Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar bişi sormak istiyorummmmm
sebepsiz olup ilk tüp denemesi tutan arkadaşlar oldumuuuuu ???
Slm kizlar bende dun doktora gittim keseyi gormek icin.ekranda bir degil iki kese gorundu ikizlerim olucak cok saskinimin hem seviniyorum hem korkuyorum ikiz oldugu icin.
Evt cnm rabbim daim etsin babasına en güzel hediye oldu bu inş daim olur saglıkla sıhtle![]()
arkadaşlar kan sonucumu aldım 12.günüm bu gün 262.9 olmuş
sebepsiz olunca daha zor diye duymuştum da bi sorayım dedim 2 tane olumlu cevap aldımAynı merkeze gittiğim bi arkadaşım ilk denemesinde hamile kaldı cnm![]()
Masallah Allah hayirli etsin saglikla kucagina almayida nasip etsin cnmarkadaşlar mrb.. benim bugün 12.günüm test sonucum 103.. doktor gebesin dedi:) çok mutluyum.. 2 gün sonrada da inş değerler 2.ye katlanır.. allah herkese nasip etsin inş.
sebepsiz olunca daha zor diye duymuştum da bi sorayım dedim 2 tane olumlu cevap aldım![]()
arkadaşlar mrb.. benim bugün 12.günüm test sonucum 103.. doktor gebesin dedi:) çok mutluyum.. 2 gün sonrada da inş değerler 2.ye katlanır.. allah herkese nasip etsin inş.
Aman allahımmmm bugün gerçekten hep güzel haberler aldık hep böyle haberler okumak nasip olur inşallahhhhh
Maşallahhhh cnm benim sonucun harika harikaaaaaaa![]()
Ayy Allah senin haberlerini de almak nasip etsin inşallah![]()
İnşallah canım benim, senin nasıl gidiyor hamilelik? Erkekti değil mi?
Slm kizlar bende dun doktora gittim keseyi gormek icin.ekranda bir degil iki kese gorundu ikizlerim olucak cok saskinimin hem seviniyorum hem korkuyorum ikiz oldugu icin.
arkadaşlar mrb.. benim bugün 12.günüm test sonucum 103.. doktor gebesin dedi:) çok mutluyum.. 2 gün sonrada da inş değerler 2.ye katlanır.. allah herkese nasip etsin inş.
Ayy Allah senin haberlerini de almak nasip etsin inşallah![]()
canım günaydın Rabbim sağllıkla kucagına almayı nasip etsin inşallahGünaydın kızlar saglık huzr mutluluk bereketle geçen günlerimz olsun inş dualrınzda benide unutmayın inş sorunsuz saglıklı bir meleğim olur ve rabbimn izniyle onu kucagıma aldığım günleride görmk nasip olsun inş hayırlısıyla![]()
Teşekkürler arkadasimOyy oyyy bugün maşallahhhh güzel haberler üst üste gelmiş
Canımcım sanada kocaman maşallahhhh sonucun süper ötesi![]()
![]()
Tebrikler arkadaşım her sey gönlünce olsunarkadaşlar mrb.. benim bugün 12.günüm test sonucum 103.. doktor gebesin dedi:) çok mutluyum.. 2 gün sonrada da inş değerler 2.ye katlanır.. allah herkese nasip etsin inş.
Cnm masaallah gozunaydinn sonuna kadar bole iyi gitsin..darisi bizlere..arkadaşlar mrb.. benim bugün 12.günüm test sonucum 103.. doktor gebesin dedi:) çok mutluyum.. 2 gün sonrada da inş değerler 2.ye katlanır.. allah herkese nasip etsin inş.
Cnm pasa geliyor demekki masaalah hayirlarla al kucagina..oglusunu...canım iyiyiz şükür :) o da ben de büyüyoruz :) dün doğum için yeni druma gittik tanıştık çok iyi davrandı diğer bebği anlatınca daha itinalı davrandı epeyi inceledi veeee %100 oğlan dedi bizim de mehmetimiz geliyor :) darısı sana ve diğer arkadaşlara inşallllllllllaaaaaaaahhhhhh :) her sabah namazında dualarımdasın :)
canım maşallaaaaaaaaahhhhhh :) hayırlı olsun sağlıklı olsunlar inşallahhhhhhh :)
canım hayırlı olsun :) kat kat artsın inşallaaaaaaahhhhh :)
İyiyiz cnm sen nasılsınnKızlarrr nasılsınız![]()