VALLA doğru canımmm anneler malesef bir kaç saatlik uykuyla ayaktalar darısda sana inş uykusuz gecelerinHem bizler şimdiden geç yatıp erken kalkmaya alıştıralım kendimizi neden diyeceksin sen şimdiHemen yazayım bebek olduğunda akşamları geç uyurlar sabah da erken kalkarlar çevremdekiler öyle diyorlar ben onların yalancısıyım
hayırlı olsun canım inş bu sefer geleck bebikAllah kısmet ederse Ekim adetimle başlayacağım canım. Ya sen?
EVET HEMEN GİTTİM HEMDE ZATEN KANKA OLDU AİLE HEKİMİYLE
CANIM İYİ BESLENMEYE GAYRET EDİYORUM AMA
VALLA doğru canımmm anneler malesef bir kaç saatlik uykuyla ayaktalar darısda sana inş uykusuz gecelerin
İnşallah canım benim inşallah bu sefer gelecekhayırlı olsun canım inş bu sefer geleck bebik
İnşallah sizin için en hayırlı zamanda başlarsınızBende bilmiyorum cnm ne zaman başlayacağımı
Eşimin işleri buaralar çok yoğun kafamız ne zaman rahat olursa o zaman balayacağız cnm
Saol tatlım bende ekimde başlıcakların sonuçlarını çookk merak ediyorum Allah ım nolur hepimizin ki pozitif olsun hep beraber sevinelim burda planlar yapalım ne bileyim belirtilerimizi konuşalım vs. Vs.Ekim de kimler tedaviye başlıyor?
Liste yapıyorum hiç işim gücüm yok bi de liste yapayım dedim
Tedaviye başlayacaklar bu mesajı alıntı yaparak bana desinler bende başlıyorum diye takip etcem sizi kaçırmak istemiyorum..
- Lulinda...15-16 Ekim
- blgk
- melindam...18 Ekim
- phala
- saras88
- zeppp16
Hepinizi takip etmem lazım gözden kaçırıyorum yaşlandım artık bu liste bana iyi gelecekseni de ekledim canım
Kızlar bu gün bütün gün buradayım artık
hayırlı olsun arkadaşım inşallah gelir bebiş bu topik te çoğu arkadaş gebiş kaldi inşallah 2015 e herkes gebiş olarak gire......İnşallah canım benim inşallah bu sefer gelecek
Yok canım daha taşınmadık, eşim başladı Bolu'da 3 gün orda kalıp geliyor ben memleketteyim. Fakat üniversitede sorunlar yaşadı sanırsam orayı bırakacak. Sivas'a gitme ihtimalimizde var işimiz daha da karıştı anlayacağın.phala canım naıslsın yaa hiç gözükmüyon taşındın mı boluya nasıl gidiyo.
Doğru söylüyorsun inşallah sıra bizdedir artıkhayırlı olsun arkadaşım inşallah gelir bebiş bu topik te çoğu arkadaş gebiş kaldi inşallah 2015 e herkes gebiş olarak gire......
Yok canım daha taşınmadık, eşim başladı Bolu'da 3 gün orda kalıp geliyor ben memleketteyim. Fakat üniversitede sorunlar yaşadı sanırsam orayı bırakacak. Sivas'a gitme ihtimalimizde var işimiz daha da karıştı anlayacağın.
Sen nasılsın neler yapıyorsun tatlım?
inşallah arkadaşım inşallah rabbim cümlemize nasip etsin hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin allah ım kimsenin emeğini boşa çıkarmasınDoğru söylüyorsun inşallah sıra bizdedir artık
benimde 2.de dondurulmuş tedavisinde tuttu bebeğim.inşallah seninki de tutar ve bu yolda çabalayan tüm arkadaşlarınkide.Arkadaşlar 2. tedavime başlıycaz 2 tane dondurulmuş yumurtam var şimdiden ne yapmam gerekiyor? vitamınlerıme devam etsem mi ? bi de 2. tüp bebegi yapıp tutan daha fazla mı acaba ?
İnşallah canım, kaç tane dondurulmuşun var?Hadi yaa üzüldüm işlerin karışmasına ama her işte bi hayır vardır böyle olması daha iyi belkide, iyim bende regli bekliyorum ay sonu donmuş tedavisine başlıycam kısmet olursa, inşallah bu sefer hepimiz ekim annesi oluruz Rabbim bu sefer bizide sevindirir belki.
Artık bize bol bol dua edersin canıminşallah arkadaşım inşallah rabbim cümlemize nasip etsin hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin allah ım kimsenin emeğini boşa çıkarmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?