• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Slm kizlar bende dun doktora gittim keseyi gormek icin.ekranda bir degil iki kese gorundu ikizlerim olucak cok saskinimin hem seviniyorum hem korkuyorum ikiz oldugu icin.

Maşallahhh cnm çok şanslısın :nazar::nazar:
Tez zamanda bizlerede nasip olur inşallahhhhh:KK36:

Evt cnm rabbim daim etsin babasına en güzel hediye oldu bu inş daim olur saglıkla sıhtle :KK46::nazar:

O zaman bugün evde parti var desene :KK71:
Çoook sevindim cnm hep böyle güzel haberler alırsın inşallahh:KK36:

arkadaşlar mrb.. benim bugün 12.günüm test sonucum 103.. doktor gebesin dedi:) çok mutluyum.. 2 gün sonrada da inş değerler 2.ye katlanır.. allah herkese nasip etsin inş.
Masallah Allah hayirli etsin saglikla kucagina almayida nasip etsin cnm

arkadaşlar mrb.. benim bugün 12.günüm test sonucum 103.. doktor gebesin dedi:) çok mutluyum.. 2 gün sonrada da inş değerler 2.ye katlanır.. allah herkese nasip etsin inş.

Aman allahımmmm bugün gerçekten hep güzel haberler aldık hep böyle haberler okumak nasip olur inşallahhhhh:KK36:
Maşallahhhh cnm benim sonucun harika harikaaaaaaa:nazar::rolleyes:

İnşallah canım benim, senin nasıl gidiyor hamilelik? Erkekti değil mi?

canım iyiyiz şükür :) o da ben de büyüyoruz :) dün doğum için yeni druma gittik tanıştık çok iyi davrandı diğer bebği anlatınca daha itinalı davrandı epeyi inceledi veeee %100 oğlan dedi bizim de mehmetimiz geliyor :) darısı sana ve diğer arkadaşlara inşallllllllllaaaaaaaahhhhhh :) her sabah namazında dualarımdasın :)

Slm kizlar bende dun doktora gittim keseyi gormek icin.ekranda bir degil iki kese gorundu ikizlerim olucak cok saskinimin hem seviniyorum hem korkuyorum ikiz oldugu icin.

canım maşallaaaaaaaaahhhhhh :) hayırlı olsun sağlıklı olsunlar inşallahhhhhhh :)

canım hayırlı olsun :) kat kat artsın inşallaaaaaaahhhhh :)

Günaydın kızlar saglık huzr mutluluk bereketle geçen günlerimz olsun inş dualrınzda benide unutmayın inş sorunsuz saglıklı bir meleğim olur ve rabbimn izniyle onu kucagıma aldığım günleride görmk nasip olsun inş hayırlısıyla:KK51::KK24:

Ayy Allah senin haberlerini de almak nasip etsin inşallah:KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68:

tatlım nasılsın uzun zamandır denk gelmemiştim seninle
hamilelik nasıl gidiyor ( eski hamiş smileyini düşün burda)
bi halini hatrını sorayım dedim kuzum:KK54:
bebişin cinsiyetini öğrendin mi ?:nazar::nazar:

Günaydın kızlar saglık huzr mutluluk bereketle geçen günlerimz olsun inş dualrınzda benide unutmayın inş sorunsuz saglıklı bir meleğim olur ve rabbimn izniyle onu kucagıma aldığım günleride görmk nasip olsun inş hayırlısıyla:KK51::KK24:
canım günaydın Rabbim sağllıkla kucagına almayı nasip etsin inşallah
kan sonucunu okudum yeni çok çok sevindim inanki
Rabbim hepimize sağlıklı sıhhatlı hayırlı evlatlar nasip etsin :nazar:

Cnm masaallah gozunaydinn sonuna kadar bole iyi gitsin..darisi bizlere..
canım iyiyiz şükür :) o da ben de büyüyoruz :) dün doğum için yeni druma gittik tanıştık çok iyi davrandı diğer bebği anlatınca daha itinalı davrandı epeyi inceledi veeee %100 oğlan dedi bizim de mehmetimiz geliyor :) darısı sana ve diğer arkadaşlara inşallllllllllaaaaaaaahhhhhh :) her sabah namazında dualarımdasın :)

canım maşallaaaaaaaaahhhhhh :) hayırlı olsun sağlıklı olsunlar inşallahhhhhhh :)

canım hayırlı olsun :) kat kat artsın inşallaaaaaaahhhhh :)
Cnm pasa geliyor demekki masaalah hayirlarla al kucagina..oglusunu...

Back