• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Ben de öyle şubat mart vs..diye diye bugünlere geldim 1 buçuk yıl olmuş dile kolay:p:KK48:
bakben erteleye erteleye kizlarla ayni zamana denk getirdm hehe :KK76::KK76:gel sende bzle yap kiz denk getir senden mucize bekliyorum ama o arada

Canımız anamiz burası sensiz bonbos:KK19::KK37:

evet cok bos anne tavuk topla civcivlerii.biz sensiz dagiliyoruz kiiii

Hatırladım bebeğim unuturmuyum:KK37:phala ile beraber nasipse aynı merkezde ekimde başlıyoruz sen neler yapıyorsuno_O

ay ne guzel bende bu ay adetimle baslayacagim nasipse.ege unv ege hanimla.siz nerde hangi doktorla.ne guzel phalayla beraber.bwlji hep beraber gun sayacagiz

Valla öyle ben gidiyorum herkes dağılıyor..
Dertleniyorum ama niye böyle oluyor:cry::cry::cry:
cansin canimizsin

:KK76::KK76:günaydın arkadaşlar umarım her kes iyi dir :KK50::KK50:

gunaydin tatlim.guzel bebek sesiyle mutlu sabahlara uyanmak dilerim herkese

bakben erteleye erteleye kizlarla ayni zamana denk getirdm hehe :KK76::KK76:gel sende bzle yap kiz denk getir senden mucize bekliyorum ama o arada

ay cok guzel olur.bende ekim annesi olacagiz hepumiz.(insallah amin)

gunaydin canlar nasilsiniz bakim:KK68:
gunaydinnnnn.

herkese günaydın.....
inşlh bana da kısmet olur sizinle aynı zamanlarda başlamak tedaviye kızlar....

Çarşamba günü operasyon oldum. Sol tüp alındı. Histeroskopiyle de miyom için girildi ama bulunamamış. Hazır girmişken embriyo tutunması için rahim duvarına çizik atmışlar. 2 günde ayaklandım. Ağrı sızı kalmadı. Ekim sonu başlayacak tüp çalışmaları.

Çok şükür tek tüple kurtulmuşsun..
Rahime çizik atılması önemli tüp öncesinde yapıyorlar bunu embriyonun tutunma şansını artıran bir işlem bende yaptırıcam..Çok geçmiş olsun canım...

Sanirim herkes senin engin bilgilerini istiyor:KK53:sen burasının neşe kaynağı bilgi kupusun sanırım buraya bizi sen bagliyorsun :KK19:birde herkes yeni haline alisamadi :KK51:araya yaz girdi:cool: artık kışın bol bol toplasiriz soğuk kış günlerinde sıcak sohbetler yaparız:KK48::KK48::KK75::KK75:

Bir sürü sebebi var yani..
Neyse artık soğuk kış günlerinde birbirimize sarılır ısınırız:KK48:

Bugun hastanede n aradilar 8 yumurtanin 7si islem gormus 7 sinin durumuda iyimis bakalım transfere ne zaman cagirirlar sizce nwzaman cagirirlaki acepp???

Maşallahhhhh:nazar::nazar::nazar::nazar:
Çok güzel bir haber bu 8 de 7....
Daha ne olsun..

:KK76::KK76:günaydın arkadaşlar umarım her kes iyi dir :KK50::KK50:

Günaydın taze gebemiz..
Yarın kese görülebilir biliyormusun:rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Değer 1500 ü geçince kese zamanıııııı..

Ben de istiyorum ama bi türlü olmuyor ondan gerginim zaten kocam kişisine bu kez kolay kolay barışmayacam..

gunaydin canlar nasilsiniz bakim:KK68:

Günaydın:-)

cansin canimizsin
.
Oyyyyy yerim seni beennnnnn:KK19::KK68:

GÜNAYDIN KIZLAR

Günaydın yetti gari diyen yeteeeeeerrrrrrr:KK28:

herkese günaydın.....
inşlh bana da kısmet olur sizinle aynı zamanlarda başlamak tedaviye kızlar....
Günaydın canım..
Aynı zamanda başlamak tecrübelerim gereği çok ta şahane birşey değil...
Herkes tedavi şeklinden,yumurta sayısından,kaç embriyo oluştuğundan,kaçıncı gün transferi olduğundan ve en sonunda test günündeki sonuçla birlikte hep bir kıyas içinde olabilir içten içe..
Birinizde işler yolunda gitmezse neden ben Allahım diyebilirsiniz hepimiz gebe kalmak istiyoruz ve birbirimizi seviyoruz ama bu başka birşey iç güdü gibi birşey ister istemez kıyaslama durumu oluyor..Biri idrar testi yapar pozitifi görür diğeride ondan gaza gelir yapar ama negatiftir test gününden önce bunalıma girer bekleme sürecini zehir eder kendisine..Amannnn bacım ben neler gördüm oluyor işte böyle şeyler niye yazdım bunu onu da bilmiyorum:KK48:

Çok şükür tek tüple kurtulmuşsun..
Rahime çizik atılması önemli tüp öncesinde yapıyorlar bunu embriyonun tutunma şansını artıran bir işlem bende yaptırıcam..Çok geçmiş olsun canım...

Bir sürü sebebi var yani..
Neyse artık soğuk kış günlerinde birbirimize sarılır ısınırız:KK48:

Maşallahhhhh:nazar::nazar::nazar::nazar:
Çok güzel bir haber bu 8 de 7....
Daha ne olsun..

Günaydın taze gebemiz..
Değer 1500 ü geçince kese zamanıııııı..

Ben de istiyorum ama bi türlü olmuyor ondan gerginim zaten kocam kişisine bu kez kolay kolay barışmayacam..

Günaydın:-)

Oyyyyy yerim seni beennnnnn:KK19::KK68:

Günaydın yetti gari diyen yeteeeeeerrrrrrr:KK28:
HAREKET geldi seninle toipiğe

[QUOTE="egunal,

Günaydın taze gebemiz..
Değer 1500 ü geçince kese zamanıııı...

evet arkadaşım bana ayın 23 ü ne gün verdiler haftaya salı ultrasyondan bakalım durum ne dediler artık kan vermene gerek yok dediler dün kan sonucum 1000 çıktı 16. günümdü

Kızlar Selam ,
Benim 9 yumurtam donduruldu cok şukür ama b,r ay doğum kontrol hapı kullanıp öyle gidicem. Azıcık daha sabretmem lazım . Transferi hemen olmayıp doğum kontrol hapı kullanan var mı aranızda?

Merhaba ben raporumu Zeynep Kamil hastanesinde cikardim ve 1.tup denememi orda yaptirdim.hamile kaldim ama bos kese idi,kurtaj oldum.sonrasinda ayni yerde,tup bebek drum polip operasyonumu da gerceklestirdi.2.denememde hamileyim.ayni dr ile devam etmek istedigimiz icin drumun girtigi ozel hastaneye devam ettik.
Devlette konfor iyi degil tabi.ama ozelle fiyatlar kiyas kabul etmez,orda 409tl,raporla disarida 2500-4500 gibi bir aralikta para istiyorlar.bu fiyatlara zaten ekstra tahlil,rontgen dahil olmuyor.ben zeynep kamilden cok memnundum.dr ve hemsireler babasinin kizi olmamama ragmen gayet ilgili ve naziktiler bana karsi...ben raporumu da 1,5ayda almistim araya bayram tatili girmesine ragmen.
Sen rapor surecine gir,kendin karar verirsin zaten ama cok kalabalik,sira oluyor,moralin bozulmasin.isini takip edersen isin kolay ilerliyor...soracagin bisey olursa yardimci olurum..
allah sizden razı olsun bilgi verdiğiniz için.bu hafta ilk kez gidicez süreç ilerliycez karar verilcek muhtemelen ya eşim varikolseden ameliyat olucak yada direk tüp bebek tedavisine başlıycaz.eşimde sorun ama banada tahliller yapılcak die biliyorum öle dğeilmi?tek korkum anestezi olmadan yapılan rahim filmi çok ama çok korkuyorum çok acı veren bir şey olduğunu duydum:( önce muayene olucazzz onlar galiba yönlendircekler bizi ilgili yerlere .allahım inşallah herşey olumlu ilerler

allah sizden razı olsun bilgi verdiğiniz için.bu hafta ilk kez gidicez süreç ilerliycez karar verilcek muhtemelen ya eşim varikolseden ameliyat olucak yada direk tüp bebek tedavisine başlıycaz.eşimde sorun ama banada tahliller yapılcak die biliyorum öle dğeilmi?tek korkum anestezi olmadan yapılan rahim filmi çok ama çok korkuyorum çok acı veren bir şey olduğunu duydum:KK43: önce muayene olucazzz onlar galiba yönlendircekler bizi ilgili yerlere .allahım inşallah herşey olumlu ilerler
Rahim filmi en kolay işlemlerden biridir an fazla hissedeceğin şey adet ağrısıdır.Nerden duydun acılı bir işlem olduğunu bilmiyorum ama anestezi gerektiren bir durumda değildir..Bu süreçteki en basit operasyondur aslında..Sana rahim filmi çekilir rutin kan tahlilleri yapılır bunlarda sorun çıkmazsa direk tüpe başlarsınız...

Heeee pon ponlarımı aldım pon pon kız halimle geldim azcık hareketli güne başlayalım diye:KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK48:
851585_396474057163367_986613814_n.png
851585_396474057163367_986613814_n.png

allah sizden razı olsun bilgi verdiğiniz için.bu hafta ilk kez gidicez süreç ilerliycez karar verilcek muhtemelen ya eşim varikolseden ameliyat olucak yada direk tüp bebek tedavisine başlıycaz.eşimde sorun ama banada tahliller yapılcak die biliyorum öle dğeilmi?tek korkum anestezi olmadan yapılan rahim filmi çok ama çok korkuyorum çok acı veren bir şey olduğunu duydum:KK43: önce muayene olucazzz onlar galiba yönlendircekler bizi ilgili yerlere .allahım inşallah herşey olumlu ilerler

Varikosel ameliyatını mutlaka doktoruna danış . Kadın doğumcuna yani . Benim eşim sperm testi verdi morfoloji düşük çıktı elle muayenede pek birsey olmasada doktor ultrasondaki bulgudan sonra ameliyat istedi. Ama kadın doğumcu yaptırmasanız daha iyi olur dedi.Bu konu çok tartışılıyormuş. ameliyattan 4 ay sonra 44 milyon olan sayı 22 milyona düştü. Bu arada ne kürler ne pekmezler denemediğimiz yöntem de kalmadı. pirince giderken evdeki bulgurdan oluyorduk az kalsın. Neyse ki tüp bebek tedavisi için yeterli miktar vardı da döllenme gerçekleşti. Tavsiyem muhakkak bir kaç doktordan tavsiye alın.

Kızlar Selam ,
Benim 9 yumurtam donduruldu cok şukür ama b,r ay doğum kontrol hapı kullanıp öyle gidicem. Azıcık daha sabretmem lazım . Transferi hemen olmayıp doğum kontrol hapı kullanan var mı aranızda?

Ohss mi oldun acaba ondan dinlendiriyor olabilirler 1 ay...
Ohss aşırı yumurtalık uyarılmasıyla yumurtalıkların büyümesi ve sıvı birikiminin olması..
Bu gibi durumlarda 1 ay yumurtalıkları ve rahimi dinlendirip transferi öyle yapıyorlar..
Bunun içinde doğum kontrol hapı kullandırabiliyorlar kist oluşumunu engellemek ve transfer için uygun ortamı oluşturmak adına bunu yapıyorlar..

Kızlar Selam ,
canım artık bir çok merkez dondurup bir kaç ay sonra tranfer yapıyor anne adayını gebeliğe stresiz şekilde hazırlamak için inşşş bu defa güzel olsun her şey

Back