Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benimde icime su serpildi 2 embriyoysa biri duruyordur inşallah rabbim kucağına sağlıkla almak nasip eder inşallah içini ferah tutDoktorumla görüştüm şimdi biri gelişiyor olabilir o yüzden düşmüştür dedi 2 embriyo transfer edilmişti
Ne geldi canm kusra bakma yeni gördüm yazdığını
- yeteeeeer
- melindam3535
- yedirenk79
- blgk
- umutt88
- ozsen8279
- zeppp16 kızlarrrrr bakın en geldi aklıma
şehirden şehire değişiyor ben bursadayım bizim burda üniversite hastanesi veriyor ve işlemlerimiz çok yavaş ilerliyor malesefkızlar
tup bebek raporu almak için ne yapmam gerekiyor.devlet hastahaneleri rapor verebiliyormu yoksa araştırma hastahanesi mi sadece verebiliyor?ne kadar fayda sağlıyor bu rapor ?bilen arkadaşlarım bana bilgi verebilir mi ?
merhaba nasılsın?Slm kizlarrrr
Nasilsinizz![]()
İlk zamanlar bir hafta on gün geriden gelebiliyo bebekler..iyi beslenmeyle farkı kapatıp öne geçenler var merak etme annesi..Maşallah meleğine mubarek cumaya geliyor canım bizlerde duanı esk etme olarmı güsel anne
Yarında benim randevum var kız inş meleğim saglıkla gelişp büyüsun allhım iznylede kucagımzda sevdrmeyi nasip etsin rabbim hayırlısyla inş
Bişey soracam cnm ya bnm kese görmede adete göre haftası 5+6 dıydı ultrason kagıdında 4+5 yazıyor kalp pıt pıtı için gittiğimde 6+6 dı ultrason kagıdında 6+0 yazıyordu bınlar normlmi acaba
İnş öyle olur canım çok bekledik mucizemizi allhın izniyle yarında güzel haberler almak nasip olur inş rabbim herkese nasip etsinİlk zamanlar bir hafta on gün geriden gelebiliyo bebekler..iyi beslenmeyle farkı kapatıp öne geçenler var merak etme annesi..
Çok şükür tek tüple kurtulmuşsun..
Rahime çizik atılması önemli tüp öncesinde yapıyorlar bunu embriyonun tutunma şansını artıran bir işlem bende yaptırıcam..Çok geçmiş olsun canım...
Çok teşekkürler. Tam zamanında da regl oldum ameliyattan sonra. Tedaviye 1 ay kaldı:)
Bir sürü sebebi var yani..
Neyse artık soğuk kış günlerinde birbirimize sarılır ısınırız
Maşallahhhhh
Çok güzel bir haber bu 8 de 7....
Daha ne olsun..
Günaydın taze gebemiz..
Yarın kese görülebilir biliyormusun
Değer 1500 ü geçince kese zamanıııııı..
Ben de istiyorum ama bi türlü olmuyor ondan gerginim zaten kocam kişisine bu kez kolay kolay barışmayacam..
Günaydın
Oyyyyy yerim seni beennnnnn
Günaydın yetti gari diyen yeteeeeeerrrrrrr![]()
canım sana geçmiş olsun , allah ım sağlıkla hayırlı bir şekilde büyütmen nasip olsun inşallah allah analı babalı yaşatır inşallah hayırlı ömürler nasip eder inşallah ......darısı bizeMerhaba arkadaşlar,
6 ocakta2.tüp bebek denemesıyle 8 hucrelı embrıyo transferım olmuştu. Bebegıme hamıle kaldım ve 36+5 te acelecı kızım dunyaya geldı. allahım sizlere de nasıp etsın.
Amelıyat esnasında hep dua ettım olmayana da nasıp et Allahım dıye. Darısı en kısa zamanda isteyen herkese inş.![]()
ballı süt nane limon mandalina ne kadar dayanacağım bu beslenme şekline bilmiyorumgelir cnm gelir o mevsim dinlemez ya ben ramazanda grip oldum düşün adetliyim bşde üstüne grip acillik oldum valla anlıcan ona mevsimi değilmiş demek sökmez
bol su ve c vitamini al cnm ..
Deme yaaaÇoook geçmiş olsun cnm : (((
sağolun kızlarrrrC
Cok gecmis olsun ablacim dikkat et kendine
canım kazenin ilgilendiği bir topik vardı 3. rapor hakkı ve iyileştirmeyle ilğili o konuyla ilgili sormuştumNe geldi canm kusra bakma yeni gördüm yazdığını
canım ünvert has alabilirisn araştıma has veriryor ama devletten alacaksan biraz zorlarlar özel bir has alırsan çok daha kolay olur eğer tüp bebeği devlet has yaptırısan 500 tl gibi bir şey ödyorsun ama özelde fiyat 2000 ila 4000 tl kadar alıyorlarkızlar
tup bebek raporu almak için ne yapmam gerekiyor.devlet hastahaneleri rapor verebiliyormu yoksa araştırma hastahanesi mi sadece verebiliyor?ne kadar fayda sağlıyor bu rapor ?bilen arkadaşlarım bana bilgi verebilir mi ?
canım gözün aydın sağlıkla büyütMerhaba arkadaşlar,
6 ocakta2.tüp bebek denemesıyle 8 hucrelı embrıyo transferım olmuştu. Bebegıme hamıle kaldım ve 36+5 te acelecı kızım dunyaya geldı. allahım sizlere de nasıp etsın.
Amelıyat esnasında hep dua ettım olmayana da nasıp et Allahım dıye. Darısı en kısa zamanda isteyen herkese inş.![]()
teşekürederimBiliyorum cnm kendin için söylemediğini sadece ben içimden geleni yazmak istedim
canım bir manken vardı (adını hatırlayamadım şimdi)bir rahatsızlığı olduğu için evlenmeden türkiyede yumurtalarını dondurmuştuKonu dışı birşey sormak istiyorum.
Bir arkadaşım 39 yaşında ve yumurta rezervi giderek azalıyor. Ancak evli değil veya hayatında biri yok henuz. Dolayısıyla olan yumurtalarını dondurmak istiyor bitmeden. 2-3 yıl içinde evlenirsem diye. Türkiye de bu iş yasal mı? Yaptıran duydunuz mu?
Blastoskitin ne demek kicok tesekkkur ederimm cevabin için
ya ne güzel transfer asamani bekliyorsun bende o kadar sorunlar cikti kii o asamaya nezaaman gelicek Allahim bilir
inşallah seninde blastoskitin olurda o transfer edilir inşallah sonucun da iyi olur
İyiyim cnm çok şükür sen nasılsın.pek gozukmuyorsun bu aralarrmerhaba nasılsın?