- 22 Ağustos 2014
- 3.845
- 2.409
- 408
Nasip canim eger oyle bisey olursada ben netten sesli olarak dinlerim yapacak bisey yok![]()
hayırlısı canım ya:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nasip canim eger oyle bisey olursada ben netten sesli olarak dinlerim yapacak bisey yok![]()
evet 1.sınıfa başladıkOkula kimi goturuyorsun yigenini mi
GÜZEL OLACAK HER ŞEY BİR RAHATLA ARTIKevet beli oldu 10.gün 144 tü 12 .gün 262.9 du pazartesi tekrar kan vericem
Kuzum nedenkızlarrrrrrrrr benım tedavi yalan oldu yıne..
nldu kuzummmkızlarrrrrrrrr benım tedavi yalan oldu yıne..
Ne oldu canimkızlarrrrrrrrr benım tedavi yalan oldu yıne..
inşallah ablam rahatım ama işte ginede bir ihtimal geçiyor aklımdan sevinip de sonu iyi olmazsa diye ama inşallah güzel olacak ben inanıyorum içim de rahat sorunsuz bir gebelik geçiriceğimGÜZEL OLACAK HER ŞEY BİR RAHATLA ARTIK
hayırdır arkadaşım inşallah kötü bir şey yokturkızlarrrrrrrrr benım tedavi yalan oldu yıne..
noldu ki????kızlarrrrrrrrr benım tedavi yalan oldu yıne..
Kuzum neden![]()
nldu kuzummm![]()
çok kalabalıkmış aralıkta bana gun verdiler.Ne oldu canim![]()
bunda da vardır bir hayır arkadaşım hayırlı bir şekilde başlarsın inşallahçok kalabalıkmış aralıkta bana gun verdiler.
bide arayanlara nisan da arayın diyorlar düşününnnn yani..
bende aldım dosyamı raporumu çıktım sinir oldum
Allah sonumuzu hayretsinçok kalabalıkmış aralıkta bana gun verdiler.
bence de yazmalısın... bursa da olup bu eziyeti yaşamak zorunda olan herkes yazmalı... 1-2 kişinin sesi cılız kalıyo malesef ki... çığlık atmaya ihtiyacımız var....bimer e yazcam ama..
zaten başhekimliğe de şikayet ettım onları.
amaya ınan şaşırdım oyle deyınce..Allah sonumuzu hayretsin
sonrası hakkında bi düşüncen var mı tatlım....
evden yazcam canım burdan yazmayı denedım ama sanırım maıl adresine posta mı ne geliyormuş onay lınkı..bence de yazmalısın... bursa da olup bu eziyeti yaşamak zorunda olan herkes yazmalı... 1-2 kişinin sesi cılız kalıyo malesef ki... çığlık atmaya ihtiyacımız var....
online başvuru dan giriyosun demı canım BİMER ebence de yazmalısın... bursa da olup bu eziyeti yaşamak zorunda olan herkes yazmalı... 1-2 kişinin sesi cılız kalıyo malesef ki... çığlık atmaya ihtiyacımız var....
Canim herseyde bi hayir vardir uzme kendini.....çok kalabalıkmış aralıkta bana gun verdiler.