hayırlı olsunnnnninşlhhhhhhhhhhhhh
he bu arada şimdi güzel haber aldım kendi adıma ben açıköğretim imam hatip öğrencisiyim ağustos ta sınavım vardı sonuçalr açıklanmış veeeeeee bütün sınav da geçmişim tam kredinin hepsini almışım şükür....sizinle paylaşmak istedim....
Kızlar slm bende ekime aldım tüp bebek tedavi başlangıcımı kasımda yapıcaktık dayanamadık rşimle ekimde başlıcak nasip olursa size bişey sorucam siz hepiniz hsg çektirdiniz mi ilaçlı film yani kısaltmasından tam emin olamadım :)) bana doktorum gerek yok dedi mikro ekinjeksiyon yapacağından mı öle dedi acaba
canımmm hsg rahim filmi eğerki aşılama yada doğal yoldan gebelik beklemiyorsa bazı dr gerek yok diye biliyorlar (bende ilk tüp bebek tedvimde hsg çekilmeden yapmıştım ama ilerleyen tedvilerimde bunun gerekli olduğuna karar verildi ve çekildi)ama doğrusu öncelikle bütün tetkilerin yapılmasıdır ve hsg de önemlidirKızlar slm bende ekime aldım tüp bebek tedavi başlangıcımı kasımda yapıcaktık dayanamadık rşimle ekimde başlıcak nasip olursa size bişey sorucam siz hepiniz hsg çektirdiniz mi ilaçlı film yani kısaltmasından tam emin olamadım :)) bana doktorum gerek yok dedi mikro ekinjeksiyon yapacağından mı öle dedi acaba
evet öyle kişiler çokkk mesela sende bilirsin azo sayfasında hamile olanalr ve doğuranlar yok gelmiyor bile nadir gelenler dua edin diyor gidiyor ne var sanki bizlere nasihat ediyorlar ya gelin anlatın kıskanmayacağız zaten hani bazen umudun bittiği an olur onun yazısını okur umutlanırsın ama yok öle kişilerde kalmadı .en güzeli dediğin gibi irtibatı kesmek cnm..kuzum beni bu yoldan geçmemiş insanları yaptıkları düşünceleri üzmüyor aslında sonuçta ne yaşadığımızı ne hisetiğimizi çok bilmiyor anlamıyorlar beni en çok bu yolda yürüyüp evladı rahmine düştüğü anda dünü yaşadıkalrını unutan anne adayalrının tavrı üzüyor mesela her gün görüştüğümüz arkadaşalrım vardı anne olunca (hatta hamiiş olunca ) telefonumu bile açmyan hamileliğini saklayan bize bebeğinin resmini bile göstermeyen yaaaa kafanıza takmayın bakın ben takamdım oldu diyen ama nasıl yaaa daah bir kaç ay önce sen benim omzumda ağladın ben anne olamayacakmıyım diye demek istiyorum ama sünnetir yaşananı kişinin yüzüne vurmamak diye susup bu insanlarla irtibatımı kesiyorum yada mesafe koyuyorum
rahim filmi ben 2010 da çektirdim cnm ilaçlı evet.. gerke varmı bilmem ama bakılması ii bişey kadın iççin bence...Kızlar slm bende ekime aldım tüp bebek tedavi başlangıcımı kasımda yapıcaktık dayanamadık rşimle ekimde başlıcak nasip olursa size bişey sorucam siz hepiniz hsg çektirdiniz mi ilaçlı film yani kısaltmasından tam emin olamadım :)) bana doktorum gerek yok dedi mikro ekinjeksiyon yapacağından mı öle dedi acaba
ya ben şöyle düşünüyorum eğerki bir arkadaşlık beni üzüyorsa yok saymak en iyisievet öyle kişiler çokkk mesela sende bilirsin azo sayfasında hamile olanalr ve doğuranlar yok gelmiyor bile nadir gelenler dua edin diyor gidiyor ne var sanki bizlere nasihat ediyorlar ya gelin anlatın kıskanmayacağız zaten hani bazen umudun bittiği an olur onun yazısını okur umutlanırsın ama yok öle kişilerde kalmadı .en güzeli dediğin gibi irtibatı kesmek cnm..
rahim filmi ben 2010 da çektirdim cnm ilaçlı evet.. gerke varmı bilmem ama bakılması ii bişey kadın iççin bence...
Ha onu bilmiyorum canim bence fark verseniz yaparlar bir sor istersen hrks farkli şeyler söylemişti gozum korkmustu o yuzden anestezi istemistimdevlet hastanesi anestezili yapıyor mu ki bu işlemi yapmıyor diye duydum ben ama özel hastaneler yapıyormuş onun fiyatı bana pahalı geldibu rahim filminde tüpler açıkmı diye bakılıyor birde dğilmi?
evet beni üzen arkadaşlık değilmiş zaten ...arkadaş olan sen karşı taraf arkadaş değilmiş..ya ben şöyle düşünüyorum eğerki bir arkadaşlık beni üzüyorsa yok saymak en iyisi
Hadi bakalım inş bu tedavim sonuç verir de başka tedavilere gerek kalmaz inş hepimizinki sonuç verir de ekim ayında birbirimize müjdeler veririz :)canımmm hsg rahim filmi eğerki aşılama yada doğal yoldan gebelik beklemiyorsa bazı dr gerek yok diye biliyorlar (bende ilk tüp bebek tedvimde hsg çekilmeden yapmıştım ama ilerleyen tedvilerimde bunun gerekli olduğuna karar verildi ve çekildi)ama doğrusu öncelikle bütün tetkilerin yapılmasıdır ve hsg de önemlidir
Ayy inş hepimiz ekim anneai olurız rabbim yardımcımız olsun çok heycanlıyım ya nasıl bir süreç bekliyo bizi bakalım inş hepimiz müjdeler veririz birbirimizeslm canım, sevindim ekimde olmasına inşallah hepimiz ekim annesi oluruz, canım onu malesef biz kafamıza göre yaptıramıyoruz doktor istemedikten sonra yapacak bişey yok ama bana seneler önce üç aylık ilaç tedavisi sonuç vermeyince doktorum HSG çekmişti.
Evet tuplere ikac gonderip acik olup olmadığına bakiliyorHa onu bilmiyorum canim bence fark verseniz yaparlar bir sor istersen hrks farkli şeyler söylemişti gozum korkmustu o yuzden anestezi istemistim
Rica ederim canim.rahim filminden korkmana gerek yok,bi agri esici alip gidiyorsun o kadar..bu konu ile ilgili ilk kez gittigin icin 2 kez asilama yapmaniz gerekiyor..yasiniz genctir sanirim..esinde de az da olsa sperm varsa asilama once...benim esimde de az bir varikosel cikmisti ama urolog ameliyat onermedi..ben 37yasinda oldugum icin beklemeye gerek yok demisti..sizi tabiki yonlendirirler..ama senin jinekoloji bolumune muayeneye 3-4gunluk cinsel perhizle gidip smear testi yaptirman gerekiyor.rahim filmi icin reglin 1.gunu randevu almalisin.ve reglin 2-3.gunu kan testi ve ultrason muayenesine gitmen gerekiyor..neyse,gidince sana soylerler..ama tabi sen gene de sekreterlere sor,sonra ne yapacagim diye.herkese tek tek anlatmiyorlar,isin uzamasin:)allah sizden razı olsun bilgi verdiğiniz için.bu hafta ilk kez gidicez süreç ilerliycez karar verilcek muhtemelen ya eşim varikolseden ameliyat olucak yada direk tüp bebek tedavisine başlıycaz.eşimde sorun ama banada tahliller yapılcak die biliyorum öle dğeilmi?tek korkum anestezi olmadan yapılan rahim filmi çok ama çok korkuyorum çok acı veren bir şey olduğunu duydumönce muayene olucazzz onlar galiba yönlendircekler bizi ilgili yerlere .allahım inşallah herşey olumlu ilerler
İŞTE bak böyle yapıyorlar sonra biz her şeyi didik didik eden ruh hastası kadınlar oluyoruz(en azından ben öyle oldum ) bilgi konusunda dr yarışır hale geliyoruz
Canım çok sevindim emeğinin karşılığını almış olmak ne güzel...inşlhhhhhhhhhhhhh
he bu arada şimdi güzel haber aldım kendi adıma ben açıköğretim imam hatip öğrencisiyim ağustos ta sınavım vardı sonuçalr açıklanmış veeeeeee bütün sınav da geçmişim tam kredinin hepsini almışım şükür....sizinle paylaşmak istedim....
yok vallahi editim çalıştım ben bi nevi inek öğrencilerdenim ayıptır demesiAma alınmaca gücenmece yok mecbur bizlerde herşeyi öğrenmek zorunda kalıyoruz işlerine karışmak değil amaç bizi tam manasıyla dinleyip ona göre tedavi uygulasınlar..ona göre ben hamileyim ve eve gidebilirim amabende öyle olsun isterdim de öyle değil işte
Canım çok sevindim emeğinin karşılığını almış olmak ne güzel...
Emek verdin mi bak onu sormadım yoksa salladınmı cevapları
Neden inek gibi demişler acaba çalışkanlara bak bunu ayrıca tartışalımyok vallahi editim çalıştım ben bi nevi inek öğrencilerdenim ayıptır demesi
Önemli olan dollenmeleri simdide korkuyorum ama hemşire illa ki dollenir dedi senin kac toplanmisti ama sen hamilesin zateenn[/QUOTE]Bana gore gayet iyi ikisi dollense transfer yapilsa gerisini dondurursun keske benim de o kadar ciksaydi
evettttttttt tartışalımNeden inek gibi demişler acaba çalışkanlara bak bunu ayrıca tartışalım
Merhaba,ben HSG asilama oncesi cektirmistim.gerekli diye dusunuyorum.dogal yoldan dollenme olmasa bile,tuplerde tikaniklik varsa ordan su sizarak embriyonun tutunmasini engelliyormus,bazi arkadaslarda oldu..oldukca masrafli ve zahmetli bir tedavi oncesi mutlaka yapilmali siye dusunuyorum..Kızlar slm bende ekime aldım tüp bebek tedavi başlangıcımı kasımda yapıcaktık dayanamadık rşimle ekimde başlıcak nasip olursa size bişey sorucam siz hepiniz hsg çektirdiniz mi ilaçlı film yani kısaltmasından tam emin olamadım :)) bana doktorum gerek yok dedi mikro ekinjeksiyon yapacağından mı öle dedi acaba
kızlar bişey sorcam yaa sürekli kafama takılıyo ben 1 tane taze 1 tane dondurulmuş denedim, şimdi 1 dondurulmuş daha deniycem yani 3. denemem olacak ama dondurulmuşlar sayılıyomu deneme olarak bi arkadaş sayılmıyo dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?