ınan üzülmedim canım o an sınır oldum sadece..Canim herseyde bi hayir vardir uzme kendini.....
Kuzum her işte Hayır vardır çok haklısın kesinlikle bimere yaz bu ne saçmalık yaınan üzülmedim canım o an sınır oldum sadece..
benı temmuzdan berı oyalıyorlar..
bu ne şimdi dimi amaaaa..
devlet hastanesi diye böyle mı yapmaları lazım biz de ınsanız heralde
evet tatlımonline başvuru dan giriyosun demı canım BİMER e
çok kalabalıkmış aralıkta bana gun verdiler.
bide arayanlara nisan da arayın diyorlar düşününnnn yani..
bende aldım dosyamı raporumu çıktım sinir oldum
Canim kesinlikle haklisin bu cookk hassas bir konu ozellikle dikkat etmeleri gerekirınan üzülmedim canım o an sınır oldum sadece..
benı temmuzdan berı oyalıyorlar..
bu ne şimdi dimi amaaaa..
devlet hastanesi diye böyle mı yapmaları lazım biz de ınsanız heralde
hayırlısı olsun hakkında canım doğru tercih yapmışsın acıbadem için diyorum.Canım inan ki şaşırmadım böyle yaptıklarına.. o şaşkınlık kısmını çoktan geçtim hiç sinirlenme üzme kendini.. fakülte 1 senemi yedi. özele gitseydim belki çocuğum olmuştu şimdiye kadar.. şu aralar çokk yoğunmuş zaten.. fakülteyi beklemiycem artık kısmetse bu ay Acıbademe başlıyorum.. hepimiz için hayırlısı neyse o olsun sıkma sen canını.. şikayet için ne yapmamız gerek kızlar hepimiz yazalım birlik olalım
ahh be bitanem ne dıkkatı ınsana bıde abuk sabuk davranıyorlar..Canim kesinlikle haklisin bu cookk hassas bir konu ozellikle dikkat etmeleri gerekir
canım rabbım hayırlısı ıle kucağına almayı nasip etsin ınsallaharkadaslar hepinize hayirli cumalar diliyorum.uzun zamandir girmiyorum internete.dogumuma 1ay kaldi. dogumda da hepiniz icin dua edecegim insallah dogumda edilen dua kabul olurmus. yalniz hepinizin ismini aklimda tutmaya imkan olmadigi icin genel olarak dua edecegim rabbim biliyor zaten . yasadiklarinizi yasamis biri olarak hepinize sabir guc kuvvet diliyorum. allaha inancinizi eksiltmeyin lutfen .
kuzumya cok sinir oldum resmen tek yere mahkum edyolar hakszlk bu kesnlkle gerekli yerlre skayetni yap canmçok kalabalıkmış aralıkta bana gun verdiler.
bide arayanlara nisan da arayın diyorlar düşününnnn yani..
bende aldım dosyamı raporumu çıktım sinir oldum
aynen canım yapıcam..kuzumya cok sinir oldum resmen tek yere mahkum edyolar hakszlk bu kesnlkle gerekli yerlre skayetni yap canm
kesnlkle haklsn canm en azndan doktor saysnı artırıp anlasmalı hastaneleri artırablrleraynen canım yapıcam..
koskoca bursa ya bı tek fakülte hastanesınde rapor geçer mı hıç..
bi dünya tup bebek merkezi varken
emeklere yazık..
Yok canım kamuda mühendisim ilçede görev yapıyorumC
Canim ogretmen misin bolum ne
Canım arkadaşım bu gece istersen rüyalansın çünkü en az 2 yada 3 gün cinsel perhiz diyolar opu günü eşindende sperm alıcaklar...çok beklemiş sperm olur mu bilmem 1 ay çok uzun bir süre...Arkadaslar pazar gunu opum var:)muhtemel transferde sali yada cmrtesi dediler transferde anestezili olabiliyormus ben anestezili olsun istedim cunku asilamada kendimi cok kasmistim.cook utanarak bisi sorucampazar gunu opu olucam ya ogune kadar esim ruyalanirsa napcam yazik adama nerdeyse 1 aydir birbirimizden uzagiz
Google amcaya bimer sikayet yaz. Cikan sayfaya bilgilerini ve sikayetini bildir. Ben cok kez yazdim... Ayda iki uc kez. Cok kez de dillendirdim ama genelde ilgili bolume bilgiler yazildigi icin, belki de hastane tarafindan adinin bilinmesini istemediklerinden insanlar yazmiyorlar...Canım inan ki şaşırmadım böyle yaptıklarına.. o şaşkınlık kısmını çoktan geçtim hiç sinirlenme üzme kendini.. fakülte 1 senemi yedi. özele gitseydim belki çocuğum olmuştu şimdiye kadar.. şu aralar çokk yoğunmuş zaten.. fakülteyi beklemiycem artık kısmetse bu ay Acıbademe başlıyorum.. hepimiz için hayırlısı neyse o olsun sıkma sen canını.. şikayet için ne yapmamız gerek kızlar hepimiz yazalım birlik olalım
Canimcim zaten hastaneden dediler persembe gunu yani dun cinsel iliski olmaksızın bosalsin oyle oldu zaten.benim korkum pazara kadar bise olursa sperm kalmazmi ki acaba.bide benim bildigim72 saat olmasi gerekiyor islem oncesi sperm icin pazar gunune kadar 60 saat oluyor sıkıntı olurmu acaba ne cok konustum dimiCa
Canım arkadaşım bu gece istersen rüyalansın çünkü en az 2 yada 3 gün cinsel perhiz diyolar opu günü eşindende sperm alıcaklar...çok beklemiş sperm olur mu bilmem 1 ay çok uzun bir süre...
ne oldu kiiiikızlarrrrrrrrr benım tedavi yalan oldu yıne..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?