2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Hem bizler şimdiden geç yatıp erken kalkmaya alıştıralım kendimizi neden diyeceksin sen şimdi:KK48: Hemen yazayım bebek olduğunda akşamları geç uyurlar sabah da erken kalkarlar çevremdekiler öyle diyorlar ben onların yalancısıyım :KK48:
VALLA doğru canımmm anneler malesef bir kaç saatlik uykuyla ayaktalar darısda sana inş uykusuz gecelerin

EVET HEMEN GİTTİM HEMDE ZATEN KANKA OLDU AİLE HEKİMİYLE :KK70:
CANIM İYİ BESLENMEYE GAYRET EDİYORUM AMA o_Oo_O

Kuzummm hemencecik iyileşirsin inşallahhhhh

VALLA doğru canımmm anneler malesef bir kaç saatlik uykuyla ayaktalar darısda sana inş uykusuz gecelerin

Canımmm niye kendinide eklemiyorsun hepimizi bebeklerimiz yüzünden uykusuz kalalım amin :KK48:

Ekim de kimler tedaviye başlıyor?
Liste yapıyorum hiç işim gücüm yok bi de liste yapayım dedim:KK48:
Tedaviye başlayacaklar bu mesajı alıntı yaparak bana desinler bende başlıyorum diye takip etcem sizi kaçırmak istemiyorum..
  • Lulinda...15-16 Ekim
  • blgk
  • melindam...18 Ekim
  • phala
  • saras88
  • zeppp16

Hepinizi takip etmem lazım gözden kaçırıyorum yaşlandım artık bu liste bana iyi gelecek:KK48:seni de ekledim canım:KK68:
Saol tatlım bende ekimde başlıcakların sonuçlarını çookk merak ediyorum Allah ım nolur hepimizin ki pozitif olsun hep beraber sevinelim burda planlar yapalım ne bileyim belirtilerimizi konuşalım vs. Vs.

phala canım naıslsın yaa hiç gözükmüyon taşındın mı boluya nasıl gidiyo.
Yok canım daha taşınmadık, eşim başladı Bolu'da 3 gün orda kalıp geliyor ben memleketteyim. Fakat üniversitede sorunlar yaşadı sanırsam orayı bırakacak. Sivas'a gitme ihtimalimizde var işimiz daha da karıştı anlayacağın.:KK69::KK69:
Sen nasılsın neler yapıyorsun tatlım?

Yok canım daha taşınmadık, eşim başladı Bolu'da 3 gün orda kalıp geliyor ben memleketteyim. Fakat üniversitede sorunlar yaşadı sanırsam orayı bırakacak. Sivas'a gitme ihtimalimizde var işimiz daha da karıştı anlayacağın.:KK69::KK69:
Sen nasılsın neler yapıyorsun tatlım?

Hadi yaa üzüldüm işlerin karışmasına ama her işte bi hayır vardır böyle olması daha iyi belkide, iyim bende regli bekliyorum ay sonu donmuş tedavisine başlıycam kısmet olursa, inşallah bu sefer hepimiz ekim annesi oluruz Rabbim bu sefer bizide sevindirir belki.

Hayirli cumalar arkadaşlar bende aranıza katılıyorum ekim 16 da ilk görüşmemiz var inşallah isteyen herkes bebek sahibi olur. Ankara da akay hastanesi hakkında bilgisi olan var mı arkadaşlar?

kizlar kafam suan cok karisik.irembe dr kaan beyle telde gorustum.sanki beni ikna etti gibi.yuzyuze gorusmedim henuz birazda arastirma yaptim (tabiki kk da) .sizin bir fikriniz varmi aranizda irenbe kaan bozkurta gidrn varmi.lutfen yardimm.

Arkadaşlar 2. tedavime başlıycaz 2 tane dondurulmuş yumurtam var şimdiden ne yapmam gerekiyor? vitamınlerıme devam etsem mi ? bi de 2. tüp bebegi yapıp tutan daha fazla mı acaba ?
benimde 2.de dondurulmuş tedavisinde tuttu bebeğim.inşallah seninki de tutar ve bu yolda çabalayan tüm arkadaşlarınkide.

Hadi yaa üzüldüm işlerin karışmasına ama her işte bi hayır vardır böyle olması daha iyi belkide, iyim bende regli bekliyorum ay sonu donmuş tedavisine başlıycam kısmet olursa, inşallah bu sefer hepimiz ekim annesi oluruz Rabbim bu sefer bizide sevindirir belki.
İnşallah canım, kaç tane dondurulmuşun var?

Back