hayır ben öyle tahlil vermedim hiç kan sulandırıcı kullanıyorum onun için aptt kanı verdim dozunu öyle ayarlıyorlar her hafta veriyorum kan ama e2 yada progesteron değil hem gerçekten erken bence bir kaç gün bekle tekrar test yaptırya tasruk teselli etmek için söylemiyorsun deilmi 7.gün yerleşme diye birseydemi var?doktorunuz sizden transferden 4 gün sonra e2 progesteron tahlili istememişmiydi?
ay çok sevindim arkadaşım inşallah bende görürüm yarın keseyi dikkat et kendine arkadaşım nasıl bulaştı sana hastalık ıhlamur filan iç kurtul maya çalış hastalıktan
iyim arkadaşım yarın saat 1 de keseyi görmeye gideceğim hayırlısı artık heycanla bekliyorum sen nasılsın
sağol cnm cumartesi günü keseyi gördük artık iki hafta sonraya tekrar randevu verdi cnm doktor..
evde şiddetli baş ağrıları, nefes darlığı ve günde 30 defa şiddetli hapşırıklı ile uzanıp tv ye bakıyorum cnm..
kan sulandırıcı kullanıyorum hergün..
sen nasılsın cnm..
ayy sağoll canım bende seni takip ediyorum, sen benden 1-2 gün öndeydin yarın seninde kesin gözükür Allahın izniyle..
ben kronik alerjiğim cnm, alerjikler gebelikte bu tarz sorunlar yaşıyormuş ilk aylarda, inşallah zamanla geçecek.. son 2-3 saattir biraz daha iyiyim yinede haklısın ıhlamur içim iyi gelir cnm.. öptüm
bende kan sulandırıcı kullanıyorum bilmiyorum nedenini ama yaptırıyor aradım acmadı tlfnunu catladım resmen.ama kim olsa benim yaptığımı yapardı dimi:)hayır ben öyle tahlil vermedim hiç kan sulandırıcı kullanıyorum onun için aptt kanı verdim dozunu öyle ayarlıyorlar her hafta veriyorum kan ama e2 yada progesteron değil hem gerçekten erken bence bir kaç gün bekle tekrar test yaptır
sağol cnm cumartesi günü keseyi gördük artık iki hafta sonraya tekrar randevu verdi cnm doktor..
evde şiddetli baş ağrıları, nefes darlığı ve günde 30 defa şiddetli hapşırıklı ile uzanıp tv ye bakıyorum cnm..
kan sulandırıcı kullanıyorum hergün..
sen nasılsın cnm..
hayırlısıyla bebişleride görceniz pıtpıtlarıda duyucaksınız kızlar..sagggğlıkla kucağınızada alacaksınız herşey güzel olacak..bende eğer geçen ay ki gibi 24 günde bir adet olacaksam 2 gün sonra adet günüm umarım olmam yanınıza arkadaş gelirim hem yarın eşimin doğum günü inşallah en büyük hediyemiz yavrumuz olsa yine...iyim arkadaşım yarın saat 1 de keseyi görmeye gideceğim hayırlısı artık heycanla bekliyorum sen nasılsın
inşallah arkadaşım mucize bu ne zaman geleceğini bilemezsin ama inşallah rabbim nasip eder sana ve diğer arkadaşlara da allah emeklerimizin karşılığını nasip etsin inşallahhayırlısıyla bebişleride görceniz pıtpıtlarıda duyucaksınız kızlar..sagggğlıkla kucağınızada alacaksınız herşey güzel olacak..bende eğer geçen ay ki gibi 24 günde bir adet olacaksam 2 gün sonra adet günüm umarım olmam yanınıza arkadaş gelirim hem yarın eşimin doğum günü inşallah en büyük hediyemiz yavrumuz olsa yine...
arkadaşım transfer le beraber 10.gün 144 du , 12 gün 262.9 du ve 5 gün sonra tekrar ettirdim 1000 di üçün cü testten bir hafta sonra çağırdı beni yarın kese için gideceğimKizlar test sonucunu ogrendikten sonra degerleriniz neydi bi de kese icin sonuctan ne kadar zamana gün verdi doktorlariniz
Kizlar test sonucunu ogrendikten sonra degerleriniz neydi bi de kese icin sonuctan ne kadar zamana gün verdi doktorlariniz
Canim hayırlı olsun cook sevindim senin adına, darısı pıt pıtları duymaya inşallah, bende ilk haftalarda çok hasta olmuştum, bademciklerim dolmuştu, doktorum bitki çayı içme demişti, Allah acil şifalar versin, sen bilirsin ama istersen bir doktoruna danışta öyle iç.
Canim benim degerler 9. Gun 170, 11.gun 606 13. Gun yani bugün 1260 cikti keseve kalp atisi icin 9 ekime randevu verdiler nasil beklicem ki bu kadar meraktan ölüyorum. Bos mu dış mi saglikli mi diye dusunmekten kafayi yerim ben bagimsiz bi doktora gitsem 5-6 gun sonraarkadaşım transfer le beraber 10.gün 144 du , 12 gün 262.9 du ve 5 gün sonra tekrar ettirdim 1000 di üçün cü testten bir hafta sonra çağırdı beni yarın kese için gideceğim
ilgin icin cook tesekkur ederim.nasipse bende kaanhocayla yola cikmak istiyorum.ayin 1de adet gorucem buyuk olasilikla daha oncesinde gorusmwye gitsemmi.icmem geeeken vitamin vs varmi.yoksabeklwsemmi.birde muayene ne kadar.kusura bakma cok sordum
ya ben de aynen bir cevap yazicam deli oluyirum kycucuk ekran
Ekin ayi izmirden kaan bozkurt hocanin hastalari ne cok .birbirimizi bulmamiz cok guzel.cok sevindim.belki karsilasir tanisirizda.Rabbim insallahtopugimizdeki herkes ekim ayinda mucizeletine kavusur.amin
teşekkür ederim canım...bizimde 2.5 oldu..benim tüplerim tıkalı eşimdede morfoloji %1..nisan ayından bir negatif tüp bebeğimiz var.bu şekilde yola devam edioruzz rabbim inşallah bu sefer nasip eder hepimizeee..tarihleri denk getirebilirsek süper olacak bende kasım gibi başlayayım diorum işte kasım adetiyle birlikte başlayıp opu yu yaptırsam ocakta histersekopi sonrasında gelsin bebişlerrr:))çift embriyo transferi istiorum ben kezaa eşimde öyle hatta benden daha istekli:)))bu arada nerede yasıyorsun izmir de mi??ben manisadayımyok yok sorular çok oldu diye düşünme ben seve seve cevaplarım baylıyorum bu konularda konuşmaya eşim okuma yazma dedikçe daha cazip geliyor
evet canım bende kullandım bir sürü ilaç bir günde 9 ilaç içiyordum karnım ilaçla doyuyorduvitaminlerin yan etkisi olmamıştı ama biesteron kullanmıştım onlarla birlikte yüzüm allerji olmuşum gibi kırmızı kırmızı kabarıklıklarla dolmuştu e tabi sivilcelerde cabası.. şuan vitaminlere arada bi devam ediyorum artık her gün içmiyorum çok sıkıldım
ama onların herhangi bir etkisi yok. şöyle söyelemeliyim ki ben ilk haziranın başında gittim 1.5 ay vitamin kullandım sonra yumurtalar geliştirildi temmuzun 14-15 gibi opu oldu embriyolarım donduruldu. bende endometriyozis var o yüzden şuan suni menopozdayım ayda bir olmak üzere devapeptyl depot vuruluyorum ekimin ikisine randevu aldım kontrole gideceğim eğer aksilik olmazsa histeroskopi için gün verir diye düşünüyorum zaten kaan bey ekim sonu kasım başı gibi transfer olur demişti o tarihlere denk gelecektir. sizde ki sorun neydi? şuana kadar tam 4 ay oldu seninkide hemen hemen o kadar sürer olmadı kaancığıma söyle o zaman denk getirsin
ayy sağoll canım bende seni takip ediyorum, sen benden 1-2 gün öndeydin yarın seninde kesin gözükür Allahın izniyle..
ben kronik alerjiğim cnm, alerjikler gebelikte bu tarz sorunlar yaşıyormuş ilk aylarda, inşallah zamanla geçecek.. son 2-3 saattir biraz daha iyiyim yinede haklısın ıhlamur içim iyi gelir cnm.. öptüm
cnm benim keseyi gördüğüm günkü kan değerim 1800 dü.. doktor gerek yok yaptırma demişti ama ben meraktan yaptırmıştım.. ilk testten 9 gün sonra gittim cnm..
seninde hayırlı olsun canımm bilmiyordum yeni gördüm çok sevindim:))
tebrikk ederimmmm rabbim kucağına almayı nasip etsinnnnCanim benim degerler 9. Gun 170, 11.gun 606 13. Gun yani bugün 1260 cikti keseve kalp atisi icin 9 ekime randevu verdiler nasil beklicem ki bu kadar meraktan ölüyorum. Bos mu dış mi saglikli mi diye dusunmekten kafayi yerim ben bagimsiz bi doktora gitsem 5-6 gun sonra
tebrikk ederimmmm rabbim kucağına almayı nasip etsinnnn
tedavin başlıyor demek ki hayırlı olsun cnm darısı bizlere o günleri görelim inşlh bizlerde....Kızlaaaarrrr regl oldum ve hastaneden randevu aldım inşallah bi aksilik çıkmazsa yarın doktor görüşmesinden sonra tedaviye başlarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?