Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben bugun 4. Gunum transfer icin hastanedeyim dua edin olurmuyani embriyonun 5. güne gelmesi demek :)
Arkadaslar nolur dua edin benim ic8n transfer icin hastanedeyiz bekliyoruz...
Insalllaaah tuturlarda birakmazlar beniCanım Allah yardımcın olsun..
Ne güzel bebeğinle ilk buluşma anı...
rabbimin izniyle kesin dua edicem hep aklımda bu başlıktaki tüm arkadaşlarım için dua edicem canımhadi bakalım canım az kalmış,hayırlısıyla olsun da doğumun bebişin resmini gönderirsin bize,doğum anında bize dua et canım bol bol aynı duyguları bizimde yaşamamız için.
Canım inşallah sımsıkı tutunurlar ve 9 ay seni hiç bırakmazlarBen bugun 4. Gunum transfer icin hastanedeyim dua edin olurmu
Ben bugun 4. Gunum transfer icin hastanedeyim dua edin olurmu
İns cnm saglik sımsıkı tutunur seni hic birakmazlar cnmBen bugun 4. Gunum transfer icin hastanedeyim dua edin olurmu
medicanada bazı konulardan dolayı ben de memnun kalmadım.doktorla iletişimim sıfırdı...ben de belki ikinciyi memorial da yaparım.orası bayağı iyi gibi görünüyor.dondurmuş yumurtalarını başka yerde kullanma şansın yokmu canım.
Slm canım valla ben hastaneden de doktordan da memnunum aslında ama bu 3. denemem ve son hakkım orda aynı yerde fazla zorlamamak lazım şansı, eğer bu tutmazsa bende aret kamara gidicem durumumu biraz düzeltip, dondurulmuşları başka biyerde kullanmanın pek bi anlamı yok ki sonuçta hepsi aynı embriyo ve hiç bi işlem görmeyecekler çözündükten sonra ayrıca orası uygun fiyat olarak, eğer tutmazsa sıfırdan başlıycam başka bi hastanede.
peki canım ben şimdi ikinci raporuu alıp 2.tüp bebeği orada yapsam indirim yapıyorlarmı bilgin varmı?
rabbimin izniyle kesin dua edicem hep aklımda bu başlıktaki tüm arkadaşlarım için dua edicem canım
Ekim ayında kimler tedaviye başlıyor yazın bakiim merak ediyorum..
Kaç kişilik heyecan yaşayacam ona göre yer ayırcam heyecan yaşama limitim var bana da günah kalpten gitmeyim dimi ama![]()
medicanada bazı konulardan dolayı ben de memnun kalmadım.doktorla iletişimim sıfırdı...ben de belki ikinciyi memorial da yaparım.orası bayağı iyi gibi görünüyor.dondurmuş yumurtalarını başka yerde kullanma şansın yokmu canım.
Sagol canim insallahhhh allahtan umit kesilmez:))rabbim bizede nasip eder belki süprizliii bebis:))Evet bence de i olmus belki moral olarak daha ii olur ve kendiliginden gelir bebegin.....
Bildiğim kadarıyla yapıyolar ama her hastanenin raporlu fiyatları farklı o yüzden yaptırmayı düşündüğün hastanelere sor, memorialde de arkadaşım var akşam onada sorarım
Rabbimm nice nice mutlu huzurlu seneler nasil etsin canım...siz iyi olunda hepsi olur insallahhh..bu gün evlilik yıl dönümümüz 2004 de evlenmiştik buruğum biraz hala iki kişiyiz ama mutluyum yaşadığımız tüm zorluklara rağmen hala huzrlu bir evliliğimiz var
Sen nerde tedavi goruyosun cnm ben yarin memiriale on gorusme icin.gidecem.nelere dikkat edim.ne sorim hic bi fikrim.bilgim.yok tavsiyen olurmu banayedirenk canım sen ilk tedavini medicana da mı oldun
yedirenk canım sen ilk tedavini medicana da mı oldun
ya ismi hala belli değil malesef Zeynep koyacaktık çaldılar ismimizi ben Betül düşünüyorum eşim kararsız ne olacak bilmemcedrus canım maşallah kızımızı büyütmüş ve sona yaklaşmışsın, inşallah hayırlı sağlıklı bi doğum geçirir bebişini sağlıkla kucağına alırsın (bu arada ismi belli mi).