2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
C
Canim ogretmen misin bolum ne

Canim kendim ara verip okusam olmazmi?

olmuyormuş canım araştırdım bende hatta burdan bir arkadaş söyledi birde benim tanıdıklarım eşin bilmiyormu okuduğunu yada annen falan okumaz mı? ben okiyim diyeceğim ama benimde adetim yakın gerçi bazende şaşıyor

Canim esim kuran okumasini bilmiyor zira annemde oyle netten okutsam olurmiki

sanmam canım arapça olarak değilde Türkçe olarak okutsan ben bile öyle okutuyorum ne zaman hastalancan canım
Canim adetim duzensiz geliyor ama agrilarim belirtilerim basladi zamanini tam olarak bilmiyorumMeryem suremin son 6 gunu kaldi insallah biraz daha gecikir yoksa benim okutacak kimsem yok

Canim adetim duzensiz geliyor ama agrilarim belirtilerim basladi zamanini tam olarak bilmiyorumMeryem suremin son 6 gunu kaldi insallah biraz daha gecikir yoksa benim okutacak kimsem yok

ben olmazsam okurum bana Türkçe olarak at senin niyetine okurum benim çok dengesizleşti 7 gün falan gecikiyordu bu sefer 18 gün gecikti inş. adet olduğunda ben olmamda inş. senin yerine bitene kadar okurum canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…