- 10 Kasım 2012
- 4.263
- 901
- 448
Canim hepsini dolapta sakla tedavin hayırlı sonu bebisli olsun bende pazartesi günü Şahin beye ongorusmeye gidiyorumKızlar merhaba.. bugün ilaçlarımı aldım gonal F 450, cetrotide 0,25 ve choniomom diye bir ilaç ne olduklarına bakamadım bile yeni geldim eve.. bunların hepsini buzdolabında mı saklamam gerekiyor.. yoksa kullandığımdan kalanı mı orda saklayacağım.. yardımcı olur musunuz?
Evet canim malesef 2.kez bebegimi kaybettim.zor gunler yasiyoruz yine.ama pes etmek yok.savasmaya devam edicez.suan cok yorgunum ama toplucam kendimi.hayirlisi bakalim.Canım niye böyle oluyor kiooff rabbim sabır versin çok zor Allah sabır versin..diyecek bisey bulamadım
inşlh ekim ayı bol bereketli bol hamişli geçer...Canim hepsini dolapta sakla tedavin hayırlı sonu bebisli olsun bende pazartesi günü Şahin beye ongorusmeye gidiyorum
uf cnm ya hala mı devam ne gıcıkmış bu hastalık...Günaydın kızçelerimmözledim sizleri... Ben hala çok hastayım Allahtan ateşim çıkmadı Ekim başında ayrıntılı ultrasonumuz var oğluşumu uzun bir aradan sonraa görücem...
kızlar resimlerimizin üzerinde çevrimiçi olduğumuz gözüküyor bayağı eski versiyonun herşeyi olmaya başladı çok güzel olmuş
kız bebek resminin köşesine bak görürsün...Günaydın cnm
Ben niye göremedim çevirim içini
Günaydın kızçelerimmözledim sizleri... Ben hala çok hastayım Allahtan ateşim çıkmadı Ekim başında ayrıntılı ultrasonumuz var oğluşumu uzun bir aradan sonraa görücem...
kız bebek resminin köşesine bak görürsün...
aaa ben herkesi görüyorrum ama.....Ama sizlerinki görünmüyor
aaa ben herkesi görüyorrum ama.....
belki senin profil ayarlarında sorun olabilirÇok ilginçZamanla bende görürüm inşallah
belki senin profil ayarlarında sorun olabilir
görürsün ..
Canim ben ilk 3-4 gun dinlendim sonra gun icinde birkac saat disari ciktim cok yurumemek sartiyla :) cafede parkta falam oturduk arkadaslarla :) eve gldi arkadaslarim :) proteinli beslendim :) netten film izledim :) kafami uzaklastirmaya calistim %100 uzaklastiramazsin ama farkli seylerle ugrasarak denedim :) dua okudum allahim sana da nasip eder insallah :)Tşk ederim canım insallah öle olur tutunur :) Allahım kimsenin emeklerini boşa cıkarmasın....şimdilik doktorum bişey önermedi bi ilç var onu içiyorum... başka ne yapsam acaba... transverden sonra neler yaptın ?
Canim onceki hamileligimde isim dusunmustuk ikiz kiza ikiz erkege gore (onceki basta ikizdi) onun icin 4 cocukluk isim listemiz vardi 1 kiz kullandik simdi oglani kullanacagiz iki tane daha var yani :) sen hamile ol hayorlisi ile o kolay kismi :) bozim mehmete çınar ekleyecegiz buyuk ihtimalle arkadasimizin kizi (4yasinda) tedavinin nasinda iken bebek olacak erkek olacak adı çınar olacak dedi onu da kirmayacagiz sanirim mehmet çınar olacak :)adıda belli oldu demek paşanın..
valla bende hala karar vermedim bugün hamile kalsam çocuk isimsiz kalcak
kızın ismi hazırda oğlanın belli değil
sağol canım hayırlısı demekten başka bişy gelmiyor elden..rabbim sınıyor bizleri inşaallah tez vakitte hamile olursun dualarım seninle...Evet canim malesef 2.kez bebegimi kaybettim.zor gunler yasiyoruz yine.ama pes etmek yok.savasmaya devam edicez.suan cok yorgunum ama toplucam kendimi.hayirlisi bakalim.
Giremedim bikacgundur kafam pek yerinde degildi.transferin oldu sanirim.
Hayirli olsun cnm.dikkat et kendine.insallah bu kez guzel haberler alicaz senden.
Canim hepsini dolapta sakla tedavin hayırlı sonu bebisli olsun bende pazartesi günü Şahin beye ongorusmeye gidiyorum
bendede oldu telefona indirdim açılmadı googuldan giriyorum bendearkadaslar buiki gundur kk ya giremiyorum giriyorum geri atıyorlar androit gezinti programı indirin diyor indiriyim dedi alakasız bi oyun geldi sizdede oldu mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?