kızlarrrrr ben çıkıyorummm yeğenim gelecek cuma gün ünrty gidecek gitmeden teyzesini görmek istemiş sizi öpüyorum aşam gelirim inş
Güle güle canımm

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlarrrrr ben çıkıyorummm yeğenim gelecek cuma gün ünrty gidecek gitmeden teyzesini görmek istemiş sizi öpüyorum aşam gelirim inş
Kislar merhaba
5te kan sonucumu alicam cok heyecanliyim
Mart ayinda da burada paylasimlatda bulunmustum ozamanlar kimyasal gebelik oLmustu
Insallah bu seferde hûsrana ugRamam
Benden dualarinizi esirgemeyin oLurmu
Sizde benim her zaman dualarimdasiniz
Rabbim hepimize isteyen her kalbe annelik duygusunu tattirsin inSallah
ben de meraktayım ama internetten uzaklaştı,en iyisini yaptı.zaten test günü sonucunu hemen buraya yazar inşallah sevinçle..
Çarşamba günü test tarihi canım suan bebisleriyle dinleniyor
Galiba 11 indeydi test günü
Kuzum biz Iyiyizde asil sen nasilsin? Hepimiz seni merak ediyoruz hersey yolundadir umarim.dualarim seninle canimkızlarr merhaba:)) özledim sizleri canlarr biraz okudum yazılarınızı inşallah hepiniz iyisiniz..
anam kimler geldi ya naslsnz kuzum yarn kçta vercen ki kankızlarr merhaba:)) özledim sizleri canlarr biraz okudum yazılarınızı inşallah hepiniz iyisiniz..
canım beniiiimm öyle söyleme lütfen Allah diyo ki;kulumun herşey bitti dediği anda rahmetimi yollarım...bu bir sınav biliyosun seni çok iyi anlıyorum bende iki negatif aldım,sen daha fazla ama aynı duyguları paylaşıyoruz emin ol yalnız diilsin herkes gibi bende senin yanındayım benim güzel arkadaşım...ama bende MERAK ETTİM
canım imkan olarak hazır değiliz uzun bir sürede olamayacağız sanırım yaş oratda umut edip boşuna beklemekten yorumdum artık
inşallah ablam inşallah yarın kan vericem katlamış mı değerim bakıcaz rabbim devamını getirir inşallah1500 üzerinde keseyi 10.000 üzerinde kapl atışı görürsünüz canımm
tüm kalbimle bende amiiiiiinn diyorum güzel haberlerini bekliyorum canım....inşallah ablam inşallah yarın kan vericem katlamış mı değerim bakıcaz rabbim devamını getirir inşallah
süper tebrik ediyorum seni canım hayırlı olsunKislarr sonucumu aldim
Cok sukur 15.gunum
6.gûn dondurulmus transferi sonucum 3376
Allahim saglikla devam etmeyi nasip eder insallah
Nasil sonucum kizlar tecrubeli annislerden ve anne adaylarindan yorum alabilirmiyim
Tesekkur ederiorum cnmm seninde 15.gun bole bor deger cikabilir hazirlikli ol :) allahimmmm tum arkadaslarima nasip etsin insallahh aminnnnnnsüper tebrik ediyorum seni canım hayırlı olsun
inşallah arkadaşım 10.gün 144 tü yarın 12 .günüm inşallah güzel sonuçlar alırımTesekkur ederiorum cnmm seninde 15.gun bole bor deger cikabilir hazirlikli ol :) allahimmmm tum arkadaslarima nasip etsin insallahh aminnnnnn
Kislarr sonucumu aldim
Cok sukur 15.gunum
Nasil sonucum kizlar tecrubeli annislerden ve anne adaylarindan yorum alabilirmiyim
değerin kat kat artsın tatlımmmmmm :)inşallah arkadaşım 10.gün 144 tü yarın 12 .günüm inşallah güzel sonuçlar alırım
Cok tesekkur ederim cnm allah razi oLsuncanım maşallah hayırlı olsunnnnnnn :)
değerin kat kat artsın tatlımmmmmm :)
Kislarr sonucumu aldim
Cok sukur 15.gunum