2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Allah saglikli hayirli evlatlar versin hepimize.canim imsi nedir bilmiyorum nerde var bilmiyorum.canim kaan bozkurtunforum sayfasini bi oku istersen.imsi irembede varmi bilmiyorum.ama ben fiyat ogrenmek icin aeamustim irembeyi.doktor kendi cebinden dondu bana.asama asama anlatti.daha once denedigim yerden farkli islem yapiyor.birde baslamadan onceozellikle rezev axliginda eksta ilaclar veriyor yumurta toplanan aykesinlikle transfer yapmadigini dondyrup yorulan rahmi bir ay veya gerektigi kadar dinlendirip cizokle basariyi arttirdigini anlatti.ara bir gorus istersen cok rahat hic sikilmadan cevap veriyo.amma uzun yazdim.

askolsun sen beni gormedin ama
Kuzum cevap yazdım ki:KK23:

offff ya kucucuk telefon bir o kadarda kucuk ekran yazcam okuycam diye kor olcam.bebem olsa annemde amma yasli gozu bikegormuyo diycek.annem mi bana ben mi ona bajicam der herhalde.kizlar kysura baknayin eger alakasiz yere alakasiz yazarsam .gercisiz akilli hatunlarsiniz lep demeden leblebiyi anlarsiniz.egunalin cevap phala ya.pgalaya yazdigim melinda da gorunur:)

Günsydın topik ahalisi hatunlar...huuuu uyuyomusunuz hala elimde bir bardak su var içiyodum dur ben sizi ıslatıp utandırsam mı...:KK34::KK34::KK39:ama yalnızım ben yaaa...:KK4::KK4::KK4:yaaa:KK9::KK9::KK9:

Canim her sabah namazimda hepinize dua ediyorum insallah hersey guzel olacak ben keseyi gordum pitpitlari duydum 14.hafta oldu ama hala inanamama hali korku var insallah saglikla kucagimiza aliriz tatlim bol bol dua edecegiz rabbimize :) bizim mehmet geliyor insallah teyzesi :)

:)) ayy canımm maşallahhh çok sevindim memedimi öperim..
Allah dualarını kabul etsinnn çok çok sağoll..

Gunaydin herkese .size bisey sormak istiyorum.bugun 8. Gunum transferim yapilali .bugun dayanamayip evde idrar testi yaptim.ama sonuc negatif sizce kan tahlili gunumde pozitif cikabilirmi .uzulmem icin daha erken digilmi

Gunaydin herkese .size bisey sormak istiyorum.bugun 8. Gunum transferim yapilali .bugun dayanamayip evde idrar testi yaptim.ama sonuc negatif sizce kan tahlili gunumde pozitif cikabilirmi .uzulmem icin daha erken digilmi
Erken yapmissin cnm uzulme bence bekle ins pozitifi alcaksin gununde

Ama bu genetik inceleme Türkiyede de yapılıyor..
Amerika da yapılacak başka bir işlem mi ki anlamadım ben..
Tüp bebek konusunda Türkiye çok ülkeden ileri durumda burda da yapılabilir bence genetik..
Yapılacak işlemin adı PGT mi peki?

bende Pgt yaptircam banada Amerikaya gondericez dediler

Kızlar ya bugün 13 yaşında ailesinin tek evladı bir çocuğun cenazesi var ilçemizde..okulunda çok başarılı bir çocukmuş 3-4gündür karnı ağrıyomuş acilde falan doktor bişey yok demiş ama perşembe sabahı annesi ölüsünü bulmuş uyandırmak için gittiğinde mosmormuş çocuk ...babası esnaf resimlerini gördüm.otopsiye gitmişti bugünde gömülcekmiş selası verildi...herkes apandisten şüpheleniyo ama bütün ilçe sarsıldı bu kadar küçük bir çocuk olunca...allah kimseye evlat acısı yaşatmasın.

Günaydın arkadaşlar.. kimse bana yardımcı omuycak mı :( 2. transverim olucak dier aya şimdiden napsam acaba ? yardımcı olursanız sevinirim...

Kızlar merhaba.. bugün ilaçlarımı aldım gonal F 450, cetrotide 0,25 ve choniomom diye bir ilaç ne olduklarına bakamadım bile yeni geldim eve.. bunların hepsini buzdolabında mı saklamam gerekiyor.. yoksa kullandığımdan kalanı mı orda saklayacağım.. yardımcı olur musunuz?

merhaba canım haberler pek guzel degil maalesef...bende pek iyi değilim yazmadım dün
Dun itibariyle bhcg deki artis durdu.carsamba 122, dün 123 cıktı.
Doktorum ilaclari birakabilirsin artik yapacak bisey yok dedi once.
Sonra son bi sans verelim carsamba bi daha ver.sonra ilaclari birak dedi.
Muhtemelen ilaclar tutuyo.birakinca kanama baslayacak ve dusuk olacaktir diyo.
Bu kezde tutunma ile ilgili bir problem yasiyomus ve bebek gelisemiyomus.bugun 5+5 iz hala kese bile olusamadi.
Bir hevesle transferini bekledigim yavrumun simdi dusmesi bekliyorum.
Ve 2.bebegimi kaybediyorum.
çok kötüyüm cnm yaaa...
merhaba canım haberler pek guzel degil maalesef...bende pek iyi değilim yazmadım dün
Dun itibariyle bhcg deki artis durdu.carsamba 122, dün 123 cıktı.
Doktorum ilaclari birakabilirsin artik yapacak bisey yok dedi once.
Sonra son bi sans verelim carsamba bi daha ver.sonra ilaclari birak dedi.
Muhtemelen ilaclar tutuyo.birakinca kanama baslayacak ve dusuk olacaktir diyo.
Bu kezde tutunma ile ilgili bir problem yasiyomus ve bebek gelisemiyomus.bugun 5+5 iz hala kese bile olusamadi.
Bir hevesle transferini bekledigim yavrumun simdi dusmesi bekliyorum.
Ve 2.bebegimi kaybediyorum.
çok kötüyüm cnm yaaa...
Canım niye böyle oluyor ki :( ooff rabbim sabır versin çok zor Allah sabır versin..diyecek bisey bulamadım :( :(

Back