Tebrik ederim siradaki sansli sensin demek.Allah kucagina almayi nasip etsin inşallah bizim icin de dua edin neolur...:)) ay canım atarlı atarlı yazıyorumya hormonlarmı etki yaptı acep:))
ewettt yani en sonki test sonucum 628 di doktor dahada yapma dedi haftaya kese randevum var canım..
tabii umarım herşey yolunda gider.. kendim buna inanamıyorum canım her gece kötü rüyalar görüyorum, rüyalarımda biri gelip bana buda kimyasal buda tutmadı diyor.. kafayı bozdum iyicene..
sağol cnm Allahım hepimizi tez zamanda meleklerimize kavuştursun.. çok öpüyorumm
hayırlı olsun bebişin allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin geçmişi unut cnm sanki ilk hamileliğn gibi düşün:)) ay canım atarlı atarlı yazıyorumya hormonlarmı etki yaptı acep:))
ewettt yani en sonki test sonucum 628 di doktor dahada yapma dedi haftaya kese randevum var canım..
tabii umarım herşey yolunda gider.. kendim buna inanamıyorum canım her gece kötü rüyalar görüyorum, rüyalarımda biri gelip bana buda kimyasal buda tutmadı diyor.. kafayı bozdum iyicene..
sağol cnm Allahım hepimizi tez zamanda meleklerimize kavuştursun.. çok öpüyorumm
Saol canım teşekkür ederim içten duan için..allah hepimize nasip etsin...yeni düşük yaptım 40 gün falan oluyo ondan arada böyle hissediyorum..Canim benim hic uzulme inancini da yitirme Allah vermiyecegin seyin duasını ettirmezmis demek vakit var.hem bu bizim elimizde olan bisey degilki emin ol esininde hakkinda bunu yasamak varmis bu sen ol yada başkası fark etmez.kulun kula ettigi dua kabul olurmus dilerim ki Rabbim kucaklarini tez zamanda evlatlar la doldurdun insallah. Evliliginizi evlatlarla taclandirsin sevgiler...
Canımm merhaba bende bayrama denk gelmezse adetim buz bebeklerimi alıcam inşallah..Ekim de kimler tedaviye başlıyor?
Liste yapıyorum hiç işim gücüm yok bi de liste yapayım dedim
Tedaviye başlayacaklar bu mesajı alıntı yaparak bana desinler bende başlıyorum diye takip etcem sizi kaçırmak istemiyorum..
- Lulinda...15-16 Ekim
- blgk
- melindam...18 Ekim
- phala
- saras88
- zeppp16
Hepinizi takip etmem lazım gözden kaçırıyorum yaşlandım artık bu liste bana iyi gelecekseni de ekledim canım
Ekim de kimler tedaviye başlıyor?
Liste yapıyorum hiç işim gücüm yok bi de liste yapayım dedim
Tedaviye başlayacaklar bu mesajı alıntı yaparak bana desinler bende başlıyorum diye takip etcem sizi kaçırmak istemiyorum..
- Lulinda...15-16 Ekim
- blgk
- melindam...18 Ekim
- phala
- saras88
Canim saolasin.hatirlattim sikintilarini kusura bakma.
Bende yasayacaklarimdan korktum sorayim bi sana dedim.
Bende oyle bekliyorum suan.dun aksam biraktim ilaclarimi.
Valla cok zor anlatilmaz bisey.
Oglen konustum doktorumla.fazla sikintin olmaz ama agri falan fazla olursa ya beni ara ya yakin bi hastaneye git dedi.
Zaten kanama bitmeye yakin gidicem hastaneye.hem bi kontrol olurum hemde rapor alcam bikac gun.cok bunaldim dinlenicem biraz.
Fistikiclerim uyku çöktü vallaaa yattim da bi bakiim dedimhepnicinizeee iyi gecelrr olsunnn öpüyorum bissürü
kafama ne vuruyon kız sabah sabahAz kaldı kuzumgez bitanem kışın soguklarda bol bol burda sohbet ederiz ama bidaha bu kadar ihmal etme özlüyorum ama
aaaa ertelendi mi niye ki kuzummmgunaydn herkse ay daha alısamadm okul duzenne esim sabahcı onla uyanyorum bnde 6da baslyoruz gune aksam 11i zor edyoruz o derece neyse tedavyi erteledgmz iyi oldu bu acıdan bi duzenmi olusturms olurum
gunaydn herkse ay daha alısamadm okul duzenne esim sabahcı onla uyanyorum bnde 6da baslyoruz gune aksam 11i zor edyoruz o derece neyse tedavyi erteledgmz iyi oldu bu acıdan bi duzenmi olusturms olurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?