2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
teşekkür ederim bilginiz için.ben yaklaşık 2 aydır adette olamıyorum doktor sökrütücü bi hap verdi son iki hap kaldı hala olamadım onunda etkisi olurmu acaba bu işelmleri yaptırmamda adetliyken istenen raporlar falan olursa ne olucak acaba?eşimin sorununu kafaya takarken adet olamadım ve 3,5 cm kist oluşmuş bendede.inşallah bi an önce adet olurum da düzene girer en azından bu sorunum bitsin birde aşılama var bi kaç doktordan bilgiler aldık.direk tüpe başlayın aşılamayla zaman kaybetmeyin tavsiye etmiyoruz dediler.ama bu tercih hakkını zeynep kamil hastanesinde bize bırakmazlar sanırım ?tüp mü istersiniz aşılama mı diye .?allahım sonumuzu hayır etsin inşallah sizlerede ayrıca teşekkür ederim.sıfır bilgiyim bu konularda insan başına gelmeden bilkmiyor işte

Evet canım 5-6 gün karnım acayip şişti ,şimdi bile 2 kilo fazlam var. 1 ay daha bekleyip göreceğiz . Umarım bu bir ay yeterli olur ki yeni yaşıma anne adayı olarak girmiş olurum :)

evet arkadaşım bana ayın 23 ü ne gün verdiler haftaya salı ultrasyondan bakalım durum ne dediler artık kan vermene gerek yok dediler dün kan sonucum 1000 çıktı 16. günümdü
Değerini gördüm canım..
Haftaya kalp atışı ve kese birlikte görülcek zaten ikisini aynı anda yaşayacaksın ne güzel bir duygu

bu mesajı 10 . alıntılayışımmm inat ettim alıntılayacağımm canım inşş 23 de kalp atışınıda duyarsın

Değerini gördüm canım..
Haftaya kalp atışı ve kese birlikte görülcek zaten ikisini aynı anda yaşayacaksın ne güzel bir duygu
ay süper yani ikisini görmek muhteşem dir sanırım inşallah arkadaşım inşallah dediğin gibi ikisini de duyarım

Evet canım 5-6 gün karnım acayip şişti ,şimdi bile 2 kilo fazlam var. 1 ay daha bekleyip göreceğiz . Umarım bu bir ay yeterli olur ki yeni yaşıma anne adayı olarak girmiş olurum :)

Ben de ohss mağduruyum
Çok iyi bilirim hastanede acil müdahale edilecek boyuta gelmiş 4 günde yatmıştım..
Ben de hata yaptılar ama o halimle hastanede yatarken transfer oldum bu çok riskli...
Hem bebek hem anne için..
Sende olması gereken yapılmış..
1 ay yeterli olur dinlenmen için..
Yeni yaşında da kuzun geldim anneeeeee der inşallah

bu mesajı 10 . alıntılayışımmm inat ettim alıntılayacağımm canım inşş 23 de kalp atışınıda duyarsın
çok mutlu oldum ya süper haber bu ben sanmıyor dum sadece keseyi görürüm diye düşünmüştüm inşallah duyarım o mucize sesi

hayır tabikiiii

Açıkla o zaman ne oldu tamam söz kınamayacam seni aşalamayacağım,dışlamayacağım bağrıma basacağım ,düşenin yanında olurum her zaman şefkatli kollarımla saracağım

ay süper yani ikisini görmek muhteşem dir sanırım inşallah arkadaşım inşallah dediğin gibi ikisini de duyarım

Değerine göre haftaya kese ve kalp birlikte olur canım..
Kalp atışını görürsün ekranda ama belki sesini duyamayabilirsin..

kızkardeşimde tarnferden sonra ohss olmuştu kıza sürekli enrji içeceği taşımaktan bir hal olmuştum

kız çıkartma eklemiş yeğenim ya onları diyordummm

aynen işte bizimkide bu şekilde ilerliyor.ben kendi kadın doğumcuma sordum bu durumu eşimin raporlarını incelettim.ve dediği aynen şuydu.evet ameliyat olursa değerleri yükselebilir ama riskide var düşükte olsa ya bu sayıyıda bulamazsak sonrasında dedi. bence önce tüp bebek yaptırın bir tane bebeğiniz olsun .ikinciyi düşünüseniz eşin ameliyat olur riske atmanız böylece dedi.o yüzden işte kafamız karıştı eşimin gititği doktor heyetide aslında eşime bırakmış durumu varikoselin engel olcaüını düşünmüyoruz ama sana kalmış olup olmamak demişler.o yüzden galiba varikosel olmadan direk tüp bebeğe başlıycaz gibi duruyor bizim süreç.birde varikosel varken hamile kalan bayanlar genelde düşük yapıyor die araştırdım bu bilgide kafamı kurcalamıyor dğeil.

Amin canım inşaallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…