• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
saol cnm.teşekkür ederim...

amin cnm inşallah dicem ama pek umut yok artık.
rabbim kimseye yaşatmasın...

amin cnm inşallah...evet hayırlısı demekten aşka bişey gelmiyor.
rabbim sana güzel bir 9 ay ve sonrasında evladınla kucaklaşmayı nasip etsin cnm.
Cnm cok gecmis olsun bundada vardir bir hayir napalim yaradan bizden iyisini biliyo

kızlar sürekli buraya bişeyler yazıyorum ama hiçbiriniz cevap vermiyosunuz bu 5-6 oldu valla küsücem hepinize artık girmiycem buraya sonra beni bulamıycaksınız :KK62::KK62::KK62::mad::mad::mad:
Canim, benim dondurulmusum olmadi ama prensipte tedaviden sayilir.cunku en basit mantikla dondurulmus embriyo ile hamile kalinca, dogal yolla hamile kaldim denmiyorsa,tup bebek tedavisinden sayilir:)
Herseyi kafana takmana gelince,tedavinin sorunsuz devam etmesi ve mutlu sona ulasman icin stressiz,rahat olman gerek.gerekiyorsa buralara,internete hic girme ve bu konuyu kimse ile de konusma.daha oncede yazmistim, bilimsel olarak aciklanmis ki,senin dusunup inandigin seye gore beynin ona gore tepki verip,vucuda ona gore komut veriyormus hormonlar,salgilar vs..yani sen olmayacak dersen ve inanirsan,beyninde bu dusunceye gore vucudunu yonetecek..transfer sonrasi tutunmayi saglayan salgilar,hormonlar yeterli olmayacak belki..
Moralini yuksek tut ve olacak diye dusun:KK36:

Canim, benim dondurulmusum olmadi ama prensipte tedaviden sayilir.cunku en basit mantikla dondurulmus embriyo ile hamile kalinca, dogal yolla hamile kaldim denmiyorsa,tup bebek tedavisinden sayilir:)
Herseyi kafana takmana gelince,tedavinin sorunsuz devam etmesi ve mutlu sona ulasman icin stressiz,rahat olman gerek.gerekiyorsa buralara,internete hic girme ve bu konuyu kimse ile de konusma.daha oncede yazmistim, bilimsel olarak aciklanmis ki,senin dusunup inandigin seye gore beynin ona gore tepki verip,vucuda ona gore komut veriyormus hormonlar,salgilar vs..yani sen olmayacak dersen ve inanirsan,beyninde bu dusunceye gore vucudunu yonetecek..transfer sonrasi tutunmayi saglayan salgilar,hormonlar yeterli olmayacak belki..
Moralini yuksek tut ve olacak diye dusun:KK36:

Çok sağol nazancım inşallah inşallah bu sefer olur ve olması için elimden gelenin en iyisini yapıcam gerisi takdiri ilahi, seninde bebiş büyümüş yaa Allahım inşallah hayırlı doğumlar nasip etsin

merhaba canım haberler pek guzel degil maalesef...bende pek iyi değilim yazmadım dün
Dun itibariyle bhcg deki artis durdu.carsamba 122, dün 123 cıktı.
Doktorum ilaclari birakabilirsin artik yapacak bisey yok dedi once.
Sonra son bi sans verelim carsamba bi daha ver.sonra ilaclari birak dedi.
Muhtemelen ilaclar tutuyo.birakinca kanama baslayacak ve dusuk olacaktir diyo.
Bu kezde tutunma ile ilgili bir problem yasiyomus ve bebek gelisemiyomus.bugun 5+5 iz hala kese bile olusamadi.
Bir hevesle transferini bekledigim yavrumun simdi dusmesi bekliyorum.
Ve 2.bebegimi kaybediyorum.
çok kötüyüm cnm yaaa...

Hayat çoook garip bende kürtaj olmamak için allah yalvarmıştım bebeğim kendiliğinden düşsün diye hayatımda öyle ağladığımı hatırlamıyorum şuan yazarken bile kötü oldum :cry:
Geçecek inşallah cnm bu çektiğimiz sıkıntılar allah yardımıcımız olsun : (((

Çok sağol nazancım inşallah inşallah bu sefer olur ve olması için elimden gelenin en iyisini yapıcam gerisi takdiri ilahi, seninde bebiş büyümüş yaa Allahım inşallah hayırlı doğumlar nasip etsin
Sagol canim,amin:) igneydi operasyondu derken saka maka 4.ayim bitti.allah bebek isteyen herkese nasip etsin.

mrb arkadaşlar bnde inşlh eşmde sperm bulunursa tüp bebek yaptırcağm sorum olacak çalışıyorum tüp bebek aşamsında yıllık iznimin bi hftasnı kullansanmı gerek varmı bide hani günler gtceğimiz belli oluyomuki önceden belrlemem gerekiyo izin hftamı bi haftam var zaten bi hftada herşey hallolurmu :KK51::KK51::KK51:
Canim,reglin 2.gunu gidiyorsun usg muayene ile ilac tedavine baslaniyor.sonra reglin yaklasik 7.gunu kontrole cagiriyorlar,yumilerin gelisimini gormek icin.sonra ben 4gun,hergun gittim ve opu taihi verildi..yumi gelisimine gore deisiyor tabi.benim opu reglin 12.gunu oldu.bazilari daha cok bekliyor.bu muayenelere sabah erken gidersen,sabah 8gibi.isin 9da bitiyor.yani bu surecte izin kullanmana degmez.bence transfer sonrasi izin kullan..

bi arkadaşım transferlerini anlatırken dondurulmuşları transferden saymıyolar dedi bende ikilemde kaldım bide bişey daha sorcam benim ilk dondurulmuşum tutmadıya acaba

çünkü bi arkadaşım ikisinide denemiş ama dondurulmuşları saymıyodu neden saymadığını sorunca oda öyle söyledi benimde kafama takıldı aman nebiliyim şimdi yeni tedaviye başlıycam yaa herşeyi takarım, bide bişey daha sorcam benim ilk dondurulmuşum tutmadı ya bu yaptırıcağım tutarmı ki ilki tutmadıyca diğerleride tutmaz diyolar:cry::cry::cry:

Kuzummm sen her denilene inanma tutar niye tutmasın kurban olduğum allahım ol dediği sürece herşey olur

Benim ilk tüp bebek tedavimde çok yumyum toplandığı için ohss oldum ve donduruldu taze emriyo transfer yapılmadı ilki olmadı ikinci donmuşlarımı denedim oda olmadı
Üçüncü tedavi için merkeze gittim fiyat öğrenmek için üçüncüyü denicem fiyat ne olur diyince kadın bana direk siz sadece 1 kere denemişsiniz dedi tabi benim gözler sonuna kadar açıldı:KK57: nasıl olur dondurulmuşlarıda denedim diyince sözde onlar tedaviden sayılmıyormuş saçmalık:KK12:

Kuzummm sen her denilene inanma tutar niye tutmasın kurban olduğum allahım ol dediği sürece herşey olur

Benim ilk tüp bebek tedavimde çok yumyum toplandığı için ohss oldum ve donduruldu taze emriyo transfer yapılmadı ilki olmadı ikinci donmuşlarımı denedim oda olmadı
Üçüncü tedavi için merkeze gittim fiyat öğrenmek için üçüncüyü denicem fiyat ne olur diyince kadın bana direk siz sadece 1 kere denemişsiniz dedi tabi benim gözler sonuna kadar açıldı:KK57: nasıl olur dondurulmuşlarıda denedim diyince sözde onlar tedaviden sayılmıyormuş saçmalık:KK12:

işte bende ona şaşkınım zaten nasıl tedaviden sayılmıyo madem öyle dondurulmuşlar için bizden üzret talep etmesinler dimi yani, sen 1 tane 1 dondurulmuş mu denedin yoksa 2 defa dondurulmuş mu, Rabbim yardım etsin hepimize

merhaba arkadaslar... günler nasıl gecti anlamadım ama Allahım sabır verdi.. tüp bebek tutmazsa ölürüm diordum :KK43: şimdi ise dier aya tekrardan deniycez onu düsünüyorum... ikincide neler yapmalıyım öneriniz var mı?
Selam canım tekrar su hastanesinde mi tedaviye başladıno_Obu arada arı sütü bal polen karışımı alabilirsin yumiler için inşallah son tedavin olsun

Hayat çoook garip bende kürtaj olmamak için allah yalvarmıştım bebeğim kendiliğinden düşsün diye hayatımda öyle ağladığımı hatırlamıyorum şuan yazarken bile kötü oldum :cry:
Geçecek inşallah cnm bu çektiğimiz sıkıntılar allah yardımıcımız olsun : (((
evet canim yaa cok zor.icim aciyo valla.
yapacak bisey yok.elden gelende.
doktor kurtaja gerek yok kendi duser dedi.
kurtaj olmucam diye seviniyorumda.kanama baslayinca benim hayallerim ne olcak umutlarim.hepsi gidecek maalesef.
rabbim hepimize bu savasta yardimci olsun.bazen cok yoruldugumu hissediyorum.
Cnm cok gecmis olsun bundada vardir bir hayir napalim yaradan bizden iyisini biliyo
Tabiki cnm.hakkimizda hayirlisi olsun.rabbim herseyin en guzelini bilir.
Insallah en kisa zamanda hepimize anne olmayi nasip eder cnm.

ayyy ne güzell olur minnak dayısının düğününe katılır fotolarda çıkar annesinin göbüşünde..
İnşallah canım
Bu gün hormon testi yaptırdım. Fsh 7.08 çıktı (biliyorsun ilk tedavimde ne kadar yüksekti sonra düşüttürdüm ikinci tedavimdede 8 küsürdü şimdi gayet iyi yani) ama E2 hormonum 38 den 64 yükselmiş bu nedir bir fikrin var mı?

Sağol canım benim. Sen neler yaptın değerler yükseldi mi daha doğrusu kalite nasıl gidiyor.
iim cnm tatildeydim dün akşam geldim çamaşır ortalık topla bu günüm geçiyor böyle ne olsun
valla eşimin değerleri ne alemde belli değil:KK48:bu ayın sonuna kadar yapmıyor test bu ayın sonunda belli olucak...sen nasılsın ekimde strart vericen demekkki tedaviye bu sefer güzel sonu olsun inşlh ...
evet btd yi okudum cnm alalh hakkına hayırlısıını nasip etsin..

mrb arkadaşlar bnde inşlh eşmde sperm bulunursa tüp bebek yaptırcağm sorum olacak çalışıyorum tüp bebek aşamsında yıllık iznimin bi hftasnı kullansanmı gerek varmı bide hani günler gtceğimiz belli oluyomuki önceden belrlemem gerekiyo izin hftamı bi haftam var zaten bi hftada herşey hallolurmu :KK51::KK51::KK51:
Önceden belirlemem zor ama ortalama hafta hesaplaya bilirsin. Tedaviye başladığın günden itibaren say 15. günden itibaren transferin olur. İzin hakkın varsa o zaman kullanmanı tavsiye ederim hem dinlenirsin hemde yorgunluktan sakınırsın

iim cnm tatildeydim dün akşam geldim çamaşır ortalık topla bu günüm geçiyor böyle ne olsun
valla eşimin değerleri ne alemde belli değil:KK48:bu ayın sonuna kadar yapmıyor test bu ayın sonunda belli olucak...sen nasılsın ekimde strart vericen demekkki tedaviye bu sefer güzel sonu olsun inşlh ...
evet btd yi okudum cnm alalh hakkına hayırlısıını nasip etsin..
Evet ya gene beklediğim aya geldim sayılır. bende tatil yaptım geldim kardeşimi nişanladık günlerimiz öyle geçti. İnşallah sende güzel değerler alır ve tedaviye hemen başlarsın.

Back