2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
ya tasruk teselli etmek için söylemiyorsun deilmi 7.gün yerleşme diye birseydemi var?doktorunuz sizden transferden 4 gün sonra e2 progesteron tahlili istememişmiydi?
hayır ben öyle tahlil vermedim hiç kan sulandırıcı kullanıyorum onun için aptt kanı verdim dozunu öyle ayarlıyorlar her hafta veriyorum kan ama e2 yada progesteron değil hem gerçekten erken bence bir kaç gün bekle tekrar test yaptır

ay çok sevindim arkadaşım inşallah bende görürüm yarın keseyi dikkat et kendine arkadaşım nasıl bulaştı sana hastalık ıhlamur filan iç kurtul maya çalış hastalıktan

ayy sağoll canım bende seni takip ediyorum, sen benden 1-2 gün öndeydin yarın seninde kesin gözükür Allahın izniyle..
ben kronik alerjiğim cnm, alerjikler gebelikte bu tarz sorunlar yaşıyormuş ilk aylarda, inşallah zamanla geçecek.. son 2-3 saattir biraz daha iyiyim yinede haklısın ıhlamur içim iyi gelir cnm.. öptüm

iyim arkadaşım yarın saat 1 de keseyi görmeye gideceğim hayırlısı artık heycanla bekliyorum sen nasılsın

Kizlar test sonucunu ogrendikten sonra degerleriniz neydi bi de kese icin sonuctan ne kadar zamana gün verdi doktorlariniz

Canim hayırlı olsun cook sevindim senin adına, darısı pıt pıtları duymaya inşallah, bende ilk haftalarda çok hasta olmuştum, bademciklerim dolmuştu, doktorum bitki çayı içme demişti, Allah acil şifalar versin, sen bilirsin ama istersen bir doktoruna danışta öyle iç.

bende kan sulandırıcı kullanıyorum bilmiyorum nedenini ama yaptırıyor aradım acmadı tlfnunu catladım resmen.ama kim olsa benim yaptığımı yapardı dimi:)

iyim arkadaşım yarın saat 1 de keseyi görmeye gideceğim hayırlısı artık heycanla bekliyorum sen nasılsın
hayırlısıyla bebişleride görceniz pıtpıtlarıda duyucaksınız kızlar..sagggğlıkla kucağınızada alacaksınız herşey güzel olacak..bende eğer geçen ay ki gibi 24 günde bir adet olacaksam 2 gün sonra adet günüm umarım olmam yanınıza arkadaş gelirim hem yarın eşimin doğum günü inşallah en büyük hediyemiz yavrumuz olsa yine...

inşallah arkadaşım mucize bu ne zaman geleceğini bilemezsin ama inşallah rabbim nasip eder sana ve diğer arkadaşlara da allah emeklerimizin karşılığını nasip etsin inşallah

Kizlar test sonucunu ogrendikten sonra degerleriniz neydi bi de kese icin sonuctan ne kadar zamana gün verdi doktorlariniz
arkadaşım transfer le beraber 10.gün 144 du , 12 gün 262.9 du ve 5 gün sonra tekrar ettirdim 1000 di üçün cü testten bir hafta sonra çağırdı beni yarın kese için gideceğim

cnm benim keseyi gördüğüm günkü kan değerim 1800 dü.. doktor gerek yok yaptırma demişti ama ben meraktan yaptırmıştım.. ilk testten 9 gün sonra gittim cnm..
seninde hayırlı olsun canımm bilmiyordum yeni gördüm çok sevindim:))

sağol canımm benim:)) yarın sabah doktorla görüşecektim o sırada onuda sorarım..
ilk haftalar zor oluyormuş olsun artık onca mücadeleden sonra bu bile keyifli geliyor :)

arkadaşım transfer le beraber 10.gün 144 du , 12 gün 262.9 du ve 5 gün sonra tekrar ettirdim 1000 di üçün cü testten bir hafta sonra çağırdı beni yarın kese için gideceğim
Canim benim degerler 9. Gun 170, 11.gun 606 13. Gun yani bugün 1260 cikti keseve kalp atisi icin 9 ekime randevu verdiler nasil beklicem ki bu kadar meraktan ölüyorum. Bos mu dış mi saglikli mi diye dusunmekten kafayi yerim ben bagimsiz bi doktora gitsem 5-6 gun sonra

olurmu öyle şey canımm ne demek elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım..öncesinde git mutlaka görüşmeye eşinde gelsin seninle birlikte..ilaç verio tedavi öncesi hem sana hem eşine..öngörüşme ücretsiz ama ben öngörüşme için gittiğimde bi önceki tüp tedavisini konuştuk toplanan yumurta sayısı hormon değerlerime göre az geldi hocaya o yüzden bi kontrol edelim yumurta sayısına bakalım ona göre ilaç yazalım dedi..kaçamadım yani kontrolden..hal böyle aolunca 200 tl muayene ücretide ödedim..

olurmu öyle şey canımm ne demek elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım..öncesinde git mutlaka görüşmeye eşinde gelsin seninle birlikte..ilaç verio tedavi öncesi hem sana hem eşine..öngörüşme ücretsiz ama ben öngörüşme için gittiğimde bi önceki tüp tedavisini konuştuk toplanan yumurta sayısı hormon değerlerime göre az geldi hocaya o yüzden bi kontrol edelim yumurta sayısına bakalım ona göre ilaç yazalım dedi..kaçamadım yani kontrolden..hal böyle aolunca 200 tl muayene ücretide ödedim..

teşekkür ederim canım...bizimde 2.5 oldu..benim tüplerim tıkalı eşimdede morfoloji %1..nisan ayından bir negatif tüp bebeğimiz var.bu şekilde yola devam edioruzz rabbim inşallah bu sefer nasip eder hepimizeee..tarihleri denk getirebilirsek süper olacak bende kasım gibi başlayayım diorum işte kasım adetiyle birlikte başlayıp opu yu yaptırsam ocakta histersekopi sonrasında gelsin bebişlerrr:))çift embriyo transferi istiorum ben kezaa eşimde öyle hatta benden daha istekli:)))bu arada nerede yasıyorsun izmir de mi??ben manisadayım

oyyy tatlı hamişlerimmm benimmmm rabbim su gibi hamilelikler nasip etsin inşallahhh..sağsağlim kucağınıza alın bebişlerinizi

Vajinalultrasonla mi bakildi yoksa karindan mi cnm.. tsk ederim cnm bu arada keseyide gorsem rahatlicam biraz boyle fazla heyecanliyimmm galibaa

tebrikk ederimmmm rabbim kucağına almayı nasip etsinnnn

Kızlaaaarrrr regl oldum ve hastaneden randevu aldım inşallah bi aksilik çıkmazsa yarın doktor görüşmesinden sonra tedaviye başlarım
tedavin başlıyor demek ki hayırlı olsun cnm darısı bizlere o günleri görelim inşlh bizlerde....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…