Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çamaşır makinem için servis gelcek onu bekliyorum bu arada çamaşır makinası çevresine el atıyorum rezil olmayım pis kadın demesinler diyeİKİ dk gelmediniz sohbet edelim![]()
Allah mutlulugunuzu tez zamanda evlatlarla taclandirsin nice mutlu senelere...bu gün evlilik yıl dönümümüz 2004 de evlenmiştik buruğum biraz hala iki kişiyiz ama mutluyum yaşadığımız tüm zorluklara rağmen hala huzrlu bir evliliğimiz var
Kizlar hepinize günaydınlar...
Bugun benim doğum gunum.1 dilek hakkim olsa ve desem ki benim ve burdaki butun arkadaslarim gözlerimizi acip kapatsak evlatlarimiz kucagimizda olsa meger yarım saat icimiz gecmis ve bu yasadiklarimiz ruyaymis.....bebegimizin sesiyle uyaniyoruz ne guzel olurdu...![]()
Canım tebrik ederim gözün aydın hayırlı bir ömür diliyorum prensesine ya zaman çok çabuk geçiyor ohss den kıvrandığın günler dün gibi bak şimdi meleğin kucağında maşallah sizeMerhaba arkadaşlar,
6 ocakta2.tüp bebek denemesıyle 8 hucrelı embrıyo transferım olmuştu. Bebegıme hamıle kaldım ve 36+5 te acelecı kızım dunyaya geldı. allahım sizlere de nasıp etsın.
Amelıyat esnasında hep dua ettım olmayana da nasıp et Allahım dıye. Darısı en kısa zamanda isteyen herkese inş.![]()
canım kontrolün bugün mü senin güzel haberlerini bekliyoruzİnş öyle olur canım çok bekledik mucizemizi allhın izniyle yarında güzel haberler almak nasip olur inş rabbim herkese nasip etsin
Konu dışı birşey sormak istiyorum.
Bir arkadaşım 39 yaşında ve yumurta rezervi giderek azalıyor. Ancak evli değil veya hayatında biri yok henuz. Dolayısıyla olan yumurtalarını dondurmak istiyor bitmeden. 2-3 yıl içinde evlenirsem diye. Türkiye de bu iş yasal mı? Yaptıran duydunuz mu?
Canım ultrasonla gebelik farklı gidebiliri bazen geç döllenmeyle bebekler geriden geliyor sorun olsa zaten doktorun söylerdiMaşallah meleğine mubarek cumaya geliyor canım bizlerde duanı esk etme olarmı güsel anne
Yarında benim randevum var kız inş meleğim saglıkla gelişp büyüsun allhım iznylede kucagımzda sevdrmeyi nasip etsin rabbim hayırlısyla inş
Bişey soracam cnm ya bnm kese görmede adete göre haftası 5+6 dıydı ultrason kagıdında 4+5 yazıyor kalp pıt pıtı için gittiğimde 6+6 dı ultrason kagıdında 6+0 yazıyordu bınlar normlmi acaba
Günaydın kızlar dün kontrolüm vardı 10 ekime gün aldık eğer erken gelmezse 10.10.2014 de doğumdayım inşallah. bebiş 2550 gr. olmuş toplamda 6 kilo almışım 76 ile başladım dün 82 kilo olmuştum. hormonlarıma baktırdım TSH 1,59 çıktı nihayet hamileliğimin sonunda kan değerlerimi düzeltebildik![]()
çok şükür canım iyim, hadi hayırlısı olsun inşallah memorial uğurlu gelir bebeğini getirir sana, bende ayın sonunda regl ile başlıycam Allahın izniyle donmuşlarım olmasa medicana ya artık gitmezdim ama mecbur son hakkımı kullanıcam..
Cnm yeni yasinda Allah kucagini bebeginle doldursun saglikla mutlulukla bir omur gecir sevdiklerinle beraber insallahKizlar hepinize günaydınlar...
Bugun benim doğum gunum.1 dilek hakkim olsa ve desem ki benim ve burdaki butun arkadaslarim gözlerimizi acip kapatsak evlatlarimiz kucagimizda olsa meger yarım saat icimiz gecmis ve bu yasadiklarimiz ruyaymis.....bebegimizin sesiyle uyaniyoruz ne guzel olurdu...![]()
Yarin bende bir on gorusmeye gidecem memoriale bakalim nasil olcakmedicanada bazı konulardan dolayı ben de memnun kalmadım.doktorla iletişimim sıfırdı...ben de belki ikinciyi memorial da yaparım.orası bayağı iyi gibi görünüyor.dondurmuş yumurtalarını başka yerde kullanma şansın yokmu canım.