• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Canımmm, allah razı olsun:KK68::KK19::KK68: İnşallah kuzum, bu yolda uğraşan herkes evladına kavuşur umarım..:KK51:
InSallah Cnm
Inan her zerresini yasadim
Ve biliorum ki benden daha agir daha zor yasayanlarda var
Her zaman duam allahimmm ne olur kucucuk bir nefes icin onca emek harcayan kardeslerime tez vakitte bebelerini yolla ici sira bana da
Inaniorum burda hepimiz birgun cok sukur rabbime bebegim geldi yazicas

Kizlar annem iki gündür bebek bakıyo.17 aylık benim ilk gebeliğim dış gebelik olmasaydı benim yavrumda aynı yaßlarda olacaktı.çok tatlı yavrum ya...annesi öğretmen ufaklığın.

InSallah Cnm
Inan her zerresini yasadim
Ve biliorum ki benden daha agir daha zor yasayanlarda var
Her zaman duam allahimmm ne olur kucucuk bir nefes icin onca emek harcayan kardeslerime tez vakitte bebelerini yolla ici sira bana da
Inaniorum burda hepimiz birgun cok sukur rabbime bebegim geldi yazicas
Amiiiiin.. Ben de inanıyorum, yürekten:KK51::D:D

valla ne derlerse desinler gün geliyor derdimizi onlara anlatamıyoruz.çünkü bizim hissettiğimizi asla hissetmiyorlar. çocuğu onlarla yapıyoruz.dertleri burda birbirimizle paylaşıyoruz.iki oturup dinleme kabiliyetleri yok bu konuda da bizim kadar hassas değiller.maç ya da uyku daha önemli onlar için.bazen diyorum Allahım bize de evlat verse de onlara yalvarmasak yok ilacını iç yok iki dakika üzüntümü dinle diye....inşallah dua saatine denk gelmiştir.

Hiç sorma cnm bizim gibi kafaya takmıyorlar çoook rahatlar keşke bizlerde onlar gibi olabilseydik

Günaydın kızlar rabbim saglık sıht huzr mutluluk bereket versin dualrınızda bnda yer verin kızlar bugun hem eşimn doğum gunu hemde klp atımı için gidecem allhım inş hayırlısıyla güzel haber almyı nasip edr

Eşine çoook güzel doğum günü hediyesi olacak kalp atışı bak gör :rolleyes:

Kizlar annem iki gündür bebek bakıyo.17 aylık benim ilk gebeliğim dış gebelik olmasaydı benim yavrumda aynı yaßlarda olacaktı.çok tatlı yavrum ya...annesi öğretmen ufaklığın.

Kuzum sende kendini üzmeye yer arıyorsun
Ben eltimle aynı zamanlarda hamile kaldım benim düştü ama onunki maşallah sıkı sıkı tutundu şuan 6 aylık
ilk günler eltimi görmek istemiyordum kötü oluyordum sonra kendimi toparladım niye kendi kendime zarar veryim ki Allah'ın taktiri elden bişi gelmiyor ki :KK43:

Günaydın kızlar rabbim saglık sıht huzr mutluluk bereket versin dualrınızda bnda yer verin kızlar bugun hem eşimn doğum gunu hemde klp atımı için gidecem allhım inş hayırlısıyla güzel haber almyı nasip edr
allah yardımcın olsun inşallah hayırlısıyla duyarsın canım arkadaşım bende kan vericem değerim katlamışmı bakıcaz

Back