- 22 Şubat 2014
- 771
- 377
- 133
Hayirli cumalar fistik.günaydın herkese hayırlı cumalar rabbim dualarımızı kkabul eder inşallah göyle güzel bir günde
Seninde cuman mubarek olsun.GÜNAYDINLARRR ÖYLE BİR CUMA OLSUN Kİ .
AF OLUNMAYAN KUL .
KABUL OLMAYAN DUA
HUZUR BULMAYAN KALP
SIZLAMAYAN VİCDAN
ALLAH DEMEYEN DİL KALMASIN
HAYIRLI CUMALAR
Bebegin hayirli olsun kuzum.Günaydın kızlar saglık huzr mutluluk ve bereketli birgün olması dileğiyle hayırlı cumalar olsun rabbim ettiğimz dualrı kabul buyursun inş
Canim kendim ara verip okusam olmazmi?BAŞKA ARKADAŞINA SÖYLEYECEKSİZ O YERİNE OKUYACAK CANIM EŞİN OLABİLİR ANNEN OLABİLİR ABLAN ARKAdaşın olabilir
Canim ogretmen misin bolum neAyyyyyy çok tebrik ederim 2 dakika müdürün bilgisayarına korsan giriş yaptım senin için çok endişelenmiştim çok mutlu oldum inşallah kat kat artar Rabbim bu kez sorunsuz bir hamilelik nasip etsin inşallah canım benim
Canim kendim ara verip okusam olmazmi?
Okula kimi goturuyorsun yigenini miOKUL SAATİ BEN KAÇAR
Canim esim kuran okumasini bilmiyor zira annemde oyleolmuyormuş canım araştırdım bende hatta burdan bir arkadaş söyledi birde benim tanıdıklarım eşin bilmiyormu okuduğunu yada annen falan okumaz mı? ben okiyim diyeceğim ama benimde adetim yakın gerçi bazende şaşıyor
Canim esim kuran okumasini bilmiyor zira annemde oylenetten okutsam olurmiki
Canim adetim duzensiz geliyor ama agrilarim belirtilerim basladi zamanini tam olarak bilmiyorumsanmam canım arapça olarak değilde Türkçe olarak okutsan ben bile öyle okutuyorum ne zaman hastalancan canım
Canim adetim duzensiz geliyor ama agrilarim belirtilerim basladi zamanini tam olarak bilmiyorumMeryem suremin son 6 gunu kaldi insallah biraz daha gecikir yoksa benim okutacak kimsem yok
Cok tesekkur ederim canim benimben olmazsam okurum bana Türkçe olarak at senin niyetine okurum benim çok dengesizleşti 7 gün falan gecikiyordu bu sefer 18 gün gecikti inş. adet olduğunda ben olmamda inş. senin yerine bitene kadar okurum canım
Cok tesekkur ederim canim benimbelki benimde 6 gun daha disini sikar
Nasip canım benim bana haber edersin olduğunda okurum senin yerine inş. :)
evet beli oldu 10.gün 144 tü 12 .gün 262.9 du pazartesi tekrar kan vericemsanada canım günaydın hayırlı cumalar sonuç ne canım belli oldumu ?
Olur canim cok sagol rabbim tez vaktte yuzunu guldurur Insallahcanım her gün girmeye çalışacağım bana özelden yazarsın olur mu
Olur canim cok sagol rabbim tez vaktte yuzunu guldurur Insallah
evet beli oldu 10.gün 144 tü 12 .gün 262.9 du pazartesi tekrar kan vericem
Nasip canim eger oyle bisey olursada ben netten sesli olarak dinlerim yapacak bisey yokamin canım inş. ikimizde adetli olmayız o zaman yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?