2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Kızlar cumanız mübarek olsun çok gerginim oğluş kreşte çok sorun çıkardı bu sabah özellikle bu konuda tecrübeli arkadaşlar, tavsiyeleriniz var mı dayak yemiş gibiyim başım çatlıyo:KK61:

:)) ay canım atarlı atarlı yazıyorumya hormonlarmı etki yaptı acep:))
ewettt yani en sonki test sonucum 628 di doktor dahada yapma dedi haftaya kese randevum var canım..
tabii umarım herşey yolunda gider.. kendim buna inanamıyorum canım her gece kötü rüyalar görüyorum, rüyalarımda biri gelip bana buda kimyasal buda tutmadı diyor.. kafayı bozdum iyicene..
sağol cnm Allahım hepimizi tez zamanda meleklerimize kavuştursun.. çok öpüyorumm
Ensucum canim:KK68:
Simdi baktim,sonuc pozitifmis,hamilesin yasasin.cok sevindim inan:KK50: allah tamamina erdirsin,saglikla kucagina al insallah..ilk zamanlar inanmama durumu bende de olmustu,sevinememistim hatta esim sasirmisti bana.ama keseyi gorunce isler degisiyor..haftaya ne zaman muayenen? Hep mutlu,umutlu ol.kocaman opuyorum sizi:KK15:

Merhaba arkadaşlar

Tüp bebek ilaçlarını uyguna verebilecek eczacı yada ecza deposunda çalışan tanıdığı olan var mı? İstanbul anadolu yada avrupa yakası olabilir. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

kafama ne vuruyon kız sabah sabah :confused:
ederiz tabi ama ozaman inşallah sen hamile de olcaksın fazla sohbet etmek yok tabi sana yasak :p
ayyy uykumu alamamışım ben gidiyom geri uyumaya :KK15:
çok erken uyandım esne esne ağzım acıdı :KK48:
pazara gidicem uyanınca sonra ugrarım yine hadi byyy
Bugün benimde pazarim var kuzum sanada banada kolay gelsin:KK53:inşallah dediğin gibi kıŞa gebis kalırım :KK14:valla yine yazarım ben sizi bırakamam ki :KK37::KK37::KK37::KK37:

Ensucum canim:KK68:
Simdi baktim,sonuc pozitifmis,hamilesin yasasin.cok sevindim inan:KK50: allah tamamina erdirsin,saglikla kucagina al insallah..ilk zamanlar inanmama durumu bende de olmustu,sevinememistim hatta esim sasirmisti bana.ama keseyi gorunce isler degisiyor..haftaya ne zaman muayenen? Hep mutlu,umutlu ol.kocaman opuyorum sizi:KK15:

sağol canım inşallah dediğin gibidir ve devam etmiştir 3 gündür değer baktırmadımda bende merak ediyorum aslında..
doktor artık kese için istediğin zaman gel randevular doluysa aradan alırım seni dedi ve 1 haftalık tüm randevular dolu çıktı:) bende sanırım 2-3 güne kadar sabahtan gidip aradan gireceğim.. ozaman bi kez daha kanda veririm..
sen nasılsın canımm herşey yolundamı, sağol cnm güzel dileklerin için hep beraberce...

Hem bizler şimdiden geç yatıp erken kalkmaya alıştıralım kendimizi neden diyeceksin sen şimdi:KK48: Hemen yazayım bebek olduğunda akşamları geç uyurlar sabah da erken kalkarlar çevremdekiler öyle diyorlar ben onların yalancısıyım :KK48:
dimi alsmam lazm ya da sgmdi yokken uyku mu depolasam:KK48:

Kızlar yazdım ama gören olmadı herhalde bende diğer ay görüşme ile tip bebek serüvenine başlayacağım korkuyorum ama beni biraz bilgilendirir misiniz?

Kızlar yazdım ama gören olmadı herhalde bende diğer ay görüşme ile tip bebek serüvenine başlayacağım korkuyorum ama beni biraz bilgilendirir misiniz?
Canim korkulacak birsey yok gobekten iğneleri kendin vuruyorsun yumurta toplamda genel anestezi oluyor uyaninca hersey bitmiş oluyor embriyolarin gelişimine göre transferin oluyor oda kısa sürede bitiyor çok canın yanımiyor inşallah ilk ve son tedavi n olsun sorun ne ve nerde tedavi görüyorsun tatlımo_O

..HAYIRLI CUMALAR..
ne zamandır paylaşmadıgım duamızı bugün paylaşmak istedim
mübarek cuma günü Rabbim kabul eder inşallah

Yüce Rabbim bizlere sana kul, peygamberimize ümmet olacak ,
annesine babasına vatanına hayırlı saygılı sevgili evlat olacak,
anne baba kardeş sevgisi olan,
kaderi güzel yazılı, bahtı güzel yazılı,
huyu güzel,kendi güzel,yüzü güzel,iyi ahlaklı,terbiyeli,vefalı,merhametli
eli ayagı düzgün hiçbir azası eksik olmayan,
aklı yerinde,uzun ömürlü evlatlar ver Ya RABBİM...
analı babalı büyütmeyi nasip et Ya RABBİM...
huzurla, berektle, mutlulukla,sağlıkla,sevgiyle,büyütmeyi nasip et Ya RABBİM....
bizim için hayırlısıyla hayırlı zamanda ver Ya RABBİM...
Sen duaları kabul edensin, yoktan var edensin Dualarımızı kabul et Allah ım...
İsteyen nerde kim varsa hasretlerini dindir Allah ım AMİN
YÜREKTEN AMİN RABBİM İSTEYEN EVLAT YÜZÜNE KOKUSUNA HASRET HERKESE NASİP ETSİN..HANELERİMİZ EVLAT SESİYLE DOLUŞTU...

Kızlar cumanız mübarek olsun çok gerginim oğluş kreşte çok sorun çıkardı bu sabah özellikle bu konuda tecrübeli arkadaşlar, tavsiyeleriniz var mı dayak yemiş gibiyim başım çatlıyo:KK61:

Canım daha ilk günlerimi öyleyse bir kaç gün orada ortama alışana kadar yanında dur.ortama alışınca zaten çok sorun yapmayacaktır.çünkü bilmediği ortam tanımadığı insanlar,içinde elbet korku vardır.

etmez olur muyum hiç rabbim inşallah herkese nasip etsin benim hayalimdi bir gün buraya hepimiz hamileyiz diye yazmaktı allah ım inşallah herkese nasip eder

cnm hayırlı olsun Allahım kucağına sağlıklı bir şekilde aldırsın..
kese görmeye nezaman gideceksin cnm..

Kızlar Merhaba
Tüp bebek tedavime başlayacaktım ama sağ tüpümü aldırmam gerektiğini söyledi doktorum içerisinde sıvı birikmesi oluşmuş durumda çünkü tüplerim tıkalı benim. Bunun için devlet hastanesinde bildiğiniz iyi bir doktor var mı? Laparoskopi yapılması gerekiyor zaten tüp bebek için bir sürü para harcadım bir de bunu özel bir yerde yaptıramayacağım. Ben istanbul anadolu yakasındayım bu arada.
Cevap verebilirseniz çok mutlu olurum kimseyi bulamıyorum :KK43:

Slm kızlar hamis olanlar keseyi gördünüz mü yaas ole sorim kanda ilk test 31.30 ti iki gün sonra 124.60 oldu kese görmeye de pazartesi gidicem düşme ihtimali varmı değerin yada kese olmama çok korkuyom bi goreydim :110:

merhaba bende bu yıl sonunda düşünüyorum araştırıyorum ama bi türlü karar veremedim baan tüp bebek konusuda önerebileceğiniz bi hastahane var mı

Canim korkulacak birsey yok gobekten iğneleri kendin vuruyorsun yumurta toplamda genel anestezi oluyor uyaninca hersey bitmiş oluyor embriyolarin gelişimine göre transferin oluyor oda kısa sürede bitiyor çok canın yanımiyor inşallah ilk ve son tedavi n olsun sorun ne ve nerde tedavi görüyorsun tatlımo_O
Canım bende şükür hiç sorun yok eşim de sperm azlıgı var varikosel var ama küçükken ateşli hastalık geçirmiş onun etkisi olmuş herhalde. Ankarada akay eurofertil ile görüşmeye gideceğiz daha. Bilgin var mı merkez ile ilgili

Kızlar Merhaba
Tüp bebek tedavime başlayacaktım ama sağ tüpümü aldırmam gerektiğini söyledi doktorum içerisinde sıvı birikmesi oluşmuş durumda çünkü tüplerim tıkalı benim. Bunun için devlet hastanesinde bildiğiniz iyi bir doktor var mı? Laparoskopi yapılması gerekiyor zaten tüp bebek için bir sürü para harcadım bir de bunu özel bir yerde yaptıramayacağım. Ben istanbul anadolu yakasındayım bu arada.
Cevap verebilirseniz çok mutlu olurum kimseyi bulamıyorum :KK43:

cnm Laparaskopi tüp bebek tedavisinden bile daha önemli bir süreç ve operasyon, çoğu konuda yapılan hatalı müdahalelerin geri dönüşü olmuyor yada iyi bir doktor yapmamışsa tekrardan yaptırman gerekebiliyor..
çok iyi bir yerde, çok iyi bir doktora yaptırmanı tavsiye ederim..

Back