İnşallah canım, kaç tane dondurulmuşun var?
İlk denemede yapıp ikincide yapmadığın şeyleri yazarmısın benimde ilk deneme negatifti ... ilaçlar aynımı kullandın sence ilk deneme neden tutmadı?benimde 2.de dondurulmuş tedavisinde tuttu bebeğim.inşallah seninki de tutar ve bu yolda çabalayan tüm arkadaşlarınkide.
Ensucum canim:)) ay canım atarlı atarlı yazıyorumya hormonlarmı etki yaptı acep:))
ewettt yani en sonki test sonucum 628 di doktor dahada yapma dedi haftaya kese randevum var canım..
tabii umarım herşey yolunda gider.. kendim buna inanamıyorum canım her gece kötü rüyalar görüyorum, rüyalarımda biri gelip bana buda kimyasal buda tutmadı diyor.. kafayı bozdum iyicene..
sağol cnm Allahım hepimizi tez zamanda meleklerimize kavuştursun.. çok öpüyorumm
Hadi inşallah canım Allah sana en hayırlısını versinüç tane var hepsi tek tüpte bakalım neler olarak heyecanla bekliyorum
Bugün benimde pazarim var kuzum sanada banada kolay gelsinkafama ne vuruyon kız sabah sabah
ederiz tabi ama ozaman inşallah sen hamile de olcaksın fazla sohbet etmek yok tabi sana yasak
ayyy uykumu alamamışım ben gidiyom geri uyumaya
çok erken uyandım esne esne ağzım acıdı
pazara gidicem uyanınca sonra ugrarım yine hadi byyy
Ensucum canim
Simdi baktim,sonuc pozitifmis,hamilesin yasasin.cok sevindim inanallah tamamina erdirsin,saglikla kucagina al insallah..ilk zamanlar inanmama durumu bende de olmustu,sevinememistim hatta esim sasirmisti bana.ama keseyi gorunce isler degisiyor..haftaya ne zaman muayenen? Hep mutlu,umutlu ol.kocaman opuyorum sizi
dimi alsmam lazm ya da sgmdi yokken uyku mu depolasamHem bizler şimdiden geç yatıp erken kalkmaya alıştıralım kendimizi neden diyeceksin sen şimdiHemen yazayım bebek olduğunda akşamları geç uyurlar sabah da erken kalkarlar çevremdekiler öyle diyorlar ben onların yalancısıyım
Canim korkulacak birsey yok gobekten iğneleri kendin vuruyorsun yumurta toplamda genel anestezi oluyor uyaninca hersey bitmiş oluyor embriyolarin gelişimine göre transferin oluyor oda kısa sürede bitiyor çok canın yanımiyor inşallah ilk ve son tedavi n olsun sorun ne ve nerde tedavi görüyorsun tatlımKızlar yazdım ama gören olmadı herhalde bende diğer ay görüşme ile tip bebek serüvenine başlayacağım korkuyorum ama beni biraz bilgilendirir misiniz?
YÜREKTEN AMİN RABBİM İSTEYEN EVLAT YÜZÜNE KOKUSUNA HASRET HERKESE NASİP ETSİN..HANELERİMİZ EVLAT SESİYLE DOLUŞTU.....HAYIRLI CUMALAR..
ne zamandır paylaşmadıgım duamızı bugün paylaşmak istedim
mübarek cuma günü Rabbim kabul eder inşallah
Yüce Rabbim bizlere sana kul, peygamberimize ümmet olacak ,
annesine babasına vatanına hayırlı saygılı sevgili evlat olacak,
anne baba kardeş sevgisi olan,
kaderi güzel yazılı, bahtı güzel yazılı,
huyu güzel,kendi güzel,yüzü güzel,iyi ahlaklı,terbiyeli,vefalı,merhametli
eli ayagı düzgün hiçbir azası eksik olmayan,
aklı yerinde,uzun ömürlü evlatlar ver Ya RABBİM...
analı babalı büyütmeyi nasip et Ya RABBİM...
huzurla, berektle, mutlulukla,sağlıkla,sevgiyle,büyütmeyi nasip et Ya RABBİM....
bizim için hayırlısıyla hayırlı zamanda ver Ya RABBİM...
Sen duaları kabul edensin, yoktan var edensin Dualarımızı kabul et Allah ım...
İsteyen nerde kim varsa hasretlerini dindir Allah ım AMİN
Kızlar cumanız mübarek olsun çok gerginim oğluş kreşte çok sorun çıkardı bu sabah özellikle bu konuda tecrübeli arkadaşlar, tavsiyeleriniz var mı dayak yemiş gibiyim başım çatlıyo
etmez olur muyum hiç rabbim inşallah herkese nasip etsin benim hayalimdi bir gün buraya hepimiz hamileyiz diye yazmaktı allah ım inşallah herkese nasip ederArtık bize bol bol dua edersin canım
etmez olur muyum hiç rabbim inşallah herkese nasip etsin benim hayalimdi bir gün buraya hepimiz hamileyiz diye yazmaktı allah ım inşallah herkese nasip eder
Canım bende şükür hiç sorun yok eşim de sperm azlıgı var varikosel var ama küçükken ateşli hastalık geçirmiş onun etkisi olmuş herhalde. Ankarada akay eurofertil ile görüşmeye gideceğiz daha. Bilgin var mı merkez ile ilgiliCanim korkulacak birsey yok gobekten iğneleri kendin vuruyorsun yumurta toplamda genel anestezi oluyor uyaninca hersey bitmiş oluyor embriyolarin gelişimine göre transferin oluyor oda kısa sürede bitiyor çok canın yanımiyor inşallah ilk ve son tedavi n olsun sorun ne ve nerde tedavi görüyorsun tatlım
Kızlar Merhaba
Tüp bebek tedavime başlayacaktım ama sağ tüpümü aldırmam gerektiğini söyledi doktorum içerisinde sıvı birikmesi oluşmuş durumda çünkü tüplerim tıkalı benim. Bunun için devlet hastanesinde bildiğiniz iyi bir doktor var mı? Laparoskopi yapılması gerekiyor zaten tüp bebek için bir sürü para harcadım bir de bunu özel bir yerde yaptıramayacağım. Ben istanbul anadolu yakasındayım bu arada.
Cevap verebilirseniz çok mutlu olurum kimseyi bulamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?