2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
bak bu çok iyiymiş canım çok sevindim 9 da bitse yeter çok sağol

Evet ya gene beklediğim aya geldim sayılır. bende tatil yaptım geldim kardeşimi nişanladık günlerimiz öyle geçti. İnşallah sende güzel değerler alır ve tedaviye hemen başlarsın.
hayırlı olsun kardeşin için hep mutlu olsunlar..
evet başlamak zamanı geldi sana gene
olsun cnm ben beklemeye alıştım 8 senedir bekliyorum ..
inşlh cnm inşlh bende en kısa zamanda başlıyorum diye yazarım....

Kızlar tatildeyim ve çok hastayım... Ateşim çıkmasın diye dua ediyorum. Cuma günü dönücem... Dualarınıza ihtiyacım var oğlum ve kendim için (

Kızlar tatildeyim ve çok hastayım... Ateşim çıkmasın diye dua ediyorum. Cuma günü dönücem... Dualarınıza ihtiyacım var oğlum ve kendim için (

cnm cinsiyeti belli oldumu oğluşunmu oluyor:)) paşamıza iyiii bakk maşallahh çok güzel bi haberrr
bu arada çok geçmiş olsun cnm...

Canim gecmis olsun yaa ben de 2gundur bogazim kotu,oksuruyorum..umarim ilerlemez diyorum..sen de kendine iyi bak.

Geçmiş olsun canım, iyi giyin ve uzan bol da meyve ye su iç

selam kızlar ben geldim
bi kaç zamandır pek zaman ayıramıyorum kk ya çk yogun geçiyor günlerim
pek evde değildim misafirler vs derken epey aksattım kk yı farkındayım
umarım hepinizzzz çok çoooook iyisinizdir
beni soracak olursanız tüp bebekle ilgili herhangi bi plan vs bişey yok beklemedeyiz hala

tatlım çoook çoook geçmş olsun umarım çıkmaz ve hemencik iyileşirsin

Aynen cnm
Benim ilk tedavimde ohss olduğum için direk dondurdular o kimyasal gebelik oldu
İkinci ise yine dondurulmuşları denedim o da düşükle sonuçlandı

Bende çok yoruldum bugün bi arkadaşım mesaj yazdı teyze oluyorsun dedi ben ağlayarak tebrik mesajları yazdım içimden gelmeyerek gülen suratlar yaptım zorla mutlu mesaj yazmak bile beni yordu ahhh ahhhhh bizlerinde olsun allahım bebişkerimiz boynumuz bükük kalmasın
Ben allahıma şükrediyorum kürtaj olmadığım için çook şükür sende olmayacaksın inan kürtaj insanı daha çok yıpratıyor bugünümüze şükürler olsun cnm benim

melindamm kuzummm nasılsın tedaviyle ilgili bi gelişme varmı ?
gittin mi öngörüşmye ? son durum nedir rapor bekliyorum senden kısa bi özet please
Kız sen nerdesin merak ettimkuzum ben kirmizilari bekliyorum ozaman gidicem ayin 22 sinde kırmızı kart görürümhaber veririm sana artık burdamisin özlüyorum ama

Hoşgeldim cnm günlerinin yoğun olması iyi bişi bebek düşüncesi azda olsa gider kafandan
Bende senin gibiyim tüp bebek konusunda beklemedeyim ne zaman tedaviye başlarım allah bilir ama çokta beklemek istemiyorum biran önce anne olmak istiyorum çok şeymi istiyorm

Evetttt koca bi nutellayı mideme indirmiş bulunuyorum sanırım bunalıma giriyorum hatta giriyorum demek saçma girdim bile Hayırlı uğurlu olsun

kızkardeşimde tarnferden sonra ohss olmuştu kıza sürekli enrji içeceği taşımaktan bir hal olmuştum

Enerji içeceği neden taşıdın cnm iyimi geliyormuş
Bende ohss olmuştum çoook acı çekmiştim tekrardan aynı acıyı yaşıcam diye aklım gidiyor eğer işe yarıyorsa aklımda bulunsun diye sordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…