• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Aklımdan çocuk fikrini atmayıp kafamı boşaltmıyomuşum buda stres yapıyomuşmuş..rahat olmalıymışım..daha önce dediği taktikle 2 kez gebe kaldım biri bu son gebeliğimdi.

Güzel güzel konuşsan anlamazmı o_O
Biara eşimde nama izin vermiyordu Ben buranın bana ne kadar iyi geldiğini kimseye anlatamadığımı burdaki kızlara anlattığımı vs vs anlattım sağolsun o da bana acıdı herhalde artık bişi demiyor:KK48:

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..tek embriyo muydu canım...darısı bizlere inşallah bende uzun süre tedaviye gidemem eşim normal yoldan arada gebeliklerim oldu diye afedersiniz ağzıma ediyo konusunu açtırmıyo...rabbim nasip ederse artık...

aman bu erkekleri anlamak da zor ömür boyu çocukları olmasa neden olmuyor demezler umurlarında değil, bir de sorun onlardayken sıkıntıyı çeken biziz .gıcıklaaaar

Kislarr sonucumu aldim
Cok sukur 15.gunum
6.gûn dondurulmus transferi sonucum 3376
Allahim saglikla devam etmeyi nasip eder insallah
Nasil sonucum kizlar tecrubeli annislerden ve anne adaylarindan yorum alabilirmiyim
merhaba hayırlı olsun cnm Allah kucagına almayıda nasip etsin inşallah.

Cnm aSlinda bnm amh degerim cok dusuktu 0.95 rezervim azalmisti ama opuda 18 yumurta toplandi
7si blastokist oldu ilk tedavimde 1 embrio transfer yapildi degerim cok dusuktu yukseldi ama devam etmedi dusukyaptim
Ikinci tedavim dondurulmusla oldu 6.gun dondurulan bir embriom cozundu ve 15.gun testim bu seferde cok yuksek cikti
Insallah bu sefer saglikla kucagima alirim
Ve darisi sizlere olsun insallah
Beklemek ne zor bilirim 2009 da evlendim dusun
Allahim kimseleri cok bekletmsin insallah :KK43:

inşallah canım,sağlıkla kavusursun bebeğine..benim de amh 0,84 ama ilk tüp bebek denememde 2 yumurta çıkabildi.acaba hala çok yumurta ç ıkma şansım varmıki.senin gayet iyi bir sayı nasıl oldu canım valla diğer tedavilerde çok yumurta çıkmaz diye düşünüyordum

Arkadaşlar olmadı :( :( :( koskoca 0 :( Allahım kimseye yasatmasın bu duyguları zor ya :( emek veriyorsun ama olmadi iste :(

Güzel güzel konuşsan anlamazmı o_O
Biara eşimde nama izin vermiyordu Ben buranın bana ne kadar iyi geldiğini kimseye anlatamadığımı burdaki kızlara anlattığımı vs vs anlattım sağolsun o da bana acıdı herhalde artık bişi demiyor:KK48:

valla ne derlerse desinler gün geliyor derdimizi onlara anlatamıyoruz.çünkü bizim hissettiğimizi asla hissetmiyorlar. çocuğu onlarla yapıyoruz.dertleri burda birbirimizle paylaşıyoruz.iki oturup dinleme kabiliyetleri yok bu konuda da bizim kadar hassas değiller.maç ya da uyku daha önemli onlar için.bazen diyorum Allahım bize de evlat verse de onlara yalvarmasak yok ilacını iç yok iki dakika üzüntümü dinle diye....inşallah dua saatine denk gelmiştir.

Arkadaşlar olmadı :KK43: :KK43: :KK43: koskoca 0 :KK43: Allahım kimseye yasatmasın bu duyguları zor ya :KK43: emek veriyorsun ama olmadi iste :KK43:

test mi yaptın kaçıncı denemendi canım,üzülme dicem ama ben de yeni atlattım hala da etkisini atamadım.Allah hepimize sabır versin

Arkadaşlar olmadı :( :( :( koskoca 0 :( Allahım kimseye yasatmasın bu duyguları zor ya :( emek veriyorsun ama olmadi iste :(

kızlar ya bazen diyorum bu ne adalet, haberlerde geçen 2 aylık bebeğini bırakıp giden annenin hapis kararı haberi var.kimi insanın olur böyle ortada bırakır.bizim de olsun canımız feda deriz olmaz.Geçen ablam anlatıyor ablam yeni doğan yoğun bakımda çalışıyor.bir bebek varmış.kadını kocası tekmeyle dövmüş bebek 23 haftalık doğmuş.ölmek üzere çocuk dedi.nasıl üzüldüm ya.insanlar çocuğa hiç kıymet vermiyor yaa.

Kislarr sonucumu aldim
Cok sukur 15.gunum
Nasil sonucum kizlar tecrubeli annislerden ve anne adaylarindan yorum alabilirmiyim
Hayirli olsun gozunaydin
darisi bizlere.
canım perşembe günü test günüm 10. gün oluyor :)) ama bu hastane 10. günde istiyor sonucu bakalım hayırlısı artık..
tatlim bende tatile ciktim sukur cok ii geldi burda senin guzel haberinle daha mutlu olmak icin bekliyorum inslhhhhhhh.

rabbim sabir versin bi daha ki sefere insl

slm kızlar
bugün tüp bebek negatifi sonrası adetim bittiği gibi doktora gittim.Gel görüşelim demişti. Bana biosteron coenzym q10 ve folbiol verdi. yumurtam az olduğu için 2 ay kullan dedi.3-4 ay sonra duruma göre bakacak. ben coenzym q10 u eşime kullandırıyordum. kendim de kullanrım artık.

yedirenk, biosteron yani dhea yı en az 3 hatta 4 ay kullan tedavinden önce, 1-2 ayda pek etkili olmuyor, 2 ay geç başla ama temiz başla. Ayrıca sen yine doktoruna danış tabii ama Arginmax woman ve ginseng de kullan tedaviden önce 3 ay. ben şimdi bunlara başlıyorum. Bizim gibi yumurta sayı ve kalitesinde sorun olanlarda tavsiye edilen destekler bunlar. Ben 3-4 ay bu takviyeleri kullanıp tedaviye öyle başlayacağım bu sefer. Biraz pahalılar ama değer bence..

herkese merhabalar arkadaşlar;kaç gündür giremedim siteye nasılsınız iyi misiniz?sonuıç bekleyen tüm arkadaşlarıma hayırlı haberler inş.benim yine olmadı donmuş embriyo denedik ikinci denememdi kısmet değilmiş banu_K seninle aynı gün yapmıştık transferi senin sonuç ne oldu canım benim çok merak ediyorum...bu arada acıbadem hastanesinde yapıyorum tedavimi, orda işe başlama durumum var eğer olursa gelmek isteyen herkese elimden gelen yardımı yaparım şehir dışından gelen hastalara ücretsiz içinde eşya olan,hastaneye yürüme mesafesinde kalacak yerler veriyolar,ücret mi? aynı fark yok...bunları neden söylüyorum acıbadem benim akrabamın hastanesi diil amacım sizlere yardım etmek çünki bizi bizden başkası anlayamaz bu süreçleri yaşamayan bilemez ben bir ay sonra Allah kısmet ederse tekrar denemeye başlicam,isteyen herkese önce Allah rızası için sonra insanlık ölmedi demek için yardım edeceğim canım arkadaşlarım hepinizi öpüyorum,yürüdüğümüz bu kutsal yolda Allah bizlere de annelik duygusunu yaşatsın inş...

Kuzum benim kimyasal oldu.. Üzüldüm ama yapacak bir şey yok, bir kaç ay vitamin takviyeler yapıp öyle başlayacağım tedaviye.. Sen de üzme kendini, biraz toparlan sonra tekrar taze embriyolarla denersin.. Yılmak yok, denemeye devam.. ;)

kızlarr merhaba:)) özledim sizleri canlarr biraz okudum yazılarınızı inşallah hepiniz iyisiniz..

Ensuuu, seni merak ediyorum kuzum.. 11 eylül mü test günün? İnşallah bebişinin müjdesini alıp kutlamaya yapıcaz o gün :)

Kislarr sonucumu aldim
Cok sukur 15.gunum

Çok güzel değerin maşallah..:nazar: Tebrikler tatlım.. Sağlıkla sıhhatle kucağına almak nasip olsun:KK36:

Arkadaşlar olmadı :KK43: :KK43: :KK43: koskoca 0 :KK43: Allahım kimseye yasatmasın bu duyguları zor ya :KK43: emek veriyorsun ama olmadi iste :KK43:

Sağlık olsun kuzum, üzme fazla kendini, inşallah bir dahaki denemende bebeğine kavuşursun.. :KK51:

merhaba hayırlı olsun cnm Allah kucagına almayıda nasip etsin inşallah.
Amin Cnm allah Razi olsun rabbim su gecenin yuzu suyu hurmetine iSteyen herkese nasip etsin insallah
inşallah canım,sağlıkla kavusursun bebeğine..benim de amh 0,84 ama ilk tüp bebek denememde 2 yumurta çıkabildi.acaba hala çok yumurta ç ıkma şansım varmıki.senin gayet iyi bir sayı nasıl oldu canım valla diğer tedavilerde çok yumurta çıkmaz diye düşünüyordum
cok tesekkur ederim insallah arkadasim
Bnm amh cok dusuk cikti yasim 24 doktorum yasin kurtario seni dedi
Senin yasin kac bilmiorum ama onemli olan kaliteli yumoslar bak 18yumostan 7tane
Yani 2kaliteli hatta bir kaliteli yumurta bile hamile kalmaya yeter allahin izniyle

aman bu erkekleri anlamak da zor ömür boyu çocukları olmasa neden olmuyor demezler umurlarında değil, bir de sorun onlardayken sıkıntıyı çeken biziz .gıcıklaaaar
Benim eşim kendine baktırmadı hiç bu zamana kadar benim üzerimden yürüdük..sperm sayısı iyi ama hep kendiliğinden kaldığım gebeliklerim düşüyo...sağlıksız bebek düşermiş ya artık eşimdende şüpheliyim..morfolojisi nedir bilmiyorum ve bu sağlıksız bebekler artık ona yönelmemiz gerektiği kanaatine itiyo beni...

Back