• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Canlarimmm uzunca bi zamandir takip edemiyorum sayfalarr ucmusss gitmiş topigin eski günleri gibii nasıl sevindim anlatamam:)))bi ara cok sessizdi sevmemistim o halini...eskisi gibi sık sık giremeyebilirim pazartesi günü kolejde ingilizce ogretmeni olarak çalışmaya başladım..pek aklimda olan bisey degildi sürpriz oldu bizede..hayirlisi dedik basladim:))tedavi biraz otelenmis oldu tabii..bunda ds vardir bi hayir..belki yazamayabilirim ama gozum uzerinizde..pozitif alan şanslı anneciklerr tebrik ederim hepinizi..sonuc bekleyenler tedavisi başlayanlar rabbbim yar ve yardimciniz olsun emeklerini kuzularinizla taclandirsin insallahhhh..hepinizi cokk cokkk öpüyorum
Evet bence de i olmus belki moral olarak daha ii olur ve kendiliginden gelir bebegin.....

Merhaba arkadaşlar,
6 ocakta2.tüp bebek denemesıyle 8 hucrelı embrıyo transferım olmuştu. Bebegıme hamıle kaldım ve 36+5 te acelecı kızım dunyaya geldı. allahım sizlere de nasıp etsın.
Amelıyat esnasında hep dua ettım olmayana da nasıp et Allahım dıye. Darısı en kısa zamanda isteyen herkese inş.:KK36:

canımm gözünaydınn Rabbim analı babalı büyütsün..
kk değiştiği için mayıs topiğinide takip edemedimm.
şimdi senin yazını görünce şaşırdımmmm..
demek kızın acele etti gelmek içinnnn.:)
Güle güle sağlıkla büyüt bebeğini inş

Merhaba arkadaşlar,
6 ocakta2.tüp bebek denemesıyle 8 hucrelı embrıyo transferım olmuştu. Bebegıme hamıle kaldım ve 36+5 te acelecı kızım dunyaya geldı. allahım sizlere de nasıp etsın.
Amelıyat esnasında hep dua ettım olmayana da nasıp et Allahım dıye. Darısı en kısa zamanda isteyen herkese inş.:KK36:

Çok sevindim senin adına, Allah'ım evladını sana bağışlasın, sağlıkla büyütmeni nasip etsinn :KK68:

canım demekki zamanı gelmemiş henüz.başka bişey diyemiyorum.yavrularımızın tutunması umut verici ama böyle kayıplar tabiki negatif tedavilerden daha yorucu oluyor.
inşallah rabbim en kısa zamanda tekrar bizlerede nasip eder gebe kalmayı ve kucağımız almayı.
cnm bişey sorucam seni üzmek te istemem ama korkuyorum biraz.
kürtaja gerek yok dedi doktorum en bugün son 1 kez daha verip akşama bırakıcam ilaçları.ne zaman gerçekleşir bu düşük olayı.ağrılı ve zor oluyormu?kanamam başlayınca hemen gideyim mi hastaneye???
olayın şokunu atlatamadan birde bu korkular sardı beni.
neler yaşıcam korkuyorum biraz yaaa

Kuzumm ben keseyi gördüm ama kalp atışını duyamadım 7 , 8 haftalık olmuştu doktor kürtaj dedi istediğin zaman alabiliriz dedi bende hazır hissetmedim bi kaç gün bekledim iyikide beklemişim temizlik yaparken karnıma ağrı girdi adet ağrısı gibi anladım düşük yaptığımı hemen wc ye gittim hiç bakmadan sifonu çektim psikolojim dahada bozulmasın diye
Sende korkma cnm ağrın olmaz düştüğünü bile hisetmezsin daha küçücük o bence hastanelik bi durum olmaz ilaçları bırakınca düşer ben düşük yaptıktan sonra doktora kontrole gittiğimde pıhtı kalmış dedi onun için de bi ilaç verdi sende düşükten sonra doktora görün cnm
Birde benim ilk tedavim kimyasal gebelik oldu onda düştüğünü hiç anlamamıştım sende anlamayacaksın bak gör cnm
Şua seni çoook iyi anlıyorum aynı korkuyu bende yaşamıştım bu yaşadığımız sıkıntılar son olur inşallahh
Allahım yardım et bizeeee

bu gün evlilik yıl dönümümüz 2004 de evlenmiştik buruğum biraz hala iki kişiyiz ama mutluyum yaşadığımız tüm zorluklara rağmen hala huzrlu bir evliliğimiz var

bu gün evlilik yıl dönümümüz 2004 de evlenmiştik buruğum biraz hala iki kişiyiz ama mutluyum yaşadığımız tüm zorluklara rağmen hala huzrlu bir evliliğimiz var
En kısa zamanda üreyerek çoğalsın mutluluğunuz...
Önce sağlık versin Rabbim eşine ve sana...

b-399451-dil_%C3%A7%C4%B1karan_smiley.gif

Back