• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
canımm hep söylüyorum ben ALLAHATAN GELEN İİN ALLAHA SIĞINDIM diyeee ama yine duygusal günler yaşıyorum 40na merdiven dayamış birisi olarak artık kötü hisediyorumm umutsuz hisediyorum
kuzuuumm bende öyle 39 yaşındayım öyle düşünme ,tabi seni çok iyi anlıyorum bazen benimde çok ağladığım umutsuzluk yaşadığım zamanlar oluyo,ama Allah tan umut kesilmiyo bende böyle aynı duyguları hisseden birini görünce dayanamıyorum konuşuyorum :KK14:
canım değerin gayet güzeldi inşş katlamıştır hiç endişelenme

gözün aydın canımmm maşallah sağlıkla evam etsin inş

Evet şekerden soğudum ama bal olabilir :KK48:
Şimdi senin sonucun yüksek yaaa bi kaç güne keseyide görürsün dimi o_O
Kesecik 1500 iken alttan ultrasonla gozukuomus
Yarin doktorumu ariycam bakalim ne diyCek bu heyecanlar hic bitmioo yaa
Buyuk ihtimal burada ilk ultrason kese ve kalp atisi bir cagiriolar belki haftaya gel diebilir

Bende ilk defa deniyorum inşallah işe yarar
Canım niye eşin buraya gelmene kızıyor o_O
Aklımdan çocuk fikrini atmayıp kafamı boşaltmıyomuşum buda stres yapıyomuşmuş..rahat olmalıymışım..daha önce dediği taktikle 2 kez gebe kaldım biri bu son gebeliğimdi.

Kislarr sonucumu aldim
Cok sukur 15.gunum
6.gûn dondurulmus transferi sonucum 3376
Allahim saglikla devam etmeyi nasip eder insallah
Nasil sonucum kizlar tecrubeli annislerden ve anne adaylarindan yorum alabilirmiyim
[/QUOTE
Canim tebrik ederim maşallah değerin çok güzel Rabbim kucağına almayi nasip etsin:nazar:

Canim sabirsizlikla hayirli haberlerini bekliyorum:KK68:Sen benim umudumsun kuzummmm:KK68:

ayy sakın ben senin umudun olmum canım bu konudaki son kişiyim sanırım bu topiclerde:))
ancak umut kırarım.. sen bana bakma cnm hep umudun olsun..

herkese iyi akşamlar arkadaşlarr
benim kocişde pek sıcak bakmıyo buraya girmeme ona maç açtım :D bende burda takılıyorum

Back