2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Tatlım ne zamandir yazicam sana ni firsat bulamadim kusuruma bakma:KK51: kaan hocayla on gun kadar once görüştük canimcim guzel olumlu bi görüşeme oldu..bissürü ilac verdi tedaviye hazırlık amacli dunde onlari aldik..gecen perşembe gunude istediği tahlilleri yaptirdik bu persembe tahlil sonuclarini da alip tekrar gidicez..esim cok memnun kaldi hocanin tavrindan bende oyle..ama iki gun once bi tanidigimizla konuştuk onlarda 17 yil sonra yanılmıyorsam 8. Deneme de kavustular bebislerine kismet olursa bi iki hafta icinde kucaklarina alacaklar..kaan hocayı ege tup bebekten taniyormus ilgisiz oldugunu hastaya bilgi vermediğini direk hemşire ye yonlendirdigini söyledi..irenbede aral bey var onunla da mutlaka gorusun dedi..esimle de konustuk bu hafta gittigimizde musait olurda aral beyle de görüşelim diyoruz..doktora gittigimiz gun beklerken tup bebislerle doktorlarin cekildigi fotolarin oldugu bi lano gördük hemen hemen hepsinde aral hoca vardi..hatta esim bu doktor hangisi falan dedi..şimdilik durumlar böyle tatlım...gelismelerden haberdar ederim..haa bu arada kaan hoca ozellikle dondurulmuş tedavisi uyguluyor birde transferden once mutlaka histereskopi yapiyormus hem rahmin son halini gormek hemde cizik atmal için..tedavi için en az iki ayini ayirman gerekebilir yani canimcim..cok cok öperim yine görüşürüz:KK15:

Askimkocam adli arkadasimizda kaan hocayla ilgili bilgi istemis sanirim durumm mybayb ye anlattigim gibidir canimm umarim mesajimi gorursunnn öpüyorum cokk sormak istediğini baska bi sey olursa ozelden msj atabilirsin..sürekli takip edemiorum sayfalari arada kaymasin yazdiklarinn

cnm Laparaskopi tüp bebek tedavisinden bile daha önemli bir süreç ve operasyon, çoğu konuda yapılan hatalı müdahalelerin geri dönüşü olmuyor yada iyi bir doktor yapmamışsa tekrardan yaptırman gerekebiliyor..
çok iyi bir yerde, çok iyi bir doktora yaptırmanı tavsiye ederim..

Kızlar Merhaba
Tüp bebek tedavime başlayacaktım ama sağ tüpümü aldırmam gerektiğini söyledi doktorum içerisinde sıvı birikmesi oluşmuş durumda çünkü tüplerim tıkalı benim. Bunun için devlet hastanesinde bildiğiniz iyi bir doktor var mı? Laparoskopi yapılması gerekiyor zaten tüp bebek için bir sürü para harcadım bir de bunu özel bir yerde yaptıramayacağım. Ben istanbul anadolu yakasındayım bu arada.
Cevap verebilirseniz çok mutlu olurum kimseyi bulamıyorum :KK43:
11 eylül de aynı operasyonu oldum. Acıbadem Bakırköy de. Özel sağlık sigortan varsa hiçbirşey ödemeden operasyon olabilirsin.

Tatlım ne zamandir yazicam sana ni firsat bulamadim kusuruma bakma:KK51: kaan hocayla on gun kadar once görüştük canimcim guzel olumlu bi görüşeme oldu..bissürü ilac verdi tedaviye hazırlık amacli dunde onlari aldik..gecen perşembe gunude istediği tahlilleri yaptirdik bu persembe tahlil sonuclarini da alip tekrar gidicez..esim cok memnun kaldi hocanin tavrindan bende oyle..ama iki gun once bi tanidigimizla konuştuk onlarda 17 yil sonra yanılmıyorsam 8. Deneme de kavustular bebislerine kismet olursa bi iki hafta icinde kucaklarina alacaklar..kaan hocayı ege tup bebekten taniyormus ilgisiz oldugunu hastaya bilgi vermediğini direk hemşire ye yonlendirdigini söyledi..irenbede aral bey var onunla da mutlaka gorusun dedi..esimle de konustuk bu hafta gittigimizde musait olurda aral beyle de görüşelim diyoruz..doktora gittigimiz gun beklerken tup bebislerle doktorlarin cekildigi fotolarin oldugu bi lano gördük hemen hemen hepsinde aral hoca vardi..hatta esim bu doktor hangisi falan dedi..şimdilik durumlar böyle tatlım...gelismelerden haberdar ederim..haa bu arada kaan hoca ozellikle dondurulmuş tedavisi uyguluyor birde transferden once mutlaka histereskopi yapiyormus hem rahmin son halini gormek hemde cizik atmal için..tedavi için en az iki ayini ayirman gerekebilir yani canimcim..cok cok öperim yine görüşürüz:KK15:

Tatlım nerelerdesin? örtmenim :KK15:

Koydeydim size bakayim dedim telden girdim uyuz oldum

Bugun kimseler gelmiyo buraya yaa .bak bak bos:KK61:

merhaba canım bende kaan beyin hastasıyım kendisinin uyguladığı tedaviden çok memnunum onu belirtmek isterim. ama aral bey ile bi gün bekleme sürecinde sohbet etmişik kendisi çok sıcak kanlı biri yani kaan bey aral bey kadar sıcak biri değil onu belirteyim. ama önemli olan işini iyi yapması ki benim gördüğüm kadarıyla gayet başarlı bir doktor. ben tedavimin sonuna gelmek üzerim ekim başı gibi histeroskopi olucam daha sonrada transferim olacak Allah ın izni ile.
o resim panosunu görünce çok pişman olmuştum neden aral beyi seçmedim diye ama sonra farkettim ki o sadece aral beye ait sannımca :KK37:

Tedavi sürecinde misin? Kendinden bahsedermisin?
Ben 37 yaşındayım.Ekim ortası ilk denemem başlayacak.
Yok cnm tedavi surecim galiba ekimde baslicak yasim 32
Ilk denemem olucak esim azosperm hastasi sperm cikisimiz var sukur bayram sonrasi spetm testti vericek duruma gore baslicam ekimde

Yok cnm tedavi surecim galiba ekimde baslicak yasim 32
Ilk denemem olucak esim azosperm hastasi sperm cikisimiz var sukur bayram sonrasi spetm testti vericek duruma gore baslicam ekimde sen ne zaman baslicaksin..yada tedavidemisin.

15-16 Ekim de regl olacağım. 2.günü başlayacak tedavi. Ben de tüp tıkanıklığı vardı. 11 Eylül de laparoskopi ve histeroskopi oldum. Tüpün biri alındı. Allahtan yumurta rezervimde bir sorun yok 37 olmama rağmen.
Sperm çıkışı olması çok iyiye işaret. Şansınız çok yüksek. Nerede başlamayı düşünüyorsunuz tedaviye?

15-16 Ekim de regl olacağım. 2.günü başlayacak tedavi. Ben de tüp tıkanıklığı vardı. 11 Eylül de laparoskopi ve histeroskopi oldum. Tüpün biri alındı. Allahtan yumurta rezervimde bir sorun yok 37 olmama rağmen.
Sperm çıkışı olması çok iyiye işaret. Şansınız çok yüksek. Nerede başlamayı düşünüyorsunuz tedaviye?
Gecmis olsun insl guzel haberini aliriz seninde ben medicana da denicem kismetse bende 20 ekimde adet olucam senden ogreneceklerim olur bari

Gecmis olsun insl guzel haberini aliriz seninde ben medicana da denicem kismetse bende 20 ekimde adet olucam senden ogreneceklerim olur bari
İnşallah hepimiz güzel haberler alırız ve paylaşırız.
Ben de Fulya Bahçeci de başlayacağım bakalım merakla bekliyorum Ekim i.

İnşallah hepimiz güzel haberler alırız ve paylaşırız.
Ben de Fulya Bahçeci de başlayacağım bakalım merakla bekliyorum Ekim i.
Ekim gelsede baslasak bende bekliyorum heyecanla hepimize hayirla gelsin insl..

Back