• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Rahim filmi en kolay işlemlerden biridir an fazla hissedeceğin şey adet ağrısıdır.Nerden duydun acılı bir işlem olduğunu bilmiyorum ama anestezi gerektiren bir durumda değildir..Bu süreçteki en basit operasyondur aslında..Sana rahim filmi çekilir rutin kan tahlilleri yapılır bunlarda sorun çıkmazsa direk tüpe başlarsınız...
teşekkür ederim bilginiz için.ben yaklaşık 2 aydır adette olamıyorum doktor sökrütücü bi hap verdi son iki hap kaldı hala olamadım onunda etkisi olurmu acaba bu işelmleri yaptırmamda adetliyken istenen raporlar falan olursa ne olucak acaba?eşimin sorununu kafaya takarken adet olamadım ve 3,5 cm kist oluşmuş bendede.inşallah bi an önce adet olurum da düzene girer en azından bu sorunum bitsin :( birde aşılama var bi kaç doktordan bilgiler aldık.direk tüpe başlayın aşılamayla zaman kaybetmeyin tavsiye etmiyoruz dediler.ama bu tercih hakkını zeynep kamil hastanesinde bize bırakmazlar sanırım ?tüp mü istersiniz aşılama mı diye .?allahım sonumuzu hayır etsin inşallah sizlerede ayrıca teşekkür ederim.sıfır bilgiyim bu konularda insan başına gelmeden bilkmiyor işte :(

Ohss mi oldun acaba ondan dinlendiriyor olabilirler 1 ay...
Ohss aşırı yumurtalık uyarılmasıyla yumurtalıkların büyümesi ve sıvı birikiminin olması..
Bu gibi durumlarda 1 ay yumurtalıkları ve rahimi dinlendirip transferi öyle yapıyorlar..
Bunun içinde doğum kontrol hapı kullandırabiliyorlar kist oluşumunu engellemek ve transfer için uygun ortamı oluşturmak adına bunu yapıyorlar..

Evet canım 5-6 gün karnım acayip şişti ,şimdi bile 2 kilo fazlam var. 1 ay daha bekleyip göreceğiz . Umarım bu bir ay yeterli olur ki yeni yaşıma anne adayı olarak girmiş olurum :)

evet arkadaşım bana ayın 23 ü ne gün verdiler haftaya salı ultrasyondan bakalım durum ne dediler artık kan vermene gerek yok dediler dün kan sonucum 1000 çıktı 16. günümdü
Değerini gördüm canım..
Haftaya kalp atışı ve kese birlikte görülcek zaten ikisini aynı anda yaşayacaksın ne güzel bir duygu:KK68:

[QUOTE="egunal,

Günaydın taze gebemiz..
Yarın kese görülebilir biliyormusun:rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Değer 1500 ü geçince kese zamanıııı...

evet arkadaşım bana ayın 23 ü ne gün verdiler haftaya salı ultrasyondan bakalım durum ne dediler artık kan vermene gerek yok dediler dün kan sonucum 1000 çıktı 16. günümdü
bu mesajı 10 . alıntılayışımmm inat ettim alıntılayacağımm canım inşş 23 de kalp atışınıda duyarsın

Değerini gördüm canım..
Haftaya kalp atışı ve kese birlikte görülcek zaten ikisini aynı anda yaşayacaksın ne güzel bir duygu:KK68:
ay süper yani ikisini görmek muhteşem dir sanırım inşallah arkadaşım inşallah dediğin gibi ikisini de duyarım

Evet canım 5-6 gün karnım acayip şişti ,şimdi bile 2 kilo fazlam var. 1 ay daha bekleyip göreceğiz . Umarım bu bir ay yeterli olur ki yeni yaşıma anne adayı olarak girmiş olurum :)

Ben de ohss mağduruyum:KK48:
Çok iyi bilirim hastanede acil müdahale edilecek boyuta gelmiş 4 günde yatmıştım..
Ben de hata yaptılar ama o halimle hastanede yatarken transfer oldum bu çok riskli...
Hem bebek hem anne için..
Sende olması gereken yapılmış..
1 ay yeterli olur dinlenmen için..
Yeni yaşında da kuzun geldim anneeeeee der inşallah:KK68:

hayır tabikiiii :mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:

Açıkla o zaman ne oldu tamam söz kınamayacam seni aşalamayacağım,dışlamayacağım bağrıma basacağım ,düşenin yanında olurum her zaman şefkatli kollarımla saracağım:KK48:

ay süper yani ikisini görmek muhteşem dir sanırım inşallah arkadaşım inşallah dediğin gibi ikisini de duyarım

Değerine göre haftaya kese ve kalp birlikte olur canım..
Kalp atışını görürsün ekranda ama belki sesini duyamayabilirsin..

Çok iyi bilirim hastanede acil müdahale edilecek boyuta gelmiş 4 günde yatmıştım..
Ben de hata yaptılar ama o halimle hastanede yatarken transfer oldum bu çok riskli...

kızkardeşimde tarnferden sonra ohss olmuştu kıza sürekli enrji içeceği taşımaktan bir hal olmuştum

Açıkla o zaman ne oldu tamam söz kınamayacam seni aşalamayacağım,dışlamayacağım bağrıma basacağım ,düşenin yanında olurum her zaman şefkatli kollarımla saracağım:KK48:

Değerine göre haftaya kese ve kalp birlikte olur canım..
Kalp atışını görürsün ekranda ama belki sesini duyamayabilirsin..
:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:kız çıkartma eklemiş yeğenim ya onları diyordummm

Varikosel ameliyatını mutlaka doktoruna danış . Kadın doğumcuna yani . Benim eşim sperm testi verdi morfoloji düşük çıktı elle muayenede pek birsey olmasada doktor ultrasondaki bulgudan sonra ameliyat istedi. Ama kadın doğumcu yaptırmasanız daha iyi olur dedi.Bu konu çok tartışılıyormuş. ameliyattan 4 ay sonra 44 milyon olan sayı 22 milyona düştü. Bu arada ne kürler ne pekmezler denemediğimiz yöntem de kalmadı. pirince giderken evdeki bulgurdan oluyorduk az kalsın. Neyse ki tüp bebek tedavisi için yeterli miktar vardı da döllenme gerçekleşti. Tavsiyem muhakkak bir kaç doktordan tavsiye alın.
aynen işte bizimkide bu şekilde ilerliyor.ben kendi kadın doğumcuma sordum bu durumu eşimin raporlarını incelettim.ve dediği aynen şuydu.evet ameliyat olursa değerleri yükselebilir ama riskide var düşükte olsa ya bu sayıyıda bulamazsak sonrasında dedi. bence önce tüp bebek yaptırın bir tane bebeğiniz olsun .ikinciyi düşünüseniz eşin ameliyat olur riske atmanız böylece dedi.o yüzden işte kafamız karıştı eşimin gititği doktor heyetide aslında eşime bırakmış durumu varikoselin engel olcaüını düşünmüyoruz ama sana kalmış olup olmamak demişler.o yüzden galiba varikosel olmadan direk tüp bebeğe başlıycaz gibi duruyor bizim süreç.birde varikosel varken hamile kalan bayanlar genelde düşük yapıyor die araştırdım bu bilgide kafamı kurcalamıyor dğeil.

Amin canım inşaallah :)

ay ne guzel bende bu ay adetimle baslayacagim nasipse.ege unv ege hanimla.siz nerde hangi doktorla.ne guzel phalayla beraber.bwlji hep beraber gun sayacagiz

Ege hanim çok iyi bir Dr ben 1.denemede Erol beyin hast opuya ege hanim girmişti pozitif enerjili inşallah bitanem Rabbim yüzünü guldursun biz de bursa Acıbadem Şahin beyde basliyacagiz inşallah hepimizin son tedavisi olsun:KK37::KK74:
cansin canimizsin

gunaydin tatlim.guzel bebek sesiyle mutlu sabahlara uyanmak dilerim herkese

ay cok guzel olur.bende ekim annesi olacagiz hepumiz.(insallah amin)

gunaydinnnnn.

Back