• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
kızlar
tup bebek raporu almak için ne yapmam gerekiyor.devlet hastahaneleri rapor verebiliyormu yoksa araştırma hastahanesi mi sadece verebiliyor?ne kadar fayda sağlıyor bu rapor ?bilen arkadaşlarım bana bilgi verebilir mi ?

kızlar
tup bebek raporu almak için ne yapmam gerekiyor.devlet hastahaneleri rapor verebiliyormu yoksa araştırma hastahanesi mi sadece verebiliyor?ne kadar fayda sağlıyor bu rapor ?bilen arkadaşlarım bana bilgi verebilir mi ?
şehirden şehire değişiyor ben bursadayım bizim burda üniversite hastanesi veriyor ve işlemlerimiz çok yavaş ilerliyor malesef

mesela istanbulda daha çabuk çıkıyormuş rapor

:DMaşallah meleğine mubarek cumaya geliyor canım bizlerde duanı esk etme olarmı güsel anne :KK71:Yarında benim randevum var kız inş meleğim saglıkla gelişp büyüsun allhım iznylede kucagımzda sevdrmeyi nasip etsin rabbim hayırlısyla inş :KK17:Bişey soracam cnm ya bnm kese görmede adete göre haftası 5+6 dıydı ultrason kagıdında 4+5 yazıyor kalp pıt pıtı için gittiğimde 6+6 dı ultrason kagıdında 6+0 yazıyordu bınlar normlmi acaba
İlk zamanlar bir hafta on gün geriden gelebiliyo bebekler..iyi beslenmeyle farkı kapatıp öne geçenler var merak etme annesi..

Merhaba arkadaşlar,
6 ocakta2.tüp bebek denemesıyle 8 hucrelı embrıyo transferım olmuştu. Bebegıme hamıle kaldım ve 36+5 te acelecı kızım dunyaya geldı. allahım sizlere de nasıp etsın.
Amelıyat esnasında hep dua ettım olmayana da nasıp et Allahım dıye. Darısı en kısa zamanda isteyen herkese inş.:KK36:

Çok şükür tek tüple kurtulmuşsun..
Rahime çizik atılması önemli tüp öncesinde yapıyorlar bunu embriyonun tutunma şansını artıran bir işlem bende yaptırıcam..Çok geçmiş olsun canım...

Çok teşekkürler. Tam zamanında da regl oldum ameliyattan sonra. Tedaviye 1 ay kaldı:)

Bir sürü sebebi var yani..
Neyse artık soğuk kış günlerinde birbirimize sarılır ısınırız:KK48:

Maşallahhhhh:nazar::nazar::nazar::nazar:
Çok güzel bir haber bu 8 de 7....
Daha ne olsun..

Günaydın taze gebemiz..
Yarın kese görülebilir biliyormusun:rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Değer 1500 ü geçince kese zamanıııııı..

Ben de istiyorum ama bi türlü olmuyor ondan gerginim zaten kocam kişisine bu kez kolay kolay barışmayacam..

Günaydın:-)

Oyyyyy yerim seni beennnnnn:KK19::KK68:

Günaydın yetti gari diyen yeteeeeeerrrrrrr:KK28:

Konu dışı birşey sormak istiyorum.
Bir arkadaşım 39 yaşında ve yumurta rezervi giderek azalıyor. Ancak evli değil veya hayatında biri yok henuz. Dolayısıyla olan yumurtalarını dondurmak istiyor bitmeden. 2-3 yıl içinde evlenirsem diye. Türkiye de bu iş yasal mı? Yaptıran duydunuz mu?

Merhaba arkadaşlar,
6 ocakta2.tüp bebek denemesıyle 8 hucrelı embrıyo transferım olmuştu. Bebegıme hamıle kaldım ve 36+5 te acelecı kızım dunyaya geldı. allahım sizlere de nasıp etsın.
Amelıyat esnasında hep dua ettım olmayana da nasıp et Allahım dıye. Darısı en kısa zamanda isteyen herkese inş.:KK36:
canım sana geçmiş olsun , allah ım sağlıkla hayırlı bir şekilde büyütmen nasip olsun inşallah allah analı babalı yaşatır inşallah hayırlı ömürler nasip eder inşallah ......darısı bize

gelir cnm gelir o mevsim dinlemez ya ben ramazanda grip oldum düşün adetliyim bşde üstüne grip acillik oldum valla anlıcan ona mevsimi değilmiş demek sökmez
bol su ve c vitamini al cnm ..
ballı süt nane limon mandalina ne kadar dayanacağım bu beslenme şekline bilmiyorum
Deme yaaa:KK57: Çoook geçmiş olsun cnm : (((

C
Cok gecmis olsun ablacim dikkat et kendine
sağolun kızlarrrr
Ne geldi canm kusra bakma yeni gördüm yazdığını
canım kazenin ilgilendiği bir topik vardı 3. rapor hakkı ve iyileştirmeyle ilğili o konuyla ilgili sormuştum
kızlar
canım ünvert has alabilirisn araştıma has veriryor ama devletten alacaksan biraz zorlarlar özel bir has alırsan çok daha kolay olur eğer tüp bebeği devlet has yaptırısan 500 tl gibi bir şey ödyorsun ama özelde fiyat 2000 ila 4000 tl kadar alıyorlar
Merhaba arkadaşlar,
canım gözün aydın sağlıkla büyüt

Konu dışı birşey sormak istiyorum.
Bir arkadaşım 39 yaşında ve yumurta rezervi giderek azalıyor. Ancak evli değil veya hayatında biri yok henuz. Dolayısıyla olan yumurtalarını dondurmak istiyor bitmeden. 2-3 yıl içinde evlenirsem diye. Türkiye de bu iş yasal mı? Yaptıran duydunuz mu?
canım bir manken vardı (adını hatırlayamadım şimdi)bir rahatsızlığı olduğu için evlenmeden türkiyede yumurtalarını dondurmuştu

Kizlar iyi dilekleriniz icn hepinuze tesekkur ederim biraz gec oldu cvp yazmam ama cok kotuyum mide bulantisi mide yanmasi iki haftadir cok sarsildim:( daha 6.haftadayim ama ikiz oldugu icin sanirim yogun yasiyorum bu sikayetleri.bana onerebiliceginiz biseyler varmi gunlerdir cubuk krakerle besleniyorum:(

cok tesekkkur ederimm cevabin için
ya ne güzel transfer asamani bekliyorsun bende o kadar sorunlar cikti kii o asamaya nezaaman gelicek Allahim bilir
inşallah seninde blastoskitin olurda o transfer edilir inşallah sonucun da iyi olur
Blastoskitin ne demek ki:KK53:

Canlarimmm uzunca bi zamandir takip edemiyorum sayfalarr ucmusss gitmiş topigin eski günleri gibii nasıl sevindim anlatamam:)))bi ara cok sessizdi sevmemistim o halini...eskisi gibi sık sık giremeyebilirim pazartesi günü kolejde ingilizce ogretmeni olarak çalışmaya başladım..pek aklimda olan bisey degildi sürpriz oldu bizede..hayirlisi dedik basladim:))tedavi biraz otelenmis oldu tabii..bunda ds vardir bi hayir..belki yazamayabilirim ama gozum uzerinizde..pozitif alan şanslı anneciklerr tebrik ederim hepinizi..sonuc bekleyenler tedavisi başlayanlar rabbbim yar ve yardimciniz olsun emeklerini kuzularinizla taclandirsin insallahhhh..hepinizi cokk cokkk öpüyorum

Back