Hımmm ozaman tam gaz devamTabi ki hayır barışmam...
Bir kaç konuda gerginim ben ona toplu gerildim yani
Güldencim iki kere alıntı yaparak yazmaya çalıştım ama her defasında nasıl oluyorsa teknik yazılar ben yazımı yazarken bozuluyor. O yüzden bu şekilde yazdım. Bu gün adet oldum yaniii bir daha ki adetimle Allahım nasip ederse tedaviye başlayacağım
Hımmm ozaman tam gaz devamŞaka biryana inşallah hemencik barışın yavrum
İnşallah canım kardeşim in düğününde hamile olmak istiyorumCanım benimmmmm..
Demek tedaviye start veriyorsun yakın zamanda taze görümce olarak..
Herşey dilediğin gibi olsun su gibi akıp gitsin..
Inşallah bebeğim hamis olacaksınİnşallah canım kardeşim in düğününde hamile olmak istiyorum
cnm inşlh bu sefer olacak yeni tedavin güzellikler getirsin tatlımİnşallah canım kardeşim in düğününde hamile olmak istiyorum
nicin cnm problem yok dimibende tedavyi ekime erteledm kzlarla brlkte gun saycz insallah bayram cıksn aradan dedk
yok tatlm bi skntı cok sukur ama bu ay baslasak bayrama denk gelckti transfer bnde oyle stres olurdm kurban var memlekte gtme var fln oyle yani canmnicin cnm problem yok dimi
ayyy ne güzell olur minnak dayısının düğününe katılır fotolarda çıkar annesinin göbüşünde..İnşallah canım kardeşim in düğününde hamile olmak istiyorum
anladım cnm tmm sevindim yani bi aksilik olmasında ..yok tatlm bi skntı cok sukur ama bu ay baslasak bayrama denk gelckti transfer bnde oyle stres olurdm kurban var memlekte gtme var fln oyle yani canm
Beraber gün sayicaz bebeğimbende tedavyi ekime erteledm kzlarla brlkte gun saycz insallah bayram cıksn aradan dedk
Mybayb nerdesin
bende ekimde baslıyorum kızlar:) hadi hayırlısı...Oh oh erteleyin beni bekleyin hep birlikte yaparız artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?