Canim istersen anestezi alabiliyorsun rahim filminde ben almistim mesela bu hafta nasipse trandferim olacak ben yine anestezi alicamallah sizden razı olsun bilgi verdiğiniz için.bu hafta ilk kez gidicez süreç ilerliycez karar verilcek muhtemelen ya eşim varikolseden ameliyat olucak yada direk tüp bebek tedavisine başlıycaz.eşimde sorun ama banada tahliller yapılcak die biliyorum öle dğeilmi?tek korkum anestezi olmadan yapılan rahim filmi çok ama çok korkuyorum çok acı veren bir şey olduğunu duydumönce muayene olucazzz onlar galiba yönlendircekler bizi ilgili yerlere .allahım inşallah herşey olumlu ilerler
devlet hastanesi anestezili yapıyor mu ki bu işlemi yapmıyor diye duydum ben ama özel hastaneler yapıyormuş onun fiyatı bana pahalı geldiCanim istersen anestezi alabiliyorsun rahim filminde ben almistim mesela bu hafta nasipse trandferim olacak ben yine anestezi alicam
dr istrese veriyorlar canımmmdevlet hastanesi anestezili yapıyor mu ki bu işlemi yapmıyor diye duydum ben ama dhastaneler yapıyormuş onun fiyatı bana pahalı geldibu rahim filminde tüpler açıkmı diye bakılıyor birde dğilmi?
bunu duyduğuma okadar sevindimkii inşallah banada verirlerdr istrese veriyorlar canımmm
ay ne guzel bende bu ay adetimle baslayacagim nasipse.ege unv ege hanimla.siz nerde hangi doktorla.ne guzel phalayla beraber.bwlji hep beraber gun sayacagiz
cansin canimizsin
gunaydin tatlim.guzel bebek sesiyle mutlu sabahlara uyanmak dilerim herkese
ay cok guzel olur.bende ekim annesi olacagiz hepumiz.(insallah amin)
gunaydinnnnn.
herkese günaydın.....
inşlh bana da kısmet olur sizinle aynı zamanlarda başlamak tedaviye kızlar....
Çok şükür tek tüple kurtulmuşsun..
Rahime çizik atılması önemli tüp öncesinde yapıyorlar bunu embriyonun tutunma şansını artıran bir işlem bende yaptırıcam..Çok geçmiş olsun canım...
Bir sürü sebebi var yani..
Neyse artık soğuk kış günlerinde birbirimize sarılır ısınırız
Maşallahhhhh
Çok güzel bir haber bu 8 de 7....
Daha ne olsun..
Günaydın taze gebemiz..
Yarın kese görülebilir biliyormusun
Değer 1500 ü geçince kese zamanıııııı..
Ben de istiyorum ama bi türlü olmuyor ondan gerginim zaten kocam kişisine bu kez kolay kolay barışmayacam..
Günaydın
Oyyyyy yerim seni beennnnnn
Günaydın yetti gari diyen yeteeeeeerrrrrrr
kızkardeşimde tarnferden sonra ohss olmuştu kıza sürekli enrji içeceği taşımaktan bir hal olmuştum
Burdayım yavrucuum sor bakiim..Slm kızlar nasılsınız iysinzdir inş ben bişey soracam gülden sultan burdamısın ????
haklısın aslında cnm ne kadar birbirimiz için sevinsekte elde değil neden ben deriz belki de olsun hakkımıza hayırlısı o olsun ark aarkaya olsun da inşlhhhh hepimizin sonu bebişli olsun.....Günaydın canım..
Aynı zamanda başlamak tecrübelerim gereği çok ta şahane birşey değil...
Herkes tedavi şeklinden,yumurta sayısından,kaç embriyo oluştuğundan,kaçıncı gün transferi olduğundan ve en sonunda test günündeki sonuçla birlikte hep bir kıyas içinde olabilir içten içe..
Birinizde işler yolunda gitmezse neden ben Allahım diyebilirsiniz hepimiz gebe kalmak istiyoruz ve birbirimizi seviyoruz ama bu başka birşey iç güdü gibi birşey ister istemez kıyaslama durumu oluyor..Biri idrar testi yapar pozitifi görür diğeride ondan gaza gelir yapar ama negatiftir test gününden önce bunalıma girer bekleme sürecini zehir eder kendisine..Amannnn bacım ben neler gördüm oluyor işte böyle şeyler niye yazdım bunu onu da bilmiyorum
Canım bu kötü niyetten ötürü değil zaten şu an bile etrafımızda en yakınımızdan birileri bile hamile kalınca demiyormuyuz benim neden olmuyor diye işte bu da onun gibi birşey..Ama herkes sıraya giremez denk gelen gelir tek dileiğim hepinizden güzel haberler alayım...Arnızda üzülenler olmasın..haklısın aslında cnm ne kadar birbirimiz için sevinsekte elde değil neden ben deriz belki de olsun hakkımıza hayırlısı o olsun ark aarkaya olsun da inşlhhhh hepimizin sonu bebişli olsun.....
bebişim kardeşim tranferden sonraki 6. gün nefes alış verişi zorlaşınca biz doç olan dr arayıp durumu anlattık gelin dedi gittik (kadın bizi bekledi 2 saat eminim için çok küfür etmişitr )sen ohss olmuş ytacaksın dedi senin anlattığın gibi çok kıymetli olan idrarlar toplandı zırt pırt kan alındı ama bol bol (serum eşliğinde )enerji içeceği içti idrara daha çok çıkıp ohss nin yol açtığı suyu dışarıya atmak içinmiş (bende ilk kez duymuştum ve çok şaşırmıştım ne o yoksa hastayı sarhoşmu edeceksiniz bile dedim dr hani bu içecek uçuruyor yaEnerji içeceğide nerden çıktı ben bol bol serum hüpletmiştim
Biri sizi kandırmış kızım ne işi var enerji içeceğinin
Benim çişim bile değerliydi asla wc ye işemez hep pet şişeye işer biriktirirdim gün sonunda kaç litre işediysem o hesaplanırdı bir miktarı tahlile giderdi protein kaçağı var mı bakılırdı..Amaç içtiğim sıvı ile çıkardığım yakın miktarda olmalıydı eğer ki az işersem tehlike var demekti..bir de kanım alınırdı zırt bırt kollarım delik deşik olmuştu damarımda zor bulunuyo zaten kan değerlerim önemliydi aniden değişebilirdi durumum gereği o sebeple gözetim altında tutuldum işte..Sonra acile gittiğim gece dedim ki acildeki asistana ben ohss oldum acil yatırmanız lazım beni ciddi durumdayım dedimbi kan ve idrar ver bi bakalım dedi ama ohss deyince bir garip baktı bana o ne der gibi kanda bhcg yede bakılmış bana gebesiniz dedi 2 gün önce opu olmuşum çatlatma iğnesinin etkisiyle değerim 74 çıkmıştı hiç unutmam bu sebeple bana gebesin dedi ondan bunları yaşıyorsun dedi yok ya hu ben tüp bebekk ünitesindeyim yumurtalıklarım aşırı uyarıldı ondan şiştim durumum ciddi olabilir beni ciddiye alıp doktoru ya da birimden birini arayın dedim zorla arattım bi geldi asistan bey kardeşim hemen sizi 7.kata yatışa alıyoruz dedi heh dedim olması gereken bu inandınmı bana..zorla yatırttım kendimi ama sonrası berbattı asistanlar durumumu anlayamıyor muayene eden edene o masada o geceyi hiç unutmuyorum kim nöbetteyse o katta hepsi elledi beni sonra doktorları geldi durum bu diye anlattı öğrencilerine ben resmen denek oldum sonra tedavi süreci işte
benBurdayım yavrucuum sor bakiim..
aynen cnm mesela şimdi abimin eşi hamile ikizmiş galiba iki kese görmüşler ama tek kese doluymuş onu duyudum bi ağladım ben hem sevindim hem ağladım benim üstüme kadın 3.cüye hamile kalıyor benden 2 sene sonra evlendiler i,çim acıyor tabiki ama takdir yaradann vardır bi,zlerede bi bildiği ki bizler bu sıkıntıları çekiyoruz inşlh bizimde kucaklarımız dolarCanım bu kötü niyetten ötürü değil zaten şu an bile etrafımızda en yakınımızdan birileri bile hamile kalınca demiyormuyuz benim neden olmuyor diye işte bu da onun gibi birşey..Ama herkes sıraya giremez denk gelen gelir tek dileiğim hepinizden güzel haberler alayım...Arnızda üzülenler olmasın..
ben bunu hep söylüyorum onlar için seviniyor kendimiz için üzülüyoruz ama bunu insnalar anlamıyorlar onları kısandık sanıyorlar ne alakası var oysa bu yolda yürümüş bu acıları kayıpları negatifleri yaşamış birisi başaka birisi anne oluyor diye üzülürmü kıskanırmı hayır BİZ SADECE KENDİMİZ İÇİN NE ZAMAN ANNE OLACAĞIZ NEDEN OLAMIYORUZ DİYE ÜZÜLÜYORUZaynen cnm mesela şimdi abimin eşi hamile ikizmiş galiba iki kese görmüşler ama tek kese doluymuş onu duyudum bi ağladım ben hem sevindim hem ağladım benim üstüme kadın 3.cüye hamile kalıyor benden 2 sene sonra evlendiler i,çim acıyor tabiki ama takdir yaradann vardır bi,zlerede bi bildiği ki bizler bu sıkıntıları çekiyoruz inşlh bizimde kucaklarımız dolar
evet negatif duyunca çok etkilenyoruz hepimiz keşke negatif hiç olmasa ama o da olmuyor .inşlh hiçbirimiz üzülmeyiz artık....
Tüh bende içeydim keşke daha çabuk iyileşirdim belkide ama bana bunu önerecek bir kimse yoktu malum bchg değerimi görüp bana mutlu haberi veren bir asistanla karşı karşıyaydımbebişim kardeşim tranferden sonraki 6. gün nefes alış verişi zorlaşınca biz doç olan dr arayıp durumu anlattık gelin dedi gittik (kadın bizi bekledi 2 saat eminim için çok küfür etmişitr )sen ohss olmuş ytacaksın dedi senin anlattığın gibi çok kıymetli olan idrarlar toplandı zırt pırt kan alındı ama bol bol (serum eşliğinde )enerji içeceği içti idrara daha çok çıkıp ohss nin yol açtığı suyu dışarıya atmak içinmiş (bende ilk kez duymuştum ve çok şaşırmıştım ne o yoksa hastayı sarhoşmu edeceksiniz bile dedim dr hani bu içecek uçuruyor ya) ama dr gerkli olduğunu anlattı hatta eve geldikten sonrada 1 hafta içti kardeşim
işte bu cnm ama anlamıyorlar hakikaten bazen dikkat ediyorum sanki kıskanıyoruz zannediliyoruzben bunu hep söylüyorum onlar için seviniyor kendimiz için üzülüyoruz ama bunu insnalar anlamıyorlar onları kısandık sanıyorlar ne alakası var oysa bu yolda yürümüş bu acıları kayıpları negatifleri yaşamış birisi başaka birisi anne oluyor diye üzülürmü kıskanırmı hayır BİZ SADECE KENDİMİZ İÇİN NE ZAMAN ANNE OLACAĞIZ NEDEN OLAMIYORUZ DİYE ÜZÜLÜYORUZ
Biz iyi düşünelim hepinizden pozitif haberler alacağız inşallah...aynen cnm mesela şimdi abimin eşi hamile ikizmiş galiba iki kese görmüşler ama tek kese doluymuş onu duyudum bi ağladım ben hem sevindim hem ağladım benim üstüme kadın 3.cüye hamile kalıyor benden 2 sene sonra evlendiler i,çim acıyor tabiki ama takdir yaradann vardır bi,zlerede bi bildiği ki bizler bu sıkıntıları çekiyoruz inşlh bizimde kucaklarımız dolar
evet negatif duyunca çok etkilenyoruz hepimiz keşke negatif hiç olmasa ama o da olmuyor .inşlh hiçbirimiz üzülmeyiz artık....
İŞTE bak böyle yapıyorlar sonra biz her şeyi didik didik eden ruh hastası kadınlar oluyoruzTüh bende içeydim keşke daha çabuk iyileşirdim belkide ama bana bunu önerecek bir kimse yoktu malum bchg değerimi görüp bana mutlu haberi veren bir asistanla karşı karşıyaydımtabiki bizleri inceleyerek onlarda birşeylerde tecrübe sahibi olacaklar ama ben ağrılar içindeyim şişmişim delirecem ve demişim ki doktoru ara kendi başına iş yapma inatla en sonunda aradı..ben onun beni incelemesini bekleyemezdim o halde bak hala kızgın ve gerginim
inşlhhhhhhhhhhhhhBiz iyi düşünelim hepinizden pozitif haberler alacağız inşallah...
kuzum beni bu yoldan geçmemiş insanları yaptıkları düşünceleri üzmüyor aslında sonuçta ne yaşadığımızı ne hisetiğimizi çok bilmiyor anlamıyorlar beni en çok bu yolda yürüyüp evladı rahmine düştüğü anda dünü yaşadıkalrını unutan anne adayalrının tavrı üzüyor mesela her gün görüştüğümüz arkadaşalrım vardı anne olunca (hatta hamiiş olunca ) telefonumu bile açmyan hamileliğini saklayan bize bebeğinin resmini bile göstermeyen yaaaa kafanıza takmayın bakın ben takamdım oldu diyen ama nasıl yaaa daah bir kaç ay önce sen benim omzumda ağladın ben anne olamayacakmıyım diye demek istiyorum ama sünnetir yaşananı kişinin yüzüne vurmamak diye susup bu insanlarla irtibatımı kesiyorum yada mesafe koyuyorumişte bu cnm ama anlamıyorlar hakikaten bazen dikkat ediyorum sanki kıskanıyoruz zannediliyoruz
aman varsın öyle sansınlar bizlerde anne oluruz inşlh ne yapalım elden bu kadarı geliyor ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?