandım sonra yumurtalar geliştirildi temmuzun 14-15 gibi opu oldu embriyolarım donduruldu. bende endometriyozis var o yüzden şuan suni menopozdayım ayda bir olmak üzere devapeptyl depot vuruluyorum ekimin ikisine randevu aldım kontrole gideceğim eğer aksilik olmazsa histeroskopi için gün verir diye düşünüyorum zaten kaan bey ekim sonu kasım başı gibi transfer olur demişti o tarihlere denk gelecektir. sizde ki
sorun neydi? şuana kadar tam 4 ay oldu
Ne adar uzun surmus
seninkide hemen hemen o kadar sürer olmadı kaancığıma söyle o zaman denk getirsin
Hayallerin gercek olur insallah cnmKizlar, bu ay yumurta takibi yaptirdim, duramadim yine kan verdim, adetime 5 gun var, hcg 2.20 cikti.. :) hemen hayallere kapildim gunler nasi gecicek :)
Sen nerelerdesin yahu, neler yaptın neden bu kadar ara verdin?Günaydin herkese :)
Hayirli haftalar :)
Bu her şeyin yolunda olduğunu gösteriyor tatlımGunaydin bayanlarbenim transferimin 10. Gunu bende akintimi var bilemedim gunde iki kere ic camasir degistirir oldum .arada bir camasirim o kadar islaniyorki sanki altima kacirmisim gibi bilemedim neden olur acaba
Sen nerelerdesin yahu, neler yaptın neden bu kadar ara verdin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?