- 8 Mayıs 2014
- 153
- 174
- 48
Yok kuzum değilim ama hamilemiydin yazınca kalbim fena attı heyecan yaptım
ben buradayım ama daha yeniyim forumda
Evet kesinlikle katılıyorum buna benn :) Arkadaşım 85 kilo ve tüp bebek yaptıracağı doktoru tedavi için ideal başlayabiliriz demiş. Yani biz çok çok normaliz :)
inşallah o günde olur..
o kadar yoruluyorum ki işte..bu istanbulda yaşamda bence bizim yumrtaları olumsuz etkiliyor kızlar..stres,trafik,kalabalık...
ben tüp bebekde tecrübeliyim..hatta en kıdemliniz benimdir..beş kez denedim..kısmet...yaş oldu 35...
Slm kizlar
ben 1.58 boy um .kilomda 63 kiloyum..evlendiğimde 53 kiloydum..bu gittiğimde doktor boyuna göre kilon biraz fazla dedi..dedi ama nasıl veririm bilmiyorum..
Ewet yaaa egunal yokken burasi pek sessiz oluyorHoşgeldin cnm yine bizim kızlar yok
Çekicem artık kulaklarını
Canim benden on kilo asagidasin bana gore kilon gayet normalben 1.58 boy um .kilomda 63 kiloyum..evlendiğimde 53 kiloydum..bu gittiğimde doktor boyuna göre kilon biraz fazla dedi..dedi ama nasıl veririm bilmiyorum..
ne bileyim ya..bizde şaşırdık...boyum kısaymış...yürüyüş yap dedi..
Ewet yaaa egunal yokken burasi pek sessiz oluyor
arkadaşlar hepinize teşekkür ederim inşallah sorunsuz geçer bu süre rabbim sadece bana değil isteyen bekleyip sabreden herkese nasip etsin inşallah
öncelikle ii akşamlar diliyorumben tüp bebekde tecrübeliyim..hatta en kıdemliniz benimdir..beş kez denedim..kısmet...yaş oldu 35...
Canim ben bu yontemi Ilk defa duydumkızlar bilirsiniz forumda havuz yöntemi yapan oldumu hiç?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?