2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Kizlar yarindan itibaren topige giremiycemk.validemin durumundan dolayi turkiyeye ucuyorumesim adina uzuluyorum fakat kendi adima seviniyorum bu sebeple ailemle hasret gidermis olacam

arkadaşlar devlet hastaneleri çokmu kötüdür ya maddi açıdan özelde çok zor tüp bebek yaptırabilmem .peki tahlilleri filmleri devlette çektirsem özele sadece transfer işlemini yaparlarmi
Eger bi tanidigin varsa dev. Yaptir durumun iyise canimda tatlidir gelemem sikintilarina dersen ozele git.
Dr. Kabul etmesi lazim yine tahlil istiyorlar bazen.

Dr gibi olmussun masallah tecrube demi

arkadaşlar devlet hastaneleri çokmu kötüdür ya maddi açıdan özelde çok zor tüp bebek yaptırabilmem .peki tahlilleri filmleri devlette çektirsem özele sadece transfer işlemini yaparlarmi
Merhaba ben raporumu Zeynep Kamil hastanesinde cikardim ve 1.tup denememi orda yaptirdim.hamile kaldim ama bos kese idi,kurtaj oldum.sonrasinda ayni yerde,tup bebek drum polip operasyonumu da gerceklestirdi.2.denememde hamileyim.ayni dr ile devam etmek istedigimiz icin drumun girtigi ozel hastaneye devam ettik.
Devlette konfor iyi degil tabi.ama ozelle fiyatlar kiyas kabul etmez,orda 409tl,raporla disarida 2500-4500 gibi bir aralikta para istiyorlar.bu fiyatlara zaten ekstra tahlil,rontgen dahil olmuyor.ben zeynep kamilden cok memnundum.dr ve hemsireler babasinin kizi olmamama ragmen gayet ilgili ve naziktiler bana karsi...ben raporumu da 1,5ayda almistim araya bayram tatili girmesine ragmen.
Sen rapor surecine gir,kendin karar verirsin zaten ama cok kalabalik,sira oluyor,moralin bozulmasin.isini takip edersen isin kolay ilerliyor...soracagin bisey olursa yardimci olurum..

Valla öyle ben gidiyorum herkes dağılıyor..
Dertleniyorum ama niye böyle oluyor
Sanirim herkes senin engin bilgilerini istiyorsen burasının neşe kaynağı bilgi kupusun sanırım buraya bizi sen bagliyorsun birde herkes yeni haline alisamadi araya yaz girdi artık kışın bol bol toplasiriz soğuk kış günlerinde sıcak sohbetler yaparız

Bugun hastanede n aradilar 8 yumurtanin 7si islem gormus 7 sinin durumuda iyimis bakalım transfere ne zaman cagirirlar sizce nwzaman cagirirlaki acepp???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…