tatlım nasılsın uzun zamandır denk gelmemiştim seninle
hamilelik nasıl gidiyor ( eski hamiş smileyini düşün burda)
bi halini hatrını sorayım dedim kuzum
bebişin cinsiyetini öğrendin mi ?
canım günaydın Rabbim sağllıkla kucagına almayı nasip etsin inşallah
kan sonucunu okudum yeni çok çok sevindim inanki
Rabbim hepimize sağlıklı sıhhatlı hayırlı evlatlar nasip etsin
canım kendini yeme git kan ver adetini beklerken de kendi kendini yiyip duracaksın 10 gün bir değer çıkar mutlakaKızlar bi sorum olacak bugün transferimin 10.gunu tutmadigini düşünüyorum tutmamissa ne zaman adet görürüm lütfen cevap verin
Canim Test günüm zaten yarın ama hiç mi belirti olmaz ya hiç bişey yok tutmadı galibacanım kendini yeme git kan ver adetini beklerken de kendi kendini yiyip duracaksın 10 gün bir değer çıkar mutlaka
Allah razı olsun canım benim, sağlıklı bir şekilde kucağına al inşallah.canım iyiyiz şükür :) o da ben de büyüyoruz :) dün doğum için yeni druma gittik tanıştık çok iyi davrandı diğer bebği anlatınca daha itinalı davrandı epeyi inceledi veeee %100 oğlan dedi bizim de mehmetimiz geliyor :) darısı sana ve diğer arkadaşlara inşallllllllllaaaaaaaahhhhhh :) her sabah namazında dualarımdasın :)
canım maşallaaaaaaaaahhhhhh :) hayırlı olsun sağlıklı olsunlar inşallahhhhhhh :)
canım hayırlı olsun :) kat kat artsın inşallaaaaaaahhhhh :)
Süper canım çok sevindim seni takip edeceğimselam bitanem..
valla bu ay kı reglı de gitcem bakalım doktora ertelemezler ıse bu ay baslarım heralde
Sen hep gül canım sana yakışırYe ısırmak yemek serbestay bu ikona bayılıyorum hani halk arasında bir laf var ya "kıçı başı ayrı oynuyo" diye hep gülüyorum bu ikonu görünce
Hiç adet gününü hesaplama canım, sanırsam yarın test yaptırırsın ve inşallah hamile çıkarsınKızlar bi sorum olacak bugün transferimin 10.gunu tutmadigini düşünüyorum tutmamissa ne zaman adet görürüm lütfen cevap verin
Hiç umudum yok canım ama inşallahHiç adet gününü hesaplama canım, sanırsam yarın test yaptırırsın ve inşallah hamile çıkarsın
Hayırlı olsun canım çift embriyomu transfer edilmiştiSlm kizlar bende dun doktora gittim keseyi gormek icin.ekranda bir degil iki kese gorundu ikizlerim olucak cok saskinimin hem seviniyorum hem korkuyorum ikiz oldugu icin.
Hatta bekleme git bu gün kan ver, varsa zaten bir değer çıkarHiç umudum yok canım ama inşallah
Korkuyorum cesaret edemiyorumHatta bekleme git bu gün kan ver, varsa zaten bir değer çıkar
İyiyiz cnm sen nasılsınn
canım iyiyiz şükür :) o da ben de büyüyoruz :) dün doğum için yeni druma gittik tanıştık çok iyi davrandı diğer bebği anlatınca daha itinalı davrandı epeyi inceledi veeee %100 oğlan dedi bizim de mehmetimiz geliyor :) darısı sana ve diğer arkadaşlara inşallllllllllaaaaaaaahhhhhh :) her sabah namazında dualarımdasın :)
canım maşallaaaaaaaaahhhhhh :) hayırlı olsun sağlıklı olsunlar inşallahhhhhhh :)
canım hayırlı olsun :) kat kat artsın inşallaaaaaaahhhhh :)
Günaydın kızlar bugün ENSU için büyük gün inşallah güzel haberler verir bugün bayram olur bize
Çok şukur iyiyiz cnm bi yaramazlık yokkÇok şükür cnm iyiyim sen nasılsın kuzu nasıl herşey yolundadır inşallahhh
Sağol bitanem hep beraber gülelim Rbbim hep güldürsün inşallah buradaki herkes çok mutlu olmayı hakediyorSen hep gül canım sana yakışır
Aynen vallahi bende kendim kadar sevineceğimAynen cnm hayırlısıyla güzel haber alsın valla kendim hamile kalmış kadar sevinicem
evet yaaa 4 olmalıinşşş o günlerde gelecek canımm
arkadaşlar 10. gün 144 tü , bu gün 12.günüm 262.9 olmuş dr bana ayın 15 inde kan ver tekrar gebelik değerin 1000 ve üzeri olması lazım dedi 4 günde olur mu acaba
Slm kizlar bende dun doktora gittim keseyi gormek icin.ekranda bir degil iki kese gorundu ikizlerim olucak cok saskinimin hem seviniyorum hem korkuyorum ikiz oldugu icin.
valla canım başlarsam güzel olcak ama eğer gene ertelerler ise bılmem yani..Süper canım çok sevindim seni takip edeceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?