2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
kızlar sürekli buraya bişeyler yazıyorum ama hiçbiriniz cevap vermiyosunuz bu 5-6 oldu valla küsücem hepinize artık girmiycem buraya sonra beni bulamıycaksınız
bana kızma küsme ben bu konu hakkında bilgim yokkki o yüzden yazmadım...

Insaallah enKisa zamanda kalisin oyleyse:)
Önemli olan dollenmeleri simdide korkuyorum ama hemşire illa ki dollenir dedi senin kac toplanmisti ama sen hamilesin zateenn

yok kız ben hamile değilim.Allahmı söyletti ne :))) bu kaçıncı arkadaşın söylemesi oldu bişey olcak kesin Allahın izniyle.. benim 2 toplandı.ikisi de döllendi biri gelişti.bir tarnsfer yapıldı tutadı cnm.Şimdi doğal yollara devam ediyoruz[/QUOTE]

çok teşekkür ederim.işe bir adet olabilsem tedavi başlıycak ama yok 2 aydır adet olmuyorum birde bu çıktı şimdi allahım ya gerçekten çıdlrımak üzereyim

kızlar sürekli buraya bişeyler yazıyorum ama hiçbiriniz cevap vermiyosunuz bu 5-6 oldu valla küsücem hepinize artık girmiycem buraya sonra beni bulamıycaksınız
opu olmasanda iğne tedavisi görmesende yine transfer olabilmek için öncesinde ilaç tedavisine giriyorsun rahim yeterli kalınlığa gelene kadar ilaç kullanıyorsun uygun şartlar oluşunca transfer oluyorsun.ve sonrası yine aynı süreç test gününe kadar ilaç kullanmaya devam...taze tüp olmuyor ama bu da bir tedavi şekli..bence sayılıyor..özellikle bunu sormadım kimseye denemeden sayıyormusun donmuş transferini diye...senin niye aklına böyle birşey takıldı onu anlamadım..

bana kızma küsme ben bu konu hakkında bilgim yokkki o yüzden yazmadım...

tamam sana küsmedim eee sen nasılsın nasıl gidiyo yeni y,tedavi falan varmı, benim bütün sonuçlarım çıktı regl olunca sonuçları götürüp başlıycam kısmet olursa

tamam sana küsmedim eee sen nasılsın nasıl gidiyo yeni y,tedavi falan varmı, benim bütün sonuçlarım çıktı regl olunca sonuçları götürüp başlıycam kısmet olursa
tmm o zaman ..yok bende tedavi falan eşim bu ay sonu sperm testti vericek durumumuza göre belli olucak ne olup ne biteceği...inşlh herşeyin yolunda gider tedavine başlarsın sağlıkla...

bi arkadaşım transferlerini anlatırken dondurulmuşları transferden saymıyolar dedi bende ikilemde kaldım bide bişey daha sorcam benim ilk dondurulmuşum tutmadıya acaba

çünkü bi arkadaşım ikisinide denemiş ama dondurulmuşları saymıyodu neden saymadığını sorunca oda öyle söyledi benimde kafama takıldı aman nebiliyim şimdi yeni tedaviye başlıycam yaa herşeyi takarım, bide bişey daha sorcam benim ilk dondurulmuşum tutmadı ya bu yaptırıcağım tutarmı ki ilki tutmadıyca diğerleride tutmaz diyolar

tmm o zaman ..yok bende tedavi falan eşim bu ay sonu sperm testti vericek durumumuza göre belli olucak ne olup ne biteceği...inşlh herşeyin yolunda gider tedavine başlarsın sağlıkla...

inşallah bol bol sağlıklı spermleriniz olurda sende bizimle beraber başlarsın tedaviye ve hepimiz bol pozitifli sonuçlar alırız

Canım bu konu hakkında bilgim yok çünkü hiçbir zaman donmusum olmadıo yüzden cevap yazmadım küsme bana

Canım bu konu hakkında bilgim yok çünkü hiçbir zaman donmusum olmadıo yüzden cevap yazmadım küsme bana

sağol canım bana cevap yazmayınca dellendim iyiki dellenmişim bişey bilmesenizde yazın bilmiyoruz diye demi tamam hadi barıştım herkesle, canım inşallah seninde bi sürüüüü donmuşun olur bidakine

Ama sen o bunu dedi bu bunu dedi ye bu kadar takılırsan inan tedavinde çok zorlanırsın..
Herkesin tedaviye verdiği tepki farklıdır..
Ben de olan sende olmayabilir..
Ona yapıldı bana niye yapılmadı diye birşey olamaz çünkü bu paket programı değil herkese aynından yapılmıyor.
Benzer tedaviler olabilir ancak..
Bir de geçen ay kalitesiz yumurtlarsın bu ay şahane yumurtaların olur tıpkı spermler gibi..
Yani durumu anlık değerlendirmek lazım..
Geçmişe takılıp kalırsan daha tedaviye başlamadan bu soruların içinde boğulursun alacağın cevaplarında senin için bir faydası yok..İlgilenmemen gereken şeyler bunlar..
Önceki donmuş olmazsa bu donmuşta olmaz denebilmesi için doktorunun karşına geçip sana bilgi vermesi ve önceki embriyolardan hayır yoktu ama dondurduk transfer edince tutmadı bunlar da o seriden yine tutmayabilir demesi lazım..Bunu diyen doktor da olmaz o zaman sorarlar adama madem kalitesizlerdi neden dondurup dünya kadar paramı aldın diye..Yani yok öyle birşey..Daha önceki tutmadı diye bu da tutmayacamış...Ben de sana bunun aksi bir sürü örnek veririm bebeğini kucağına almışlar bile var aralarında..

inşallah dediğin gibidir ve bu sefer maddi manevi yıpranmışken bebeklerimiz aratmazda gelirler ve ben çok takıntılı kuruntulu biriyim bişeyi duyar yada bulur onun üstünde günlerce düşünür kendimide etrafımdakileride en çokta eşimi yer bitiririm, keşke biraz rahatlayabilsem aslında çok rahatım ama tedavi yaklaşınca ben benlik çıkıyorum yinede söylediklerin beni çok rahatlattı teşekkür ederim editörüm

Btd08 den haber yok dimi kızlar..
Bugün testini tekrarlayacaktı diye hatırlıyorum..
Acaba değeri düşüşemi geçti de yazmadı
merhaba canım haberler pek guzel degil maalesef...bende pek iyi değilim yazmadım dün
Dun itibariyle bhcg deki artis durdu.carsamba 122, dün 123 cıktı.
Doktorum ilaclari birakabilirsin artik yapacak bisey yok dedi once.
Sonra son bi sans verelim carsamba bi daha ver.sonra ilaclari birak dedi.
Muhtemelen ilaclar tutuyo.birakinca kanama baslayacak ve dusuk olacaktir diyo.
Bu kezde tutunma ile ilgili bir problem yasiyomus ve bebek gelisemiyomus.bugun 5+5 iz hala kese bile olusamadi.
Bir hevesle transferini bekledigim yavrumun simdi dusmesi bekliyorum.
Ve 2.bebegimi kaybediyorum.
çok kötüyüm cnm yaaa...

Rabbim yardımcın olsun inşallah bebeğin mucize olur ve tutunur annesini bırakmaz

çok geçmiş olsun arkadaşım rabbim başka acılar yaşatmasın inşallah demek ki hakkında hayırlısı buymuş

sağol canım bana cevap yazmayınca dellendim iyiki dellenmişim bişey bilmesenizde yazın bilmiyoruz diye demi tamam hadi barıştım herkesle, canım inşallah seninde bi sürüüüü donmuşun olur bidakine
Amin inşallah tamam canım bidahakine bilmiyorum derim

Çok geçmiş olsun canım

merhaba arkadaslar... günler nasıl gecti anlamadım ama Allahım sabır verdi.. tüp bebek tutmazsa ölürüm diordum şimdi ise dier aya tekrardan deniycez onu düsünüyorum... ikincide neler yapmalıyım öneriniz var mı?

mrb arkadaşlar bnde inşlh eşmde sperm bulunursa tüp bebek yaptırcağm sorum olacak çalışıyorum tüp bebek aşamsında yıllık iznimin bi hftasnı kullansanmı gerek varmı bide hani günler gtceğimiz belli oluyomuki önceden belrlemem gerekiyo izin hftamı bi haftam var zaten bi hftada herşey hallolurmu

Çok geçmiş olsun canım
saol cnm.teşekkür ederim...
Rabbim yardımcın olsun inşallah bebeğin mucize olur ve tutunur annesini bırakmaz
amin cnm inşallah dicem ama pek umut yok artık.
rabbim kimseye yaşatmasın...
çok geçmiş olsun arkadaşım rabbim başka acılar yaşatmasın inşallah demek ki hakkında hayırlısı buymuş
amin cnm inşallah...evet hayırlısı demekten aşka bişey gelmiyor.
rabbim sana güzel bir 9 ay ve sonrasında evladınla kucaklaşmayı nasip etsin cnm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…