• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
tamam canım yazarsan sevinirim. bazı hastanelerde yumurta rezervi az olanlara havuz yöntemi uyguluyorlarmış. açıkcası o kadar yumurta büyüme sorunum oluştu, neredeyse tedavi iptal olacaktı. niye bu hastanede uygulamadınız diye sorduğumda.Bana mehmet bey, farketiyorki aynı şey ha bir kaç defa tranfer yaptıracaksın ha da tek seferde hepsini transfer edeceksin aynı dedi.Böyle gebe kalanlar varmış öyle duydum.senin doktorun kim selman bey mi zaten onu bulabilmekte mesele.. ya konferansta ya ameliyatta...

bu konuyu pek bilmiyorum canım tabi sen yinede araştır benim doktorum aysun hanımdı

Sen nerde tedavi goruyosun cnm ben yarin memiriale on gorusme icin.gidecem.nelere dikkat edim.ne sorim hic bi fikrim.bilgim.yok tavsiyen olurmu bana

Canım ben medicanaya gidiyorum valla benimde ilk görüşmeye gittiğimde hiç bilgim yoktu ama sonrasında her kontrole gitmeden kağıda aklıma takılanları yazar gidincede sorardım sorununuz neyse ona odaklı olsun, inşallah görüşmen güzel geçer daha sonrasında bizede anlatırsın daha detaylı yardımcı oluruz kızlarla beraber

evet canım eve yakın diye orada oldum, ama doktoru sadece ilk görüşmelerde gördüm sonra hep başka doktorlar ilgilendi.doktoru arayınca ulaşamadım. sonra geri döndüler bana. belki başka yerde denersem daha iyi olur.Memoriol un laboratuarı iyi diyorlar

Canım memorriali gerçekten çok iyi diyolar gelişmiş bi merkez ama hatta benim arkadaşımda orda buraya gel yaptır diyo ama orası çok pahalı belki raporla biraz indirim yaparlar ama ücretli olarak gerçekten maddi durumum yetmez zaten ben doktorumu buldum inşallah bu seferki tutar yoksa ona gidicem
(semra kahramana gideceksen eğer selman bey gibi alışman lazım çünkü onuda pek görebilmen mümkün değil)

Canım ben medicanaya gidiyorum valla benimde ilk görüşmeye gittiğimde hiç bilgim yoktu ama sonrasında her kontrole gitmeden kağıda aklıma takılanları yazar gidincede sorardım sorununuz neyse ona odaklı olsun, inşallah görüşmen güzel geçer daha sonrasında bizede anlatırsın daha detaylı yardımcı oluruz kızlarla beraber
İnsallah cnm medicane nasil ben iki negatiften sonra arastirma yapip oyle karar vercem fiyatlari nedir ilgi nasil biraz bilgi verirsen

İnsallah cnm medicane nasil ben iki negatiften sonra arastirma yapip oyle karar vercem fiyatlari nedir ilgi nasil biraz bilgi verirsen

medicana ben geçen sene ekim ayında yaptırdım 4500 tl işlem ücreti ödedik bide ilaçlar onlarada ayrı ödedik, şimdi ne kadar bilmiyorum belkide aynıdır fiyatları, benim dondurulmuş olduğu için fiyatlar daha uygun. ben doktorların ilgisinden memnum selman bey koordinatörü eşi aysun hanım ve mehmet bey üç doktorlar, hepsi birbirinin hastadını takip ediyo, ben aysun hanıma gidiyorum onun ses tonu beni acayip motive ediyo :KK48::KK48::KK48: senin diğer tedavilerin nerde oldu yaşını ve problemini yazar mısın yazmak istersen tabii

medicana ben geçen sene ekim ayında yaptırdım 4500 tl işlem ücreti ödedik bide ilaçlar onlarada ayrı ödedik, şimdi ne kadar bilmiyorum belkide aynıdır fiyatları, benim dondurulmuş olduğu için fiyatlar daha uygun. ben doktorların ilgisinden memnum selman bey koordinatörü eşi aysun hanım ve mehmet bey üç doktorlar, hepsi birbirinin hastadını takip ediyo, ben aysun hanıma gidiyorum onun ses tonu beni acayip motive ediyo :KK48::KK48::KK48: senin diğer tedavilerin nerde oldu yaşını ve problemini yazar mısın yazmak istersen tabii
Semiha sakirde raporlu oldu 34yasindayim sperm sayisi 2milyon esimin benim diger tedavuden elimde cok sayida ilac var zaten ilac cok alcagimi sanmiyorum.yumurtalar cabuk cvp veriyo tedaviye hsyirlisi bakalim

Kizlar hepinize günaydınlar...
Bugun benim doğum gunum.1 dilek hakkim olsa ve desem ki benim ve burdaki butun arkadaslarim gözlerimizi acip kapatsak evlatlarimiz kucagimizda olsa meger yarım saat icimiz gecmis ve bu yasadiklarimiz ruyaymis.....bebegimizin sesiyle uyaniyoruz ne guzel olurdu...:KK33::KK73:
Olmaz mı ağzın bal yesin tatlım...bende arada böyle düşünüyorum..herşey bir rüyaymış çocuklarım sabah üstüme atlayıp uyandırıyolarmış beni falan ama neyse...bugün evliliğimde 4 yılı geride bıraktım...beni üzen şey eşime bir evlat verememek...ben bu vebali taşıyamıyorum...suçluluk hissediyorum bazen...neyse yaaaa.

Sorunumuz sperm sayisi az hareketlilik dusuk isin kotusu elimde dosyamda yok semiha sakirde tum dosya istesem verirlermi dosyamiki;-)

medicana fiyat 4800 TL raporlu fiyatı 2678 ödedik. ben doktorumla görüşemediğim için çok memnun kalmadım açıkcası, belki de benim yumurta az ve zor döllendi diye onlarda umutlu bakmamış olabilir.

Olmaz mı ağzın bal yesin tatlım...bende arada böyle düşünüyorum..herşey bir rüyaymış çocuklarım sabah üstüme atlayıp uyandırıyolarmış beni falan ama neyse...bugün evliliğimde 4 yılı geride bıraktım...beni üzen şey eşime bir evlat verememek...ben bu vebali taşıyamıyorum...suçluluk hissediyorum bazen...neyse yaaaa.
Mutlu nice yillara cnm bizim.elimuzde olan.bisey degil.bu rabbim ol.diycekki olsun boyle dusunup uzme kendini

Semiha sakirde raporlu oldu 34yasindayim sperm sayisi 2milyon esimin benim diger tedavuden elimde cok sayida ilac var zaten ilac cok alcagimi sanmiyorum.yumurtalar cabuk cvp veriyo tedaviye hsyirlisi bakalim

2.raporunu da alsana oradan hemen veriyorlarmış.Ne güzel elinde ilaç da kalmış.Ben ekstra ilaç dahi aldı kaç kutu.

2.raporunu da alsana oradan hemen veriyorlarmış.Ne güzel elinde ilaç da kalmış.Ben ekstra ilaç dahi aldı kaç kutu.
İkinci hakkimida kullandim.cnm ilk gecen.yil kasim ayinda ikincisinide ramazanda kullandim ikisude negatif oldu ucuncu hak olursa disari icin rapor alirim artik orda denemem orda debeyipte pozitif alan varmi merak ediyorum gorustugum.herkes negatif aldi

canım kontrolün bugün mü senin güzel haberlerini bekliyoruz
Evt canm bugundu iyiyiz :nazar::KK46::nazar:çok şükür şimdilik bi sıkıntımız yokmuş allhın izniyle 9 ekimde gidecz allhım inş saglıkla sıhatle gelişp kucagımzda sevmyi nasip etsin duanı eksik etme güsel anne :KK68:He bide doktor tahlil istemişti ya benden şeker yüklemsi yaptılar idrar felan sonuçlar iyise aramyız demişti iyi sanırım onuda atlatık erkenden hayırlısıyla allhım isteyen dileyen herkese nasip etsin inş :D

Merhaba arkadaşlar,
6 ocakta2.tüp bebek denemesıyle 8 hucrelı embrıyo transferım olmuştu. Bebegıme hamıle kaldım ve 36+5 te acelecı kızım dunyaya geldı. allahım sizlere de nasıp etsın.
Amelıyat esnasında hep dua ettım olmayana da nasıp et Allahım dıye. Darısı en kısa zamanda isteyen herkese inş.:KK36:
Canım tebrik ederim. Allahım analı babalı büyütsün. Duaların için çok teşekkür ederim

Selam canım tekrar su hastanesinde mi tedaviye başladıno_Obu arada arı sütü bal polen karışımı alabilirsin yumiler için inşallah son tedavin olsun
evet canım su hastanesinde başlıycaz Nuray hanım dıer aya gelin dedi 2 tane dondurulmuşlarım var onu transver edicekler :( insallah son olur... sen naptın canım ?

Canm merhaba bende medicana çamlıcada başlıcam inş görüşmeyede gittim ilaçlar dahil 5500 dediler doktorumuda çok beğendim saolsun ömer faruk vanlıoğlu kendisi zaten sanırım tüp bebek merkezinide o kurmuş çamlıcadaki çok güLer yüzlü açıklayıcı ilgili birisi bakalım tedaviye başlayınca inş böle devam eder hakkımızda hayırlısı olsun inş

İkinci hakkimida kullandim.cnm ilk gecen.yil kasim ayinda ikincisinide ramazanda kullandim ikisude negatif oldu ucuncu hak olursa disari icin rapor alirim artik orda denemem orda debeyipte pozitif alan varmi merak ediyorum gorustugum.herkes negatif aldi

Var canım bu topikte bir arkadaş vardı, bayağıdır yazmıyor pozitif almıştı.ama ben orada yaptırmak istemedim.çünkü devletin verdiği ilaç kadarını kullanırlardı.ben de öylece kalırdım. yumurta sorunum varken.

Back