2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
unuttun mu beni sen ben editörümü de özledim
halinni hatrını sorayım dedim canım iyisindir inşallah
ben med cezir izliyorum bu arada
med cezir galp galp galp
aaaa bana laf edene bak daha geçen gün sordum seni nerde bu hatun diye...
iyiyim canım genel olarak sen nasılsın

Ucanfasulye..
Canım Allah bağışlasın kuzunu miss kokulun erkenden teşif etmiş..
Rabbim uzun sağlıklı mutlu bir ömür versin kızına...
Hep iyi insanlarla karşılaşsın inşallah..

minda3535 arkadasim sen hangi merkezde hangi doktorla tedavi yapiyorsun yada yaptiracaksin .kysura bakma birkac yer var kafamda fikrini almak istedim

aaaa bana laf edene bak daha geçen gün sordum seni nerde bu hatun diye...
iyiyim canım genel olarak sen nasılsın
ayy gerçekten mi sordun mu beni canım editimmmmbak nasılda sevindirik oldum
nerde olayım canım misafirler vardı falan birazda gezdim üstüne
bu aralar biraz yogun geçti o yüzden pek giremedim diyelim
genel olarak iyi olmana sevindim ama asıl merak ettiğim ufukta tedavi görünüyor mu ?

ucan fasulye doktoeun kaan bey okabilirmi.sanki kaan bozkurt forumunda gormus olabilirmiyim.yaniliyormuyum yoksa
selam canım izmirden yazıyorsun sanırım
tedavi için kaan bozkurtu mu düşünüyorsun ?
sorun nedir bilmiyorum ama inşallah içine sinen bi doktor ve hastane bulursun canım
ben de izmirde yaptırdım 1. tedavimi 2.için imsi olan bi yer araştırmasındayım ama malesef izmirde sadece 1 yerde var
bakalım şimdilik beklemedeyiz bizde nasip kısmet artık

Bu yaz ayrı gayrı düştük hepimiz..
Kış geldi yavaştan tedavilerde başlıyor benim burdaki işim arttı ama yine de sizinle olmak için elimden geleni yapiciim..
Geçenlerde yazdım burda eşimle tartıştım tedavi sigorta vs..yüzünden bakalım ne gibi gelişmeler olacak benim umudum yok ama Allahtan ümit kesilmez..Hemen başlamak isterim tedaviye ama olmuyor..3 tedavimde de hep ne zaman istersem o zaman tedavi oldum ama 4.denemeya başlayamıyorum...Dua etmiştim Allahım negatif alacağım tedaviye başlatma beni diye gerekirse beklerim ama bebeğimin geleceği zaman tedavi olayım demiştim sanırım tuttu bebek gelmeyecek diye tedaviye başlamama izin vermiyor Allah

aaa ne guzel edit egunal da burdaymis.iyi geceler canim benim nasilsin neler yapiyorsun.
Burdayım canım gizli gizli takılıyorum
Görükmezim ben...
Yarın itibari ile temziliğe kalkıyorum aklına gelebilecek heryeri temizlicem bir kaç güne yayılacak haliyle ama koskoca bir yaz eve el atmadım misafirlerim var diye..işte bu sebeple bunalımdayım temizlik yapmak istemiyorum
Sen nasılsın canım..

biliyormusun bende aynı duayı yaptım kendi kendime
hayırlı zamanda hayırlı evlatlarımız olsun inşallah canım napalım bekliyoruz işte Rabbim güç versin hepimize

sigortayla ilgili ne sorunu varsa çözümlensin inşallah hemencik
çok isterim senden de güzel hrler almayı inan
öyle güzel yüreğin varki bunu gönülden söylüyorum Rabbim şuan dualarımızı kabul etmiyorsa bizim için daha iyisini hazırlıyordur ben böyle düşünüp mutlu olmaya çalışıyorum ve sanırım işe de yarıyor
bu aralar bebeği olan arkadaşlarımla vakit geçirmekten kaçar oldum sıkılıyorum çoooooook
yok maması yok uykusu yok ninnisi canım acıyo yaaa ben ne oldum böyle değildim kiiii

evet canim zmirdeyim..bir tup (kent israel aruh)ve daha sonra bir asilma(ege unv ege hn)tabiki negatif.birde tup sonradi bir kimyasal gebelik.bu arada 15 yasinda bir oglum var kendiliginden olan.sebebe gwlince sebepsiz diyir daktirlar.sen kimle nerde denedin.ben kaan beyle telde gorustum.soledikleri mantikli geldi.yer arayisindayim yas da 37 olunca pisman olmamak icin bir daha deneyim diyorum

kisin bu birlestirici gucune bayiliyorum.sohbetler ayri guzel.kis benim mevsimim.hele bu sonbahar..

Allah bağışlasın ne güzel evladınız varmış Rabbim inşallah birde kardeş nasip eder oğlunuza
ben özel tınaztepe hast. Erdal Aktan ile denedim hastane ilgi alaka doktor vs herşeyden memnun kaldım
ama sonuçtan memnun kalmadım işte malesef negatif
benim eşimin morfoloji sorunu oldugundan dolayı imsi olan bi yerde düşünüyoruz
bende de rezerv azlıgı var işte kalitesiz embriyolar çıktı 14 yumiden sıfır kaldı
2. tedavi için yer arayışındayım bide hazır değilim sanırım henüz biraz daha beklicez ondan sonra RAbbim hayırları çıkarsın yolumuza inşallah.

Canim ben izmirde yaşıyorum malesef bir bilgim yokama ankaradaki arkadaşlar yardımci olur

[QUOTcanim"fatmaipek, post: 36987004, member: 395005"]ne sorunu çıkardı cnm sendenmi ayrılmak istemiyor ilk defa bu senemi gidiyor kreşe.hemen okul kapısından bırak git cnm oyalanma imkanın varsa ilk zamanlar erken al oğluna geri geleceğini mutlaka söyle.ağlıyorsa çok kafana takma en fazla 10 dk sürüyor ama anneyi gördükçe ağlama süresi uzuyor[/QUOTE]
Evet canım aynen söylediğin gibi oluyor aslında gecen yil da gitti ama benden ayrılmak istemiyor en iyisi dediğin gibi yapmak

minda3535 arkadasim sen hangi merkezde hangi doktorla tedavi yapiyorsun yada yaptiracaksin .kysura bakma birkac yer var kafamda fikrini almak istedim
Canımben allah nasip ederse bursa Acıbadem de başlayacağım şu aralar kirmixilar geliyor ama tam sokulmedi reglinin 2.günü öngörüşmeye gidiyorum ekimde de tedavi başlar
helllllllooooooooooooo[/QUOTE

Allah saglikli hayirli evlatlar versin hepimize.canim imsi nedir bilmiyorum nerde var bilmiyorum.canim kaan bozkurtunforum sayfasini bi oku istersen.imsi irembede varmi bilmiyorum.ama ben fiyat ogrenmek icin aeamustim irembeyi.doktor kendi cebinden dondu bana.asama asama anlatti.daha once denedigim yerden farkli islem yapiyor.birde baslamadan onceozellikle rezev axliginda eksta ilaclar veriyor yumurta toplanan aykesinlikle transfer yapmadigini dondyrup yorulan rahmi bir ay veya gerektigi kadar dinlendirip cizokle basariyi arttirdigini anlatti.ara bir gorus istersen cok rahat hic sikilmadan cevap veriyo.amma uzun yazdim.
Canim ben izmirde yaşıyorum malesef bir bilgim yokama ankaradaki arkadaşlar
yardımci olur
askolsun sen beni gormedin ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…