bende ekimde baslıyorum kızlar:) hadi hayırlısı...
Eger bi tanidigin varsa dev. Yaptir durumun iyise canimda tatlidir gelemem sikintilarina dersen ozele git.arkadaşlar devlet hastaneleri çokmu kötüdür ya maddi açıdan özelde çok zor tüp bebek yaptırabilmem .peki tahlilleri filmleri devlette çektirsem özele sadece transfer işlemini yaparlarmi
Dr gibi olmussun masallah tecrube demicanım mikroenjesiyon tabi ki daha iyi spermin yumurtayı delmesi beklenmiyor direk yumurtanın içine sperm enjekte ediliyor. Erkek infertilitesinde önemli bu. Zaten artık çoğu merkez bu sistemi uyguluyor. Ama embriyonun 5.güne gidip gitmeyeceğini şimdiden bilemez embriyonun gidişatı belirler bunu. 5.gün embriyosu tabi ki daha iyi olur. Ama bu da 3.gün embryosunun kötü olduğu anlamına gelmez
canım herkesden bekliyorum ama senden daha bi çok bekliyorum nedense:))Ekim epey hareketli geçecek
inşallah bu sefer olurrrrr cnm.uzun bir aradan sonra tekrar merhaba.nasilsiniz.belkide unuttunuz beni ki.ben adetimle tekrar tup bebek starti verecegim yasim 37 belkide bu defa olur.
aynen canm bayramdan snra bzlern bayramı olcak insallahanladım cnm tmm sevindim yani bi aksilik olmasında ..
inşlh bayram sonrası buralar bayağı şenlenecek
insallah.isteyen tum kadinlara rabbim nasip eder.inşallah bu sefer olurrrrr cnm.
aynen kuzum o yuzdn hç uzulmedm erteledgmzeBeraber gün sayicaz bebeğim
kız subatta baslaycktk erteleye ertelye ekime karar verdk sende cek ekime anacım brlkte hamis olalmOh oh erteleyin beni bekleyin hep birlikte yaparız artık
Merhaba ben raporumu Zeynep Kamil hastanesinde cikardim ve 1.tup denememi orda yaptirdim.hamile kaldim ama bos kese idi,kurtaj oldum.sonrasinda ayni yerde,tup bebek drum polip operasyonumu da gerceklestirdi.2.denememde hamileyim.ayni dr ile devam etmek istedigimiz icin drumun girtigi ozel hastaneye devam ettik.arkadaşlar devlet hastaneleri çokmu kötüdür ya maddi açıdan özelde çok zor tüp bebek yaptırabilmem .peki tahlilleri filmleri devlette çektirsem özele sadece transfer işlemini yaparlarmi
Canımız anamiz burası sensiz bonbosEvet yok kendileri kınayacam ama ana yüreği işte topik anası olarak kıyamıyorum hepiniz çocuum gibiniz
Hatırladım bebeğim unuturmuyumphala.melinda nasilsiniz hatirladinizmi beni.yoksa yoksa unuttunuzmu.
Canımız anamiz burası sensiz bonbos
Hatırladım bebeğim unuturmuyumphala ile beraber nasipse aynı merkezde ekimde başlıyoruz sen neler yapıyorsun
kız subatta baslaycktk erteleye ertelye ekime karar verdk sende cek ekime anacım brlkte hamis olalm
Sanirim herkes senin engin bilgilerini istiyorValla öyle ben gidiyorum herkes dağılıyor..
Dertleniyorum ama niye böyle oluyor
amin amin inşallah arkadaşım teşekkür ederim allah ım herkese nasip etsin inşallahCanim gozunaydin 23 ünde bayramin olsun Rabbim kucağına almayi nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?