teşekkür ederim arkadaşım salı günü gideceğim inşallah görürüm sorunsuz bir gebeliktircnm hayırlı olsun Allahım kucağına sağlıklı bir şekilde aldırsın..
kese görmeye nezaman gideceksin cnm..
ben salı günü gideceğim görmeyeSlm kızlar hamis olanlar keseyi gördünüz mü yaas ole sorim kanda ilk test 31.30 ti iki gün sonra 124.60 oldu kese görmeye de pazartesi gidicem düşme ihtimali varmı değerin yada kese olmama çok korkuyom bi goreydim
teşekkür ederim arkadaşım salı günü gideceğim inşallah görürüm sorunsuz bir gebeliktir
amin arkadaşım inşallah nasip olur görmek allah hayırlı sağlıklı nasip etsinde gerisi kolayinşallah güzel haberlerle gelirsin cnm, bende cumartesi gideceğim, doktorum aradı cumartesi gel bakalım keseyi henüz göremesek bile rahim kalınlığına bakarız dedi..
Evet tatlım çok haklısın aslında özel bir hastanede doktorum var ama pahalı olabileceğini düşündüğüm için devlet hastanesine de bakayım dedim.cnm Laparaskopi tüp bebek tedavisinden bile daha önemli bir süreç ve operasyon, çoğu konuda yapılan hatalı müdahalelerin geri dönüşü olmuyor yada iyi bir doktor yapmamışsa tekrardan yaptırman gerekebiliyor..
çok iyi bir yerde, çok iyi bir doktora yaptırmanı tavsiye ederim..
Canim gozun aydin kendim hamile kalmis gibi sevindiminşallah güzel haberlerle gelirsin cnm, bende cumartesi gideceğim, doktorum aradı cumartesi gel bakalım keseyi henüz göremesek bile rahim kalınlığına bakarız dedi..
Canim gozun aydin kendim hamile kalmis gibi sevindim
Canim seni merak ediyordum hep :) cok cok sevindim :) insallah keseyi ve pitpitlari gorur ve rahatlarsin:)sağoll cnm henüz kesin değil ama umarım herşey yolundadır...
çok öptümm
Canim seni merak ediyordum hep :) cok cok sevindim :) insallah keseyi ve pitpitlari gorur ve rahatlarsin:)
Canim benim 2. Denemede tutmustu daha tecrubeli daha rahat oluyorsun dr ne onerdi ise onlara uy :) canim insallah hayirlisi ile bebisin veya bebislerin sana tutunsun :):)Arkadaşlar 2. tedavime başlıycaz 2 tane dondurulmuş yumurtam var şimdiden ne yapmam gerekiyor? vitamınlerıme devam etsem mi ? bi de 2. tüp bebegi yapıp tutan daha fazla mı acaba ?
Canim her sabah namazimda hepinize dua ediyorum insallah hersey guzel olacak ben keseyi gordum pitpitlari duydum 14.hafta oldu ama hala inanamama hali korku var insallah saglikla kucagimiza aliriz tatlim bol bol dua edecegiz rabbimize :) bizim mehmet geliyor insallah teyzesi :)inşallah canım yaa hamişlerin duası kabul olurmuş benim için dua et:))
cnm senin minişin cinsiyeti belli oldumu..
ne sorunu çıkardı cnm sendenmi ayrılmak istemiyor ilk defa bu senemi gidiyor kreşe.hemen okul kapısından bırak git cnm oyalanma imkanın varsa ilk zamanlar erken al oğluna geri geleceğini mutlaka söyle.ağlıyorsa çok kafana takma en fazla 10 dk sürüyor ama anneyi gördükçe ağlama süresi uzuyorKızlar cumanız mübarek olsun çok gerginim oğluş kreşte çok sorun çıkardı bu sabah özellikle bu konuda tecrübeli arkadaşlar, tavsiyeleriniz var mı dayak yemiş gibiyim başım çatlıyo
ilk deneme tutmayınca histereskopi oldum ve 2 polip alındı pıhtılaşma testi yaptırdım ve sorun olduğunu gördüm.şimdi iğne kullanıyorum bence asıl sebep polip ti.İlk denemede yapıp ikincide yapmadığın şeyleri yazarmısın benimde ilk deneme negatifti ... ilaçlar aynımı kullandın sence ilk deneme neden tutmadı?
Tşk ederim canım insallah öle olur tutunur :) Allahım kimsenin emeklerini boşa cıkarmasın....şimdilik doktorum bişey önermedi bi ilç var onu içiyorum... başka ne yapsam acaba... transverden sonra neler yaptın ?Canim benim 2. Denemede tutmustu daha tecrubeli daha rahat oluyorsun dr ne onerdi ise onlara uy :) canim insallah hayirlisi ile bebisin veya bebislerin sana tutunsun :):)
Saol canım inşalah öle olur :) sen neler yapmıstır transverden önce ve transverden sonra ?benimde 2.de dondurulmuş tedavisinde tuttu bebeğim.inşallah seninki de tutar ve bu yolda çabalayan tüm arkadaşlarınkide.
adıda belli oldu demek paşanın..Canim her sabah namazimda hepinize dua ediyorum insallah hersey guzel olacak ben keseyi gordum pitpitlari duydum 14.hafta oldu ama hala inanamama hali korku var insallah saglikla kucagimiza aliriz tatlim bol bol dua edecegiz rabbimize :) bizim mehmet geliyor insallah teyzesi :)
Ama bu genetik inceleme Türkiyede de yapılıyor..Slm kızlar uzun zaman giremedim tedaviye başladık Allahın izniyle bugün ilaçlarımın 3.günü p.ertesi kontrolüm var doktorum zaten bu ay dondurup bidahaki ay transfer edecegini söyledi
Bide istersen embiriyoların genetiği incelensin diye amerikaya gönderebiliriz ama bu ek maliyet dedi sizede önermişmiydi doktorunuz benim 2düşüğüm olduğu için önerdi sanırım
unuttun mu beni senKızlar nörüyosunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?