bak bu çok iyiymiş canım çok sevindim 9 da bitse yeter çok sağolCanim,reglin 2.gunu gidiyorsun usg muayene ile ilac tedavine baslaniyor.sonra reglin yaklasik 7.gunu kontrole cagiriyorlar,yumilerin gelisimini gormek icin.sonra ben 4gun,hergun gittim ve opu taihi verildi..yumi gelisimine gore deisiyor tabi.benim opu reglin 12.gunu oldu.bazilari daha cok bekliyor.bu muayenelere sabah erken gidersen,sabah 8gibi.isin 9da bitiyor.yani bu surecte izin kullanmana degmez.bence transfer sonrasi izin kullan..
hayırlı olsun kardeşin için hep mutlu olsunlar..Evet ya gene beklediğim aya geldim sayılır. bende tatil yaptım geldim kardeşimi nişanladık günlerimiz öyle geçti. İnşallah sende güzel değerler alır ve tedaviye hemen başlarsın.
geçmiş olsun inşlh çıkmaz ...Kızlar tatildeyim ve çok hastayım... Ateşim çıkmasın diye dua ediyorum. Cuma günü dönücem... Dualarınıza ihtiyacım var oğlum ve kendim için(
Kızlar tatildeyim ve çok hastayım... Ateşim çıkmasın diye dua ediyorum. Cuma günü dönücem... Dualarınıza ihtiyacım var oğlum ve kendim için(
Canim gecmis olsun yaaKızlar tatildeyim ve çok hastayım... Ateşim çıkmasın diye dua ediyorum. Cuma günü dönücem... Dualarınıza ihtiyacım var oğlum ve kendim için(
Geçmiş olsun canım, iyi giyin ve uzan bol da meyve ye su içKızlar tatildeyim ve çok hastayım... Ateşim çıkmasın diye dua ediyorum. Cuma günü dönücem... Dualarınıza ihtiyacım var oğlum ve kendim için(
Amin canım inşallah hayali bile güzelİnşallah canım, inşallah sende hamile olacaksın ve benim resimlere bebeğinle beğendi yapacaksın.
Geçmiş olsun canım dualarim sizinleKızlar tatildeyim ve çok hastayım... Ateşim çıkmasın diye dua ediyorum. Cuma günü dönücem... Dualarınıza ihtiyacım var oğlum ve kendim için(
tatlım çoook çoook geçmş olsun umarım çıkmaz ve hemencik iyileşirsinKızlar tatildeyim ve çok hastayım... Ateşim çıkmasın diye dua ediyorum. Cuma günü dönücem... Dualarınıza ihtiyacım var oğlum ve kendim için(
melindamm kuzummm nasılsın tedaviyle ilgili bi gelişme varmı ?Geçmiş olsun canım dualarim sizinle
işte bende ona şaşkınım zaten nasıl tedaviden sayılmıyo madem öyle dondurulmuşlar için bizden üzret talep etmesinler dimi yani, sen 1 tane 1 dondurulmuş mu denedin yoksa 2 defa dondurulmuş mu, Rabbim yardım etsin hepimize
evet canim yaa cok zor.icim aciyo valla.
yapacak bisey yok.elden gelende.
doktor kurtaja gerek yok kendi duser dedi.
kurtaj olmucam diye seviniyorumda.kanama baslayinca benim hayallerim ne olcak umutlarim.hepsi gidecek maalesef.
rabbim hepimize bu savasta yardimci olsun.bazen cok yoruldugumu hissediyorum.
Tabiki cnm.hakkimizda hayirlisi olsun.rabbim herseyin en guzelini bilir.
Insallah en kisa zamanda hepimize anne olmayi nasip eder cnm.
Kız sen nerdesin merak ettimmelindamm kuzummm nasılsın tedaviyle ilgili bi gelişme varmı ?
gittin mi öngörüşmye ? son durum nedir rapor bekliyorum senden kısa bi özet please
Kızlar tatildeyim ve çok hastayım... Ateşim çıkmasın diye dua ediyorum. Cuma günü dönücem... Dualarınıza ihtiyacım var oğlum ve kendim için(
selam kızlar ben geldim
bi kaç zamandır pek zaman ayıramıyorum kk ya çk yogun geçiyor günlerim
pek evde değildim misafirler vs derken epey aksattım kk yı farkındayım
umarım hepinizzzz çok çoooook iyisinizdir
beni soracak olursanız tüp bebekle ilgili herhangi bi plan vs bişey yok beklemedeyiz hala
kızkardeşimde tarnferden sonra ohss olmuştu kıza sürekli enrji içeceği taşımaktan bir hal olmuştum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?