2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .

Canm biz çok iyiyiz Allaha çok şükür :) Benim de Cem paşam geliyor

Kızlar bi sorum olacak bugün transferimin 10.gunu tutmadigini düşünüyorum tutmamissa ne zaman adet görürüm lütfen cevap verin

Kızlar bi sorum olacak bugün transferimin 10.gunu tutmadigini düşünüyorum tutmamissa ne zaman adet görürüm lütfen cevap verin
canım kendini yeme git kan ver adetini beklerken de kendi kendini yiyip duracaksın 10 gün bir değer çıkar mutlaka

Allah razı olsun canım benim, sağlıklı bir şekilde kucağına al inşallah.

Hiç adet gününü hesaplama canım, sanırsam yarın test yaptırırsın ve inşallah hamile çıkarsın

Slm kizlar bende dun doktora gittim keseyi gormek icin.ekranda bir degil iki kese gorundu ikizlerim olucak cok saskinimin hem seviniyorum hem korkuyorum ikiz oldugu icin.
Hayırlı olsun canım çift embriyomu transfer edilmişti

Mehmet ismini çoook seviyorım oğlum olursa bende mehmet ismini düşünüyorum
İyi olmana sevindin cnm hep iyi olursun inşalahhhh

Kızlar yaa benim geçen pazartesi 12.gunum du kan verdim 31.30 cikti bugün yine verdim bakalım yukselcekmi değer dusukmu sizce

evet yaaa 4 olmalı inşşş o günlerde gelecek canımm

gelsin tabıkı canım ama o kadar da beklemeyelim yaa.... :)
biran once bebeler gelsin asıl..

arkadaşlar 10. gün 144 tü , bu gün 12.günüm 262.9 olmuş dr bana ayın 15 inde kan ver tekrar gebelik değerin 1000 ve üzeri olması lazım dedi 4 günde olur mu acaba

canım değerin gayet güzel artmış bence bı sıkıntı olmaz değerlerin tavan yapar emınım ben

Slm kizlar bende dun doktora gittim keseyi gormek icin.ekranda bir degil iki kese gorundu ikizlerim olucak cok saskinimin hem seviniyorum hem korkuyorum ikiz oldugu icin.

anammmmmmmmmmmmm maşallah ya ıkız annesı olcan demek sen..
rabbım hayırlısı ıle kucağına almayı nasip etsin arkadaşım maşallah maşallah

Süper canım çok sevindim seni takip edeceğim
valla canım başlarsam güzel olcak ama eğer gene ertelerler ise bılmem yani..
saol benı düşünüp takip ettiğin için şekerimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…