Yaşasınnnnnn ne çabuk geçti zaman (bize tabii sen testlerle değerlerle uğraşırken çabuk oldu mu sana yeniden sormak lazım) canımm çok ama çok az kaldı... Sağlıkla kucağına aldığın gün yaşadığın mutluluk daim olsun çok olsun... Seni tekrar anne, Mehmet'i abi yapacak prenses, ailenizin yeni güzel ferdi şansıyla, bahtıyla, sağlığıyla doğsun...Merhaba kızlar son haftamı çalışıyorum haftaya pazartesi de işe gelicem sonra salı günü çalışamaz raporu alıcam ve THE END sonra sizlere evden yazıcam ohhhhhhhh bir süre ev kadını olucam heyooooo yaşasınnnnnn
Bu her şeyin yolunda olduğunu gösteriyor tatlım
Merhaba canim, 10.gunse kan verebilirsin cikar kesin kanda.. Kanina gitmis gibi olmiym da :) bence baktirInsallah canim
hayırlı doğumlar olur inşallah sağ sağlim kucağına alırsın inşallah darısı bana ve burdaki bütün arkadaşlarımıza olsunMerhaba kızlar son haftamı çalışıyorum haftaya pazartesi de işe gelicem sonra salı günü çalışamaz raporu alıcam ve THE END sonra sizlere evden yazıcam ohhhhhhhh bir süre ev kadını olucam heyooooo yaşasınnnnnn
inşallah hayırlı olur arkadaşım allah yardımcınız olsunKızlaaaarrrr regl oldum ve hastaneden randevu aldım inşallah bi aksilik çıkmazsa yarın doktor görüşmesinden sonra tedaviye başlarım
Çok teşekkür ederim canım bu süreci an an sizlerle paylaşacağım korku ve heyecan bir arada doğum esnasında hepiniz için dua edicem kesilirken ilk işim bu olacak Rabbim inşallah buradaki herkese bu duyguyu nasip eder AMİNYaşasınnnnnn ne çabuk geçti zaman (bize tabii sen testlerle değerlerle uğraşırken çabuk oldu mu sana yeniden sormak lazım) canımm çok ama çok az kaldı... Sağlıkla kucağına aldığın gün yaşadığın mutluluk daim olsun çok olsun... Seni tekrar anne, Mehmet'i abi yapacak prenses, ailenizin yeni güzel ferdi şansıyla, bahtıyla, sağlığıyla doğsun...
Sen de şu kalan günleri evinde keyifle geçir... Güzel haberlerini alalım hep... Çok sevgiler canım
Amin canım nasıl geçti anlamadım vallahi testte pozitifi görünce zaman geçmiyor gibi geliyor ama bak bugün 35+6 olduk rabbim sana da bu süreci kolay kılsın inşallahhayırlı doğumlar olur inşallah sağ sağlim kucağına alırsın inşallah darısı bana ve burdaki bütün arkadaşlarımıza olsun
Merhaba canim, 10.gunse kan verebilirsin cikar kesin kanda.. Kanina gitmis gibi olmiym da :) bence baktir
:) ben transferden sonra 7.gun baktirmistim cikmisti :)Vallahi bende ayni seyi yapmayi dusundumama sonra vazgectim .belli olmaz yarin dayanamazsam yaptiririm.
iyim arkadaşım yarın saat 1 de keseyi görmeye gideceğim hayırlısı artık heycanla bekliyorum sen nasılsınmerhaba kızlar telefonumun arka kamerası bozuldu servise verdim bugün telefonsuzluk zor yahu..şimdi sadece arama yapabilen akıllı olmayan bir telle idare ediyorum...sizler nasılsınz..ensu ve tasruk durumlar nasıl canlar...
merhaba kızlar telefonumun arka kamerası bozuldu servise verdim bugün telefonsuzluk zor yahu..şimdi sadece arama yapabilen akıllı olmayan bir telle idare ediyorum...sizler nasılsınz..ensu ve tasruk durumlar nasıl canlar...
ay çok sevindim arkadaşım inşallah bende görürüm yarın keseyi dikkat et kendine arkadaşım nasıl bulaştı sana hastalık ıhlamur filan iç kurtul maya çalış hastalıktansağol cnm cumartesi günü keseyi gördük artık iki hafta sonraya tekrar randevu verdi cnm doktor..
evde şiddetli baş ağrıları, nefes darlığı ve günde 30 defa şiddetli hapşırıklı ile uzanıp tv ye bakıyorum cnm..
kan sulandırıcı kullanıyorum hergün..
sen nasılsın cnm..
bence çok erken arkadaşım bekle biraz 9 yada 10 gün yaptır çoğu kişinin 7 gün yerleşiyor stres yapıp üzme kendiniarkadaşlaaaaarr nolur acil cvp bugün transferden sonraki 4.gun bugun yaptırmam gereken tahliller var dı onları verirken bide bhcg vereyim dedim sonuç 1.98 cıktı cok üzüldümm diger sonuçlarda e2 1693 progesteron 20.83 nolur cvp verin erken yaptım biliyorum ama insan dayanamıyor hazır kan alınmışken bide bhcg vereyim dedim alsana dedi afff allahım ....
teşekkür ederim canım kusura bakma çalışıyorum diye ancak bakabildim sen nasılsın?cycas gunaydin nasilsin
ya tasruk teselli etmek için söylemiyorsun deilmi 7.gün yerleşme diye birseydemi var?doktorunuz sizden transferden 4 gün sonra e2 progesteron tahlili istememişmiydi?bence çok erken arkadaşım bekle biraz 9 yada 10 gün yaptır çoğu kişinin 7 gün yerleşiyor stres yapıp üzme kendini
Bosuna uzulma canim cok erken bi test dur sabirla bekle insallah ozaman sevinirsinarkadaşlaaaaarr nolur acil cvp bugün transferden sonraki 4.gun bugun yaptırmam gereken tahliller var dı onları verirken bide bhcg vereyim dedim sonuç 1.98 cıktı cok üzüldümm diger sonuçlarda e2 1693 progesteron 20.83 nolur cvp verin erken yaptım biliyorum ama insan dayanamıyor hazır kan alınmışken bide bhcg vereyim dedim alsana dedi afff allahım ....
Cnm iki kez denedim ben 12den once test istemedi benim dokya tasruk teselli etmek için söylemiyorsun deilmi 7.gün yerleşme diye birseydemi var?doktorunuz sizden transferden 4 gün sonra e2 progesteron tahclili istememişmiydi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?